Neyse spora yuklenelim bugün beraber,Allah kimsenin emeğini boşa cikarmaz sende iyi alirsin umarim canmAynen öyle oldu sarmalar yüzünden tatlım
İyi sayılır fena değildi can can
okulu bulmak büyük mesele oldu şükür yetiştim
evet canım baktım şimdi. herkes farklı şeyler yazmış yanında şunu bunu yerseniz normal pilav yemiş gibi kilo alırsınız diyo. kimisi şunu bunu da yedim diyor anlamadım canım az karıştı kafam nasıl doğru yapılacağına dair
sabah
iki yumurta
bir dilim ekmek
iki bardak çay
bir hurma
öğlen
iki adet mercimekli köfte
salata
ayran
akşam
pulbiberli yogurt
yarım elma
su üç litre
spor
yürüyüş
50 mekik
50ip atlama
50squat
50twister
20 alt karın hareketi
canlar merhaba. dün öğle yemekte ve aralarda lahana çorbası içmiştim. kabızlık problemi diye bir şey kalmıyor canlar gece 2 kez tuvalete çıktım. 1 litre yapmıştım dün yarım litresini içtim bugünde kalanı içiyorum. şiddetle tavsiye ediyorum kıslar
Dün ki menümü yazamadım kızlar sınavım var bugün ve yarınşimdi geldim sınavdan size sarıldım
Sabah 08
3 sarma
Ara 11
portakal yarım
Öğlen 13
şehriye çorba yarım
tavuk döner yarım pors + salata
Akşam 18
3 grisini + yoğurt
Ara 21
Süt 1 brdk
yeşil elma yarım-kornflakes yarım-2 sarma
ve 1 avuç çerez (fındık-badem-leblebi)
Su
2,5-3 lt
Spor
2 saat yürüyüş tempolu
20 dk parktaki aletler
Kahvaltı
08.30
domatesli biber
2 çatal peynir
2 zeytin
17.30
fırında 5 köfte
dana ciğeri 2 kaşık kadar
salata
1 bardak ayran
1 tanecik sarma el tim göndermişti tadına baktim
Şu
2.5 lt
Spor
bugün carsidaydim çok yoruldum ilerleyen saatlerde yapi cam inşallah yazarim
Selam kızlarrrrr
Ben geldim, sizi, sohbetinizi çok özledim.
2 haftada bir sürü şey oldu, sonunda evimdeyim.
Bu sürede yediğime içtiğime pek dikkat etmedim ama çok şükür hala aynı kilodayım, bu sabah 79.2'ydim.
En azından kilo almadığıma şükrediyorum :)
Böyle işte kızlar. Bu hafta başından itibaren inşallah düzenime geri döneceğim.
mkble 'ciğim, hu huuu
kafama göre takılmaya da bir alıştım ki, ortim çekeceğin var benden
son olarak tablet hala tamirde ama evime geldiğim için bilgisayardan girebildim. telefonum çok küçük ekranlı ve akıllı da değil hani internet için çok kullanışlı olmuyor o yüzden telefondan takip edemedim
süpersin canımSabah
Öğlen
- Az lor peynir
- 1 domates
- 1 bardak yesil cay
- 1 dilim tahil ekmek
- Tavuklu salata
- 1 kase yoğurt(keten tohumlu)
Aksam
Spor
- Bi kase corba
- bir bardak ayran
Su 2litre
- 45 dk tempolu yürüyüş
- 45 dk mekik basen hareketi
hosgeldin tatlim bende yoktum kac gündür simdi geldim :) desene karsilikli birbirimizi cekeceğimiz varSelam kızlarrrrr
Ben geldim, sizi, sohbetinizi çok özledim.
2 haftada bir sürü şey oldu, sonunda evimdeyim.
Bu sürede yediğime içtiğime pek dikkat etmedim ama çok şükür hala aynı kilodayım, bu sabah 79.2'ydim.
En azından kilo almadığıma şükrediyorum :)
Böyle işte kızlar. Bu hafta başından itibaren inşallah düzenime geri döneceğim.
mkble 'ciğim, hu huuu
kafama göre takılmaya da bir alıştım ki, ortim çekeceğin var benden
son olarak tablet hala tamirde ama evime geldiğim için bilgisayardan girebildim. telefonum çok küçük ekranlı ve akıllı da değil hani internet için çok kullanışlı olmuyor o yüzden telefondan takip edemedim
sensiz olmaz ciciCanlar bugun intertim bitti giremedim sizleri özledim canlarkontur aldimda internetimi yaptrdmmm
nerdesiniz kıs siz özledikhosgeldin tatlim bende yoktum kac gündür simdi geldim :) desene karsilikli birbirimizi cekeceğimiz varsenin adina sevindim kilonda bir degisiklik olmadigina :)
sabah: efendim 2 domates 3 dilim peynir yedim. tamam peynir biraz fazla yumurta zeytin ekmek hiç birini yemedim.
aralarda ayran içtim bugün canlar
öğle: lahana çorbamı içtim
akşam: kocaman yemyeşil bir marul salatası. kalorisiz bir salata sosu ve sadece 58 kalori olan salamı incecik dilimledim, salatama ekledim şahane oldu. sosu ve salamı yeni markette bugün gördüm aldım resimlerini paylaşıcam canlar.
ayrıca her gün 1 paket activaya başladım bugün ilkini yedim.
spor yapmadım canlar hiç içimden gelmedi bugün, dışarıda dolaştım yürüdüm ama öyle tempolu spor havasında değildi
herkes yine çok güzel şeyler yapmış tebrikler. öpüyorum hepinizi