82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Seninkide tamamen farkliymis :)
napcan bacım ekmek davası
şaka bi yana
ssk mın ger kalanını dışardan ödüyor eşim, ben çalışsam kuzularım küçük, fazla zaman almayacak ve genelde evde yapabileceğim bişey olması lazımdı.
eşimi zor ikna ettim walla , hani o zorlukta bile zayıflayamadım yaa

O nasil olack ki abla biraz bilgilendirir misin
hangi konuda ilgin başarın var, mesela el işi, hobi, resim, temizlik, makyaj , makalede olabilir, bunlarla ilgili yazılar yayınla.
blogger sitesinden ücretsiz açabilirsin blog siteni (bloghocam diye bi blog var orda anlatımıda yapmış bi blog sahibi)
yazıların çoğaldıktan sonra adsense üye ol, orda zaten göreceksin nasıl üye olunduğunu

Tamam ablacim sagol bakacagim

="SONSUzvapost: 40345087, member: 262938"]bende nikah için yapılan testte öğrendim canım [/QUOTE]
Gecmiş Olsun kizlar talesemi de nedir hic bir bilgim yok

="SONSUzvapost: 40345087, member: 262938"]bende nikah için yapılan testte öğrendim canım
Gecmiş Olsun kizlar talesemi de nedir hic bir bilgim yok[/QUOTE]
Akdeniz anemisi yani canim. Bende mesela kansizlik anemi varya o cocuguma benden akdeniz anemisi olarak geciyor alyuvarla ilgili bi sorunmus galiba

Ben o yonden sansliyim onceden calismisligim var ustunude esim tamamlicak sgk da calisiyor ona biraktim ben evde vakit geciriyorum cocuklara bakiyorum ohhhhh zamani gelince de emekli olucam insallah

mkble .!.:
Gecmiş Olsun kizlar talesemi de nedir hic bir bilgim yok
Akdeniz anemisi yani canim. Bende mesela kansizlik anemi varya o cocuguma benden akdeniz anemisi olarak geciyor alyuvarla ilgili bi sorunmus galiba[/QUOTE]
Tedavisi yokmu canim

Guzel cici lere az kaldı hosgeldin kuzummm bende seni merak.etmistimm resimleri bekliyoruz

Kuzum ozlemistim seniii kendine gore diyet bulmana sevndim

Guzel ve saglikli

Akdeniz anemisi yani canim. Bende mesela kansizlik anemi varya o cocuguma benden akdeniz anemisi olarak geciyor alyuvarla ilgili bi sorunmus galiba
Tedavisi yokmu canim[/QUOTE]
Tedavisi şöyle cocuk olmadan önce ya bol bol kan ilaci iceceksin obeziteyle ugrasacaksin yada kan yapici yiyecekler yiyeceksin ama ne yediysem tesir etmedi bana en iyisi keciboynuzu diyorlar ama oda erkeklik hormonunu yükseltiyor

Tedavisi yokmu canim
Tedavisi şöyle cocuk olmadan önce ya bol bol kan ilaci iceceksin obeziteyle ugrasacaksin yada kan yapici yiyecekler yiyeceksin ama ne yediysem tesir etmedi bana en iyisi keciboynuzu diyorlar ama oda erkeklik hormonunu yükseltiyor[/QUOTE]

Aman kendine cok cok dikat ett kuzum saglik herseyden önemli

Tedavisi şöyle cocuk olmadan önce ya bol bol kan ilaci iceceksin obeziteyle ugrasacaksin yada kan yapici yiyecekler yiyeceksin ama ne yediysem tesir etmedi bana en iyisi keciboynuzu diyorlar ama oda erkeklik hormonunu yükseltiyor

Aman kendine cok cok dikat ett kuzum saglik herseyden önemli[/QUOTE]
Öyle tabi canim bende yok yookk nasil oluyosa anlamiyorum

Forever07 = mkble post: 40346473, member: 662015"]Tedavisi yokmu canim[/QUOTE]
Tedavisi şöyle cocuk olmadan önce ya bol bol kan ilaci iceceksin obeziteyle ugrasacaksin yada kan yapici yiyecekler yiyeceksin ama ne yediysem tesir etmedi bana en iyisi keciboynuzu diyorlar ama oda erkeklik hormonunu yükseltiyor[/QUOTE]

Tatlım Rabbim şifalar versin Inşallah ikinize de

Allahın izniyle sağlıklı tatlı bebişler dunyaya getirirsiniz bakarsin bizde sevmeye geliriz kimbilir mutlu oluninsallah canım diyetcanlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…