82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

canım 3 gündür yapıyorum sadece ama şu şekilde ilk gün çok içmiştim. 2. gün ve bugün ise 1 er kase içtim. yaklaşık 250 ml.
tartı günüm cuma tartılmadım ama kabızlık sorunum vardı o geçti. tuvalette zaman geçirtiyor insana ki bu da diyette çok güzel bir şey. benim şimdi ki planım günde en az 1 kase içmek daha fazlası olursa daha iyi tabi:KK66:
mesela bugün kahvaltıda bir kase içtim. :kk77:

Kuzum bende lahana icemiyom ya bende ayran asi detoksu yapicam balim ne diyosun :KK66:

Sabah
1 kepçe mercimek çorba
1 ufak dilim sebzeli pizza
1 zeytin

Öğle
sarimsakla domatesle pişirilmiş biber ve patlıcan küçük bir tabak
1 çay br ayran

Aksam
1 yemek kaşığı ciğer
1 köfte
Salata
1 kepçe yoğurtlu çorba

2.3 lt şu

20 dk trambolin
20 şınav
150 mekik
300 bacak(mekik aletine ters yatip bacaklarima mekik cektiriyorum)
Twister
bas en eritme hareketleri
20 yan mekik

Wuuu çok rahatladim:KK49:

Muhtesemmmmmmmmm:KK15:

Sabah misafirler gittikten sonra dinlendim biraz sonra ustumu degistim tam spora basliyordum tl geldi alt kata su siziyormus banyodan usta gelmis haydaa ustumu degistim gelen tanidikti klozeti soktu altini bir guzel temizledim sanki ustumden koca bir yuk kalkti ben biraz dip kose temizlik hastasiyimdir hic ummadigin yerleri temizlerim neyse cay demle topla vs.
tam spora hazirlanicaktim eltimin cocuklari geldi trambolinde ziplayabilirmiyiz dediler olur dedim gitti trambolin cocuklari yalniz birakip odada spor yapamazdim onlarin yaninda hic yapamazdim neyse aksam yemeginden sonra gittiler esimide gorumcem manti yemeye cagirdi ohhh bende hemen sporumu yapip dusumu aldim.
anammm bastan bir daha okudum yazimi hikaye gibi olmus hahaha:KK45:

Ben buna azmin gucu derimmmm spor yapmak cok istedin ve yaptinnn ablammmm:KK9:

Güzellikler buaralar cok yogunum affola hersey için suan bile anca oturabildim bugün ki menüm;

Sabah
1 porsiyon menemen
Sekersiz cay
2 dilim kepek ekmek

Öğle
-

Aksam
250 gram bulgur pilavı
1 bardak ayran ev yapımı bir cimcik tuz kattım o kadar

8071 adım yani (442 kalori yaktım ayrıca uykuda kalori yakıyomus bunuda yeni öğrendim ondanda 7 saat yani 500 kalori yakmıs durumdayım toplamda 942 kalori yaktım

Güzellikler buaralar cok yogunum affola hersey için suan bile anca oturabildim bugün ki menüm;

Sabah
1 porsiyon menemen
Sekersiz cay
2 dilim kepek ekmek

Öğle
-

Aksam
250 gram bulgur pilavı
1 bardak ayran ev yapımı bir cimcik tuz kattım o kadar

8071 adım yani (442 kalori yaktım ayrıca uykuda kalori yakıyomus bunuda yeni öğrendim ondanda 7 saat yani 500 kalori yakmıs durumdayım toplamda 942 kalori yaktım

Vayyyy happy gelmis mutluluk katmisss bizeeee :KK66: Hosgeldin fistik sozunde durdun geldin seni cok azimli goruyorum bitanem yaza citir olcaksin :KK66: menunde sporunda tek kelime super yaaa prenses :KK66:

Prenseslerin hepsi cok ama cok super yaaa bu ne guzel menuler bu ne super sporlar tam anlamiyla biz bu isi iyi biliyoruz :KK19:MASALLAH nazarlar degmesinnnn prensesler grubuumuzaaa du hepimizi alkiliyimmmmm:KK9:
yaza hepimiz citir mi citir olcaz iNSALLAH canlar:KK71::KK8:

Kuzum bende lahana icemiyom ya bende ayran asi detoksu yapicam balim ne diyosun :KK66:
biliyorum canım ayran aşı detoksunu ben hiç yapmadım. dene canım faydasını görürsen devam et mutlaka. ben ayran aşını yapmadım çünkü içine koyulan bakliyatların hiç biriyle aram yok bebeğim hiç sevmiyorum:KK12:

sabah: uaynınca akşamdan demlediğim kiraz sapı ve kekikli çayımı içtim
1 kase lahana çorbası. soğuk dolaptan alıp içtim soğukken tadı daha iyi bu arada
öğle: 1 haşlanmış yumurta, 5 çilek
akşam: marul, taze soğan ve dere otundan yapılmış kocaman bir salata. 50 kalorilik light ton balığı ve salata sosumu da ekledim.
tempolu yürüyüş yatım bugün canlar ama fazla değil 6000 adım.
geleyim kaçana 3-4 tane patates cipsi kaçtı.:eek: yeğenim getirdi paketini açmam için ona açmışken kaçtı işte. şu üçgen doritostan.
aktiva yedim bir tane de :KK68:

sabah: uaynınca akşamdan demlediğim kiraz sapı ve kekikli çayımı içtim
1 kase lahana çorbası. soğuk dolaptan alıp içtim soğukken tadı daha iyi bu arada
öğle: 1 haşlanmış yumurta, 5 çilek
akşam: marul, taze soğan ve dere otundan yapılmış kocaman bir salata. 50 kalorilik light ton balığı ve salata sosumu da ekledim.
tempolu yürüyüş yatım bugün canlar ama fazla değil 6000 adım.
geleyim kaçana 3-4 tane patates cipsi kaçtı.:eek: yeğenim getirdi paketini açmam için ona açmışken kaçtı işte. şu üçgen doritostan.
aktiva yedim bir tane de :KK68:

Menü çok güzel cipsde kokmuştur ya azcık yemeden bisicik olmaz kuzum :KK66: bende o cipse bayilrmm bu arada üçgen üçgenn:KK66: sporunda güzel balım menüde harika :KK66:

Arkadaslar merhaba
Sabah
1 tanenin yarisi Sahanda peynirli yumurta
2 catal beyaz peynir
2 lokma ekmekle tahinli pekmez
1 dilim ekmek

Öğlen
Yarim sucuklu ekmek
5 adet kizarmis patates
1 büyük boy ayran
( disarida yedigim icin böyle oldu )

Akşam yemek yemedim biraz fazla kacirdigimi düşündüğüm icin. Vede öglen yemeğinide 3-4 gibi yedim hâla tokum :)

Spor
10000 adım
Yarim saat spor hareketleri
Su
2 lt

X