82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Bisiklet cok faydali bendende bunalm var mevsimsel mi ki
canım bahar yorgunluğu diye bir şey var. böyle bir durum yaşıyor olabilirsin. inan bende bazı günler pozitif uyanıyorum ama bazı günler negatifliğim üstümde oluyor yataktan çıkmak istemiyorum. bahar yorgunluğu herhalde diyorum tabi açık söylemek gerekirse bu ara kilolarıma çok kafayı taktım. bir uyanıyorum eyvah güneş ne giycem ben şimdi diye

Kiyamam aynen yaza az kaldi kisin yine mont sakliyo kilolari yaz olinca saklanmiyor 6lari bi gorseydik

ayyy bende aynı öyleyiimm kendimi eve kitlemek istiyorum

evet canlarım ya kendimi bisiklet pompasıyla şişirilmiş gibi hissediyorum çok hızlı kilo aldım çünkü. en azından 60 lı kilolarda biraz daha iyiydim şimdi kendi kendime çok fazla geliyorum. 3-5 kilo daha versem 68 lri bir görsem hem moral olarak hem bedenen kendimi iyi hissedeceğim.

Sanki beni tarif ettin balim 68 olsam.sonra 65hadi en kotusu 62yle oh mis ardndan 60da olur

valla canımcım banada herkes baya kilo verdin 67 gibi cıkacaksın tartıda diyor ama ben kendimi o kadar şiş hissediyorum ki aynen dediğin gibi sanki bütün havayı bana basmıslar bende o kadar rahatlıcam ki görsem ahh

67ysen super gidiyosun balim nemzn tartilcaksn

Diyetisyen ne zaman gelirse canim hoca bende bilmiyorum dedi normalde cuma gelmesi lazimdi inan bak o kadar merak ediyorum ki ben o kadar kilo vermeyi gec eksildigimi bile görsem havalara ucacagim

INŞALLAH hedefine ulasirsin canim benim

Gunaydinlar canlar Takimlarda birinci olanlara baktim 3 4 kilo vermisler haftada merak ettim neler yapmislar yogurt detoksu yapmislar ögrendim bugun Iyi degilimmm canlar Bogazlarim sisti sanirim dun sogukta yurudum terli terli usutmusum karnimda agriyor hasta oldummmm halsizlik var ustumde dogum gunume cok az kalmisti keske hastalanmasaydim neyse bunada sükür hayirlisyla iyilesirim iNSALLAH biraz daha dinleniyim oh bide miss gibi corbaaa toparlanirim sizlerde kendinize dikkat edin kuzular havalar sogukcakmis ALLAHTAN bugun pazar is yok gelirim yine öpuyorum prensesler

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecmiş olsun kuzum evet terleyınce çabuk hastalanıyor ınsan Boğazları şişince insan halsiz Düşüyor
Misafirlerim gitti bu hafta kararlıyım karbonhidratı çok az yemeye çalışıyorum ve ucuz atlattım hiç tatlı yemedim ekmekte yemedim ama 1dilim ekmek büyüklüğünde bol sebZeli pırasa,kırmızı-yeşil biber domates mantar lı bir pizza yedim bunada şükür bugün daha da ekmek yemem

birde canlarım ben inadıma şu an gidip büyük beden
canım daha öncede demiştim yoğurdun kalorisinde korkmayalum. çok etkili bir yağ yakıcı yoğurt bol bol tüketelim. eski diyetisyenim bana günde 1 kilo yoğurt vermişti. ben light alıyordum o zamanlar çok güzel sonuçlar almıştım bir dönem.. haydi prensesle yoğurt yiyelim bol bol

ayrıca canım çok geçmiş olsun sana. iyileşene kadar açık hava spor yapma canım daha kötü olursun sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…