canım 3 gündür yapıyorum sadece ama şu şekilde ilk gün çok içmiştim. 2. gün ve bugün ise 1 er kase içtim. yaklaşık 250 ml.
tartı günüm cuma tartılmadım ama kabızlık sorunum vardı o geçti. tuvalette zaman geçirtiyor insana ki bu da diyette çok güzel bir şey. benim şimdi ki planım günde en az 1 kase içmek daha fazlası olursa daha iyi tabi
mesela bugün kahvaltıda bir kase içtim.
Ay tesekkur ederim baş prenses
cok şukur ucuz atlattim keske o pizzayi da yemeseydim diyorum ama ekmegi az sebzesi boldu diyip kendimi teselli ediyorum
Sabah
1 kepçe mercimek çorba
1 ufak dilim sebzeli pizza
1 zeytin
Öğle
sarimsakla domatesle pişirilmiş biber ve patlıcan küçük bir tabak
1 çay br ayran
Aksam
1 yemek kaşığı ciğer
1 köfte
Salata
1 kepçe yoğurtlu çorba
2.3 lt şu
20 dk trambolin
20 şınav
150 mekik
300 bacak(mekik aletine ters yatip bacaklarima mekik cektiriyorum)
Twister
bas en eritme hareketleri
20 yan mekik
Wuuu çok rahatladim
Sabah misafirler gittikten sonra dinlendim biraz sonra ustumu degistim tam spora basliyordum tl geldi alt kata su siziyormus banyodan usta gelmis haydaa ustumu degistim gelen tanidikti klozeti soktu altini bir guzel temizledim sanki ustumden koca bir yuk kalkti ben biraz dip kose temizlik hastasiyimdir hic ummadigin yerleri temizlerim neyse cay demle topla vs.
tam spora hazirlanicaktim eltimin cocuklari geldi trambolinde ziplayabilirmiyiz dediler olur dedim gitti trambolin cocuklari yalniz birakip odada spor yapamazdim onlarin yaninda hic yapamazdim neyse aksam yemeginden sonra gittiler esimide gorumcem manti yemeye cagirdi ohhh bende hemen sporumu yapip dusumu aldim.
anammm bastan bir daha okudum yazimi hikaye gibi olmus hahaha
Güzellikler buaralar cok yogunum affola hersey için suan bile anca oturabildim bugün ki menüm;
Sabah
1 porsiyon menemen
Sekersiz cay
2 dilim kepek ekmek
Öğle
-
Aksam
250 gram bulgur pilavı
1 bardak ayran ev yapımı bir cimcik tuz kattım o kadar
8071 adım yani (442 kalori yaktım ayrıca uykuda kalori yakıyomus bunuda yeni öğrendim ondanda 7 saat yani 500 kalori yakmıs durumdayım toplamda 942 kalori yaktım
Cok tesekkür ederiiimbu uykuda kalori yakma gercekten doğru mu gercekten?
Evet sabaha bir bakıyorum karnım dümdüz genelde sabah kahvaltısı yapamıyorum 11 gibi kalkıyorummDogru kuzum bende oyle duymuştum insan otururken bile.kalori yakiyomus
Eveharikasinbir bakıyorum karnım dümdüz genelde sabah kahvaltısı yapamıyorum 11 gibi kalkıyorumm
rica ederim canım benim tabiki yapıp tarifiyle birlikte paylaşırımCok tesekur ederim balimmm ya sanirim migde kuculdu ondan aslinda biraz iyi bisiaa o sosunda tarifini verrsn balim cok sekersin cok yardim ediosun diyet yolundaa
biliyorum canım ayran aşı detoksunu ben hiç yapmadım. dene canım faydasını görürsen devam et mutlaka. ben ayran aşını yapmadım çünkü içine koyulan bakliyatların hiç biriyle aram yok bebeğim hiç sevmiyorumKuzum bende lahana icemiyom ya bende ayran asi detoksu yapicam balim ne diyosun
rica ederim canım benim tabiki yapıp tarifiyle birlikte paylaşırım
sabah: uaynınca akşamdan demlediğim kiraz sapı ve kekikli çayımı içtim
1 kase lahana çorbası. soğuk dolaptan alıp içtim soğukken tadı daha iyi bu arada
öğle: 1 haşlanmış yumurta, 5 çilek
akşam: marul, taze soğan ve dere otundan yapılmış kocaman bir salata. 50 kalorilik light ton balığı ve salata sosumu da ekledim.
tempolu yürüyüş yatım bugün canlar ama fazla değil 6000 adım.
geleyim kaçana 3-4 tane patates cipsi kaçtı.yeğenim getirdi paketini açmam için ona açmışken kaçtı işte. şu üçgen doritostan.
aktiva yedim bir tane de
Iyi geceler ablacimmmIyi geceler diyetcanlarrrrr