82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Aynen öyle oldu sarmalar yüzünden tatlım

İyi sayılır fena değildi can can
okulu bulmak büyük mesele oldu şükür yetiştim
Neyse spora yuklenelim bugün beraber,Allah kimsenin emeğini boşa cikarmaz sende iyi alirsin umarim canm
Ben önceden en az iki defa giderdim sinav yerlerine,en büyük korkumdu hep yetisememek

canlar merhaba. dün öğle yemekte ve aralarda lahana çorbası içmiştim. kabızlık problemi diye bir şey kalmıyor canlar gece 2 kez tuvalete çıktım. 1 litre yapmıştım dün yarım litresini içtim bugünde kalanı içiyorum. şiddetle tavsiye ediyorum kıslar

Kahvaltı
08.30
domatesli biber
2 çatal peynir
2 zeytin

17.30
fırında 5 köfte
dana ciğeri 2 kaşık kadar
salata
1 bardak ayran
1 tanecik sarma el tim göndermişti tadına baktim

Şu
2.5 lt

Spor
bugün carsidaydim çok yoruldum ilerleyen saatlerde yapi cam inşallah yazarim

Selam kızlarrrrr
Ben geldim, sizi, sohbetinizi çok özledim.
2 haftada bir sürü şey oldu, sonunda evimdeyim.
Bu sürede yediğime içtiğime pek dikkat etmedim ama çok şükür hala aynı kilodayım, bu sabah 79.2'ydim.
En azından kilo almadığıma şükrediyorum :)
Böyle işte kızlar. Bu hafta başından itibaren inşallah düzenime geri döneceğim.
mkble 'ciğim, hu huuu
kafama göre takılmaya da bir alıştım ki, ortim çekeceğin var benden
son olarak tablet hala tamirde ama evime geldiğim için bilgisayardan girebildim. telefonum çok küçük ekranlı ve akıllı da değil hani internet için çok kullanışlı olmuyor o yüzden telefondan takip edemedim

MASALLAH balimmm yine harika

Cok yararli duymustum kuzum ictimde cok icemedim

Sporun cok.guzel cok kalorili bisi yok kuzum

Menum cok guzel ablam

Hosgeldin ikizimmmm cok mutlu oldum gelmis olmana ne guzel kiloda almamissin hadi yine yola beraber devam edelim ikizim iyiki geldin

Sabah
  • Az lor peynir
  • 1 domates
  • 1 bardak yesil cay
  • 1 dilim tahil ekmek
Öğlen
  • Tavuklu salata
  • 1 kase yoğurt(keten tohumlu)

Aksam

• Bi kase corba
  • bir bardak ayran
Spor
  • 45 dk tempolu yürüyüş
  • 45 dk mekik basen hareketi
Su 2litre

kıslar merhaba canlar. öncelikle neler kaçırdım onu anlatayım. gece 1 tane köfte, 2 kaşık haşlanmış mantar, 1 dilim peynir. zombi gibi buzdolabının başına geçip ayakta hemen yedim kaçtım oradan off ya ah bu kaçanlar

sabah: efendim 2 domates 3 dilim peynir yedim. tamam peynir biraz fazla yumurta zeytin ekmek hiç birini yemedim.
aralarda ayran içtim bugün canlar
öğle: lahana çorbamı içtim
akşam: kocaman yemyeşil bir marul salatası. kalorisiz bir salata sosu ve sadece 58 kalori olan salamı incecik dilimledim, salatama ekledim şahane oldu. sosu ve salamı yeni markette bugün gördüm aldım resimlerini paylaşıcam canlar.
ayrıca her gün 1 paket activaya başladım bugün ilkini yedim.
spor yapmadım canlar hiç içimden gelmedi bugün, dışarıda dolaştım yürüdüm ama öyle tempolu spor havasında değildi

herkes yine çok güzel şeyler yapmış tebrikler. öpüyorum hepinizi

hosgeldin tatlim bende yoktum kac gündür simdi geldim :) desene karsilikli birbirimizi cekeceğimiz var senin adina sevindim kilonda bir degisiklik olmadigina :)

Menun harikaaaa kalorisi hic yok nerdeyse tebrikler kuzum ornek menu resmlerini paylasicagini merak ettim kuuzm yollarsn kuuz bide aktivyanin nelisini yiyosun iyi gelrse ben de alym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…