82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

[QUOTtatlım le, post: 40332906, member: 662015"]Merhaba arkadaslar. Bugün gec geldim ama olsun :) abla lavman ilac degil mi bagirsak temizleyici yoksa ben mi yanlis biliyorum
Evet tatlim genelde ameliyattan önce veya doğumdan önce lavman uygulanıyor ilaçli mi yoksa sadece su mu onu bilmem ama ilk dogumum normaldi ve bana da yapilmisti

Ama bu kozmik temizlikte kaynatilip soğutulmuş suya sirke katip bağırsakların temizlenmesi saglaniyorrmuş öyle yaziyordu[/QUOTE]

Anladim ablam bakalim bi arstralim

[QUOTEmarkanın licammm, post: 40333750, member: 661921"]Yok canim ben detoks metoks botoksla felan ugrasamam

Tatlim ben kozmik kuru meraktan arastirdim kadinlar kulubunde birsuru yorum var yapan var karsi cikan var dusundum ben bu islerle ugrasamam @ay_060 denesin bakalim sonuctan memnun kalicakmi [/QUOTE]

Bende merak etrim simdi ablam adasim denesin bende bi bakym nasil arastriliyo ne yazcaz ablam tam adi[/QUOTE]
Ahmet maranki kozmik bede n temizligi 2015

Bende merak etrim simdi ablam adasim denesin bende bi bakym nasil arastriliyo ne yazcaz ablam tam adi[/QUOTE]
Ahmet maranki kozmik bede n temizligi 2015[/QUOTE]

Peki ablam bi bakicam

Kızlar bugün akşam yemeğinde ekmeği elime aldım eşim hadi bakalım görelim seni bu hafta kızaları da bizide şaşırt dedi ben birinci dilimi yemiştim çoktan ikinci dilime hazırlanıyordum ve brden bıraktım dedimki az önce bu lafı etmiş olsaydın onuda yemezdim birden gaza geldim sizinle de paylaşayım dedim.

Maşallah ablama,bu hafta guzel sonuçlar alrsin inşallah

Maşallah ablama,bu hafta guzel sonuçlar alrsin inşallah
Insallah canim yaaa Hepimiz guzel sonuclar alalim insallah
Kızlar benim son bir haftadır vücudumun hher yerinde kaşintilar oluyor hic bir kizariklik felanda yok herkes kansizlik olabilir diyor sali gunu gidebilirsem kan tahlili yaptiricam sizde de varmi kizlar kaşinti felan alerji olsa kizariklik olur dimi

Aa abla bendede var ama senelerdir bende kansizlik var hic böyle olmamistim deli gibi kasiniyorum.. Bende spor falan yaptigimiz icin kan akişi ve ölü hücrelerin yenilenmesi olarak düsünüyordum çünkü önceden hareketlerimiz kisitliydi böyle bir sorunda yoktu. Hem abla kansizlik öyle birden olmaz ki eger önceden sorunun yoksa.

Onceden oyle bir sorunum yoktu tatlim kansizlik felan gecen eltimler gelmişti onlar söyledi çok rahatsız edici bir durum
birde kansızlık kilo vermeyi engelliyormuş

Onceden oyle bir sorunum yoktu tatlim kansizlik felan gecen eltimler gelmişti onlar söyledi çok rahatsız edici bir durum
birde kansızlık kilo vermeyi engelliyormuş
Abla sporda yürüyüste falan ölü hücreler atağa kalkarmis kan dolasimi yavaslar beyine algi gider ve kasinma hissi oluşurmuş. Yani vücudumuzda buna alisik olmadigi icin böyle tepkiler veriyor. Ama hemen kansizlik teşhisini nasil koyarlar anlamiyorum bi kasintiyla o kadar belirtisi var ki halsizlik,yorgunluk,göz alti kararmasi baş dönmesi ellerde titreme sürekli uyuma istegi ama yinede icine şüphe düstüyse bi git doktora ablam. Ben anemi hastasiyim hic kasintim olmadi

Canım lahana diyetini kendine göremi uyarladın?
Benim okuduğum daha farklıydı sanki
Tabi senin şeklinde daha saglıklı olur

Salı gTE="mkble, post: 40335766, member: 662015"]Abla sporda yürüyüste falan ölü hücreler atağa kalkarmis kan dolasimi yavaslar beyine algi gider ve kasinma hissi oluşurmuş. Yani vücudumuzda buna alisik olmadigi icin böyle tepkiler veriyor. Ama hemen kansizlik teşhisini nasil koyarlar anlamiyorum bi kasintiyla o kadar belirtisi var ki halsizlik,yorgunluk,göz alti kararmasi baş dönmesi ellerde titreme sürekli uyuma istegi ama yinede icine şüphe düstüyse bi git doktora ablam. Ben anemi hastasiyim hic kasintim olmadi[/QUOTE

Geçmiş olsun canım benim yok öyle bir sorunum çok şükür
Ikiz lerin doğumundan sonra kollarımda ve bacaklarimda görünürde birşey yok ama kaşıntı olmuştu doktor krem yazmıştı hemen geçmişti
bu sefer her yerim kaşınıyor bende senin gibi duşundum sağol tatlım verdiğin bilgiler için ama salı günü el tim çağırdı sağlık ocağında yakın oturuyor onlara ćocuklari bırakıp bi koşu uğrarım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…