dedik gittide inşallah hedefi sapıtmayızhedef deyiverin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedik gittide inşallah hedefi sapıtmayızhedef deyiverin :)
aaa ama bu haksızlık ben plates milates yapamıyorum hele yürüyüş anca evin içinde:) napcaz şimdi?45 dk yuruyusumu ve pilatesimi yapip geldimmm.
Ögle yemegim: taze fasulye, 4 yk makarna (yagsiz, 2 dilim ekmege denk), makarnaya bir kutu ton baligi kattim guzel oldu. Ve de yogurt tabi ki.
Bugün 1 tahil, 2 süt, 2 meyve hakkim kaldi.
Hadi bakalim hatunlar, neler yiyorsunuz görelim
Insallah enkisa zamanda gider, sapitmayin cunku cok pisman oluyor insan, ben dun oyle bir hata yaptim, yazik oldu 4-5 gunluk dikkat etmemededik gittide inşallah hedefi sapıtmayız
üffff ya bende hemen salıyorum kendimi , sonra sabah tok uyanınca pişman oluyorumInsallah enkisa zamanda gider, sapitmayin cunku cok pisman oluyor insan, ben dun oyle bir hata yaptim, yazik oldu 4-5 gunluk dikkat etmeme
en az bir ay dayansak yi olacak, motive edlim birbirimiziüffff ya bende hemen salıyorum kendimi , sonra sabah tok uyanınca pişman oluyorum
nesi zor ayol sessiz sedasız oturuyor onlar biz oturamicazmı
hakkaten ya neden zor nasıl yapılıyo özetlede olsa
evet çok iyi oluren az bir ay dayansak yi olacak, motive edlim birbirimizi
abbboooowwww e niye hep yoganın otururken olanını gösteriyolar bize:)Eki Görüntüle 1434718 Ahanda bu ciniiimmm
abbboooowwww e niye hep yoganın otururken olanını gösteriyolar bize:)
ayrıcana o resimdeki kız niye yoga yapıyoki buharlaşmak içinmi
bu haraketler kaçar saniye yada dakika yapılıyor bilginiz varmı? yani ylece kaç saniye beklenecek sanırım o şekilde yapılıyor ya , ayy sormayı bile beceremedim nasıl yapıyım ben bunu
olsun kızz benim ruh sağlığımada lazım bişeyler, bende pa , okb ve ab var:) antidepresan kullanıyorumCanim oturarak yapilan ruh sagligi rahatlamak icin yapilan :) canim bunlari yapabilmen icin vücudunun cok esnek olmasi lazim biz en iyisi bunlari bosverelim biz normal seylere devam edelim
olsun kızz benim ruh sağlığımada lazım bişeyler, bende pa , okb ve ab var:) antidepresan kullanıyorum
Kuru kayisi, hurma, tarcinli sütayy hakkaten ya, tatlı krizi için ne yiyorsunuz şu an kendimi zor tutuyorumda
Adaletin saglanmasi icin haydi kizlar yuruyuseaaa ama bu haksızlık ben plates milates yapamıyorum hele yürüyüş anca evin içinde:) napcaz şimdi?
aaa şimdi aklıma geldi plates topum var benim 1 senedir yüzünü görmedim bi bulayım şunu, haraketlerinide bulmam lazım tabi unuttum artık:))
hurma yesene hem cok tatli hem asiri kalorili degil, birde meyve yerine gecer. kuru hurmaayy hakkaten ya, tatlı krizi için ne yiyorsunuz şu an kendimi zor tutuyorumda
3 yemek kaçığı esmer buğday
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
kahvaltım buydu
arada kefir ve türk kahvesi var aklımda
tabi ilerleyen saatlerde cozutmazsam
bende yogayı merak ettım sımdı neyapıcagımızı sasrdık ne cok azımlıyı yahuuubide evde sor yapıciğim inşallah dünden bu yana yine başlamış bulunuyorum,
aslında benim aklımda yoga var hani o çok yorulmadan yapılıyo gibi gözüküyor ama nası yapılcağını bilmiyom zaar
sporda bile tembeline kaçıyorum nasıl şiştiğim belli oluyor dimi
45 dk yuruyusumu ve pilatesimi yapip geldimmm.
Ögle yemegim: taze fasulye, 4 yk makarna (yagsiz, 2 dilim ekmege denk), makarnaya bir kutu ton baligi kattim guzel oldu. Ve de yogurt tabi ki.
Bugün 1 tahil, 2 süt, 2 meyve hakkim kaldi.
Hadi bakalim hatunlar, neler yiyorsunuz görelim
cok sagol meslektasımİyi dersler ögretmenim.
hosgeldın tatlım basarıcaz kacamak yok hersey saglıklı yasam ıcın bıde zayflayıp guzellescezZayıflıcamm bende senin peşindeyim ona göre...takibimdesin kaçamak yok, spor sağlıklı beslenme var...