hosgeldin tatlim bende yoktum kac gündür simdi geldim :) desene karsilikli birbirimizi cekeceğimiz varsenin adina sevindim kilonda bir degisiklik olmadigina :)
teşekkür ederim canım benim. ben aktivanın sadesini yiyorum canım. daha öncede 14 gün düzenli olarak kullanmıştım faydasını görmüştüm. ama sade tercih etmemin sebebi canım ben meyveli yoğurtta yiyemem. belki meyvelileri yiyemem diye almadım. keten tohumlusu vardı bir ara bugün markette bulamadım. bulsam onu alıcaktım fıstıkMenun harikaaaakalorisi hic yok nerdeyse tebrikler kuzum ornek menu resmlerini paylasicagini merak ettim kuuzm yollarsn kuuz bide aktivyanin nelisini yiyosun iyi gelrse ben de alym
iyi canım yarın tempolu uzun bir yürüyüş planlıyorum parkurda. teşekkür ederim canım düşündüğün içinAyaklarin nasil kuzum iyi oldumu
teşekkür ederim canım benim. ben aktivanın sadesini yiyorum canım. daha öncede 14 gün düzenli olarak kullanmıştım faydasını görmüştüm. ama sade tercih etmemin sebebi canım ben meyveli yoğurtta yiyemem. belki meyvelileri yiyemem diye almadım. keten tohumlusu vardı bir ara bugün markette bulamadım. bulsam onu alıcaktım fıstık
Kacaklari oynuyordumda birazcikknerdesiniz kıs siz özledik
iyi canım yarın tempolu uzun bir yürüyüş planlıyorum parkurda. teşekkür ederim canım düşündüğün için
Valla diyetisyen gelmedi hep onun yuzunden ona kız ne kadar heyecanliydim hevesim kursağimda kaldiValla sana kzdimmm cancagzimm niye kilo bldrmi yapmadin gene
meyveli seviyorsan kuru kayısılı olan vardı. kayısıda sindirim sistemini iyi çalıştırır. kalorisi üstünde yazıyor canım markette bakarsın fazlaysa alma canım.ben bakmadım hiç meyvelilerin kalorisineKeten tohumlu cok mantikli kuzum benimsade en guzel meyvelisnn velki kalorisi fazladir dimi bende bi bakym kten tohmlsna kuzum
Valla diyetisyen gelmedi hep onun yuzunden ona kız ne kadar heyecanliydim hevesim kursağimda kaldi
meyveli seviyorsan kuru kayısılı olan vardı. kayısıda sindirim sistemini iyi çalıştırır. kalorisi üstünde yazıyor canım markette bakarsın fazlaysa alma canım.ben bakmadım hiç meyvelilerin kalorisine
evet canım ya hazır giyinip çıkmışken biraz daha biraz daha diyerek kendimizi motive etmeliyiz balım. bende parkura o yüzden gitmeye başladım. 3 turdan sonra yorulmaya başlıyorum. sonra diyorum ki kendime 3 tur için mi geldim hadi bi tur daha 4, hadi bir tur daha 5, öyle öyle zorluyorum canım.Rica ederim balim
Bende yuruyusu fazlalastrcam kuzum ya bugun 45 dk oldu soyle 2 saat yurusem iyi olcak
Canim almak kolay iş ama surekli gelip gidip tartiliyorum bu kez moralim bozuluyor var ama bozuldu cok mutlu oldumTamam tamam baristik
Iyi hadi bakalim kuzum bi eve tarti aliver
evet canım ya hazır giyinip çıkmışken biraz daha biraz daha diyerek kendimizi motive etmeliyiz balım. bende parkura o yüzden gitmeye başladım. 3 turdan sonra yorulmaya başlıyorum. sonra diyorum ki kendime 3 tur için mi geldim hadi bi tur daha 4, hadi bir tur daha 5, öyle öyle zorluyorum canım.
Eki Görüntüle 1500105 kizlar bahsettigim paketi 58 kalorili salam salatama ekledim. Kahvaltima da iki dilim ayirdim. Migrostan 2.3liraya aldım. B
23 lira gibi çıkmış değil 2 lira 30 kuruşEki Görüntüle 1500105 kizlar bahsettigim paketi 58 kalorili salam salatama ekledim. Kahvaltima da iki dilim ayirdim. Migrostan 2.3liraya aldım. B
Canim almak kolay iş ama surekli gelip gidip tartiliyorum bu kez moralim bozuluyor var ama bozuldu cok mutlu oldum
kutusu 58 kalori canım. içinde 8 dilim varKuzum bende cok severim bi tanesimi yoksa kutusu mu 58 supermis