82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Balim.ya iyi bi secenek olmus bizim.burda migros yok balym.baska buyuk marketlerde bulurum INŞALLAH 58 kalori cok az bide kepekli sandvcte yapilablr ayranla miss
evet canım ya o kuru kuru marulu anında değiştiriyor bir de incecik doğradım salatanın her yerinden çıktı. musmutlu oldum

Hosgeldin ikizimmmm cok mutlu oldum gelmis olmana ne guzel kiloda almamissin hadi yine yola beraber devam edelim ikizim iyiki geldin
Hoş bulduk ikizim, ilk sayfaya da göz attım, süper maşallah grubumuz günden güne eriyor.
hosgeldin tatlim bende yoktum kac gündür simdi geldim :) desene karsilikli birbirimizi cekeceğimiz var senin adina sevindim kilonda bir degisiklik olmadigina :)
Hoş bulduk kuzum, sen de hoş geldin o zaman canım. Oooo hadi bakalım, birbirimizi gaza getirirken kendi kendimizi otomatik motive etmiş oluruz kuzum. Buna çok ihtiyacım var inan. Zira, saymadan yemeye alıştım

Bunu neyle yapiyoruz kuzum yagin icnemi koyuluyo
hemen anlatıyorum canım şimdi içindeki bu baharat karışımı tozu pakette zeytinyağı ve limon suyu ile karıştırın diyor. ben sadece limon suyu ve su ile karıştırdım. baharatlar keskin olduğu için zeytinyağının yokluğunu aratmıyor. ayrıca 1 paket 1 tencereye salataya yeter. tadı keskin çünkü. normal salata kasene kendine kadar hazırladığında yarım paketi de kullanabilirsin. otları yavan yavan yemiyorsun değişik bir şey oldu

Geldik ablacım, nasılsın? ben teknolojisiz kalmıştım iyice ya. sıkıntıdan patlayacaktım.

Evet benim salatam cok tatsiz olmuyo bu guzel bi cozum olucak kuzum ya iyiki soyledinnn

Ilk basada yaziym dedm guncelleyelim guzel olur diye aynen kuzum prensesler grubu basaricak INŞALLAH sende geldin sensiz olmaz

hayırdır canım neyin var sıkma canını bak biz burdayız gel yanımıza
ahh bende bilsem içim daralıyor hiç keyfim yok hiçbiseyden zevk almıyorum bol bol sataşacak yer arıyorum öylede olunca eşimin kalbini kırıyorum amaan depresif bi hallerdeyim

ahh bende bilsem içim daralıyor hiç keyfim yok hiçbiseyden zevk almıyorum bol bol sataşacak yer arıyorum öylede olunca eşimin kalbini kırıyorum amaan depresif bi hallerdeyim
canım biraz değişik bir şeylerle uğraş sevdiğin ve ne zamandır yapmadığın hobilerin olabilir mesela. monotonluktan da olabilir bu ruh halleri

havalar güzel yürüyüş yap bol bol o bile havanı değiştirir bir de kilomuzu tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…