tatlım bende tarcınlı sut yada tarcınlı elma tuketıyrum dıyestyenım eger cok tatlı ıstersen 1 parca bıtter olamk sartyla cıkılota ye demıstı ama ben cıkılota sevmıyorum sanslıyımayy hakkaten ya, tatlı krizi için ne yiyorsunuz şu an kendimi zor tutuyorumda
kuzum ıse yaryıor buldunmu topunuaaa ama bu haksızlık ben plates milates yapamıyorum hele yürüyüş anca evin içinde:) napcaz şimdi?
aaa şimdi aklıma geldi plates topum var benim 1 senedir yüzünü görmedim bi bulayım şunu, haraketlerinide bulmam lazım tabi unuttum artık:))
bu ne kıssEki Görüntüle 1434718 Ahanda bu ciniiimmm
bende hareketlerı gorunce korktumm valla asırı heyecan yaptııı bu yoga bızdeabbboooowwww e niye hep yoganın otururken olanını gösteriyolar bize:)
ayrıcana o resimdeki kız niye yoga yapıyoki buharlaşmak içinmi
bu haraketler kaçar saniye yada dakika yapılıyor bilginiz varmı? yani ylece kaç saniye beklenecek sanırım o şekilde yapılıyor ya , ayy sormayı bile beceremedim nasıl yapıyım ben bunu
bu ne kıssben yapamam bole seyler yogadan vazgecmıs bulunmaktayım
dımı super grup oldukHahahahaahha alemsiniz kizlar yaa
dımı super grup olduk
kuzu ben yerde olan sporları sevmıyorum nıyese yaa erınıyorum
ya bune boyle resmen super ya bunlar nasıl vermıs kac kılo vermıs acaba
spor konusunda sen ornek almak lazımValla ben herseyi spora ceviriyorum ne yaptigimda belli degiill
Sag ol ikizim. Ebru şallinin super karin dvdsinden yapiyorum. Topla yapilanlari yapmiyorum.supersın tebrıkler canım pılateste vıdeoylamı yaptın tatlım ben kafama gore takılıyorum
menunde super ıkızım
cdısnı mı aldın tatlım yoksa nette varmı cılek karın dıe bısı varmıs onumu yapıosunSag ol ikizim. Ebru şallinin super karin dvdsinden yapiyorum. Topla yapilanlari yapmiyorum.
spor konusunda sen ornek almak lazım
Afiyet olsun canim.Eki Görüntüle 1434925
Aksam yemegim
Kizlar iki dilim ekmek koydum 1 tane yedim digerini yemedim buda guzel oldu
oglenden salata yicektim vaktm yoktu bende 2 bardak yesil cay ictim bugun boyle biiti kizlar
Super karin dvdsi var onu yapiyorum canim.cdısnı mı aldın tatlım yoksa nette varmı cılek karın dıe bısı varmıs onumu yapıosun
vay vay alkıslar makbulecımSizin sayenizde öyle işledi ki kafama mesela su almaya giderken bile hoplaya ziplaya gidiyorum
Eki Görüntüle 1434925
Aksam yemegim
Kizlar iki dilim ekmek koydum 1 tane yedim digerini yemedim buda guzel oldu
oglenden salata yicektim vaktm yoktu bende 2 bardak yesil cay ictim bugun boyle biiti kizlar
nacızane fıkrım makarna yedıgınde ekmek tuketme ama tabı sen blrsnCanim ben 1bucuk tabak yagsiz yogurtlu bahartli makarna yedim ama sabah 1dilim ekmek yedim sadece fazla kacirmis olmam demii