illaki evden yapacaksan blog aç bence net den. hergün 2-3 yazı , resimli yazı vs ekle, sonrada Google adsense üye ol reklam gelirin olsun.Abla alemsin ya :) sanki sirf senin icin bulunmus gibidügün işi derken neler yapiyorsun abla bende evde biseyler yapmak istiyorumdA
napcan bacım ekmek davasıSeninkide tamamen farkliymis :)
O nasil olack ki abla biraz bilgilendirir misinillaki evden yapacaksan blog aç bence net den. hergün 2-3 yazı , resimli yazı vs ekle, sonrada Google adsense üye ol reklam gelirin olsun.
hangi konuda ilgin başarın var, mesela el işi, hobi, resim, temizlik, makyaj , makalede olabilir, bunlarla ilgili yazılar yayınla.O nasil olack ki abla biraz bilgilendirir misin
Tamam ablacim sagol bakacagimhangi konuda ilgin başarın var, mesela el işi, hobi, resim, temizlik, makyaj , makalede olabilir, bunlarla ilgili yazılar yayınla.
blogger sitesinden ücretsiz açabilirsin blog siteni (bloghocam diye bi blog var orda anlatımıda yapmış bi blog sahibi)
yazıların çoğaldıktan sonra adsense üye ol, orda zaten göreceksin nasıl üye olunduğunu
Gecmis olsun canim ya zor valla onca sene doktorlar kansizsin dedi nikah icin kan testi yaptirdigimda tam ögrendim şok olmustum cocuğunuzun talesemi olma riski var dedi banada
Allahim saglik sihhat versin canimbende nikah için yapılan testte öğrendim canım
Gecmiş Olsun kizlar talesemi de nedir hic bir bilgim yok[/QUOTE]="SONSUzvapost: 40345087, member: 262938"]bende nikah için yapılan testte öğrendim canım
napcan bacım ekmek davası
şaka bi yana
ssk mın ger kalanını dışardan ödüyor eşim, ben çalışsam kuzularım küçük, fazla zaman almayacak ve genelde evde yapabileceğim bişey olması lazımdı.
eşimi zor ikna ettim walla , hani o zorlukta bile zayıflayamadım yaa
Akdeniz anemisi yani canim. Bende mesela kansizlik anemi varya o cocuguma benden akdeniz anemisi olarak geciyor alyuvarla ilgili bi sorunmus galiba[/QUOTE]mkble .!.:Gecmiş Olsun kizlar talesemi de nedir hic bir bilgim yok
Günaydın prensesler grubu
herkese hayırlı haftalar diliyorum
dün giremedim
çünküsü gezmelerdeydiksize resimler paylaşıcaktım ama telimin jarzı bozuldu
atamıyorum bebişler yarın atarım nasipse
mağazalara girdim ciciler denedim ay ne tatlı oldular
almadım hedefe ulaşınca alıcam hepsini
sabah kahvaltım süperdi neredeyse tüm günümü kapladı diyebilirim
bol bol yürüdüğüm için yakmışımdır diye düşünüyorum
akşam da sadece çorba ve yoğurt yedim
nasılsınız bakalım, nasıl gidiyor diyetler
öpüyorum hepiciğinizi
kızlar hepinize merhabaaaa :)
karbonhidrat diyeti gördüm , ye iç zayıfla :) tam benlik:) acaba yapabilirmiyim ki
12 gün yapılıp sonra ara ara yapılıyormuş, ama kolesterolü yüksek olanlar yapamazmış o bağlantıyı çözemedim.
besin değerlerine bakınca ben zaten diyet namına bişey yapamamışım dedim
Sabah 07:20 (50 kalori)
2 adet aksamdan suya koyulmus cevız (cevız yendı suyu ıcıldı)
Kahvaltı 08:00 (75 kalori)
1 dılım tam bugday ekmegı
1 adet lıght karper
Ara 09:00 (100 kalori)
2 adet cevız
2 adet kayısı
Ara 10:45 (30 kalori)
yarım cay bardagı light süt ıle yapılmıs nescafe gold
Öğlen 13:00 (350 kalori)
4 kaşık patlıcan turlu (sadece patlıcan ve patateslerı yendı) 200 kalori
250 gram light yogurt 150 kalori
bugun alınan toplam kalori 605 oldu!!
Tedavisi yokmu canim[/QUOTE]Akdeniz anemisi yani canim. Bende mesela kansizlik anemi varya o cocuguma benden akdeniz anemisi olarak geciyor alyuvarla ilgili bi sorunmus galiba
bende nikah için yapılan testte öğrendim canım
Tedavisi şöyle cocuk olmadan önce ya bol bol kan ilaci iceceksin obeziteyle ugrasacaksin yada kan yapici yiyecekler yiyeceksin ama ne yediysem tesir etmedi bana en iyisi keciboynuzu diyorlar ama oda erkeklik hormonunu yükseltiyor[/QUOTE]Tedavisi yokmu canim
Tedavisi şöyle cocuk olmadan önce ya bol bol kan ilaci iceceksin obeziteyle ugrasacaksin yada kan yapici yiyecekler yiyeceksin ama ne yediysem tesir etmedi bana en iyisi keciboynuzu diyorlar ama oda erkeklik hormonunu yükseltiyor