Evet tatlim genelde ameliyattan önce veya doğumdan önce lavman uygulanıyor ilaçli mi yoksa sadece su mu onu bilmem ama ilk dogumum normaldi ve bana da yapilmisti[QUOTtatlım le, post: 40332906, member: 662015"]Merhaba arkadaslar. Bugün gec geldim ama olsun :) abla lavman ilac degil mi bagirsak temizleyici yoksa ben mi yanlis biliyorum
Ay takvimine gore beden temizliği balkiz tüyleri azltiyor musO ne kuzum
Ay takvimine gore beden temizliği balkiz tüyleri azltiyor mus
[QUOTEmarkanın licammm, post: 40333750, member: 661921"]Yok canim ben detoks metoks botoksla felan ugrasamam
Tatlim ben kozmik kuru meraktan arastirdim kadinlar kulubunde birsuru yorum var yapan var karsi cikan var dusundum ben bu islerle ugrasamam @ay_060 denesin bakalim sonuctan memnun kalicakmi
Hhaha bir daaha yemem ama mantı un,tuz,yağ,şeker yasakk :)Manti dedin beni can evmden vurdunnn
kuzum oglen corba ic yada yogurt salata fln ye guzellik
Hhaha bir daaha yemem ama mantı un,tuz,yağ,şeker yasakk :)
Bikerrden bişey olmaz dimi :/Hem az yemissin hemde mantı var happycik olmamis
Tamam ablacımm :*Afiyet olsun yarin guzel bi kahvalti yap gülüm peynir ye tmmi yogurt fln tuket tmmi fistik
Bir kereyse olmazBikerrden bişey olmaz dimi :/
Maşallah ablama,bu hafta guzel sonuçlar alrsin inşallahKızlar bugün akşam yemeğinde ekmeği elime aldım eşim hadi bakalım görelim seni bu hafta kızaları da bizide şaşırt dedi ben birinci dilimi yemiştim çoktan ikinci dilime hazırlanıyordum ve brden bıraktım dedimki az önce bu lafı etmiş olsaydın onuda yemezdim birden gaza geldim sizinle de paylaşayım dedim.
Insallah canim yaaa Hepimiz guzel sonuclar alalim insallahMaşallah ablama,bu hafta guzel sonuçlar alrsin inşallah
Aa abla bendede var ama senelerdir bende kansizlik var hic böyle olmamistim deli gibi kasiniyorum.. Bende spor falan yaptigimiz icin kan akişi ve ölü hücrelerin yenilenmesi olarak düsünüyordum çünkü önceden hareketlerimiz kisitliydi böyle bir sorunda yoktu. Hem abla kansizlik öyle birden olmaz ki eger önceden sorunun yoksa.Insallah canim yaaa Hepimiz guzel sonuclar alalim insallah
Kızlar benim son bir haftadır vücudumun hher yerinde kaşintilar oluyor hic bir kizariklik felanda yok herkes kansizlik olabilir diyor sali gunu gidebilirsem kan tahlili yaptiricam sizde de varmi kizlar kaşinti felan alerji olsa kizariklik olur dimi
Hadi bakalım canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla tamamlar sonucundanda mutlu olusun inşlahana corbasını dıyetınımın ılk gunuuuuuu bakalım kac kılo gıdıcek canlarrr haftaya pazar bıtıyorrr heyecanla beklıyorummmm
Onceden oyle bir sorunum yoktu tatlim kansizlik felan gecen eltimler gelmişti onlar söyledi çok rahatsız edici bir durumAa abla bendeelitler ma senelerdir bende kansizlik var hic böyle olmamistim deli gibi kasiniyorum.. Bende spor falan yaptigimiz icin kan akişi ve ölü hücrelerin yenilenmesi olarak düsünüyordum çünkü önceden hareketlerimiz kisitliydi böyle bir sorunda yoktu. Hem abla kansizlik öyle birden olmaz ki eger önceden sorunun yoksa.
Abla sporda yürüyüste falan ölü hücreler atağa kalkarmis kan dolasimi yavaslar beyine algi gider ve kasinma hissi oluşurmuş. Yani vücudumuzda buna alisik olmadigi icin böyle tepkiler veriyor. Ama hemen kansizlik teşhisini nasil koyarlar anlamiyorum bi kasintiyla o kadar belirtisi var ki halsizlik,yorgunluk,göz alti kararmasi baş dönmesi ellerde titreme sürekli uyuma istegi ama yinede icine şüphe düstüyse bi git doktora ablam. Ben anemi hastasiyim hic kasintim olmadiOnceden oyle bir sorunum yoktu tatlim kansizlik felan gecen eltimler gelmişti onlar söyledi çok rahatsız edici bir durum
birde kansızlık kilo vermeyi engelliyormuş
Canım lahana diyetini kendine göremi uyarladın?sabah
araogun
- yarım greyfurt
- yarım armut
oglen
- 1 fıncan sekersız Turk kahvesı
- 2 adet form kraker
- 1 kase lahana corbası
- 1 kase yogurt
aksam
spor