82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Salı gTE="mkble, post: 40335766, member: 662015"]Abla sporda yürüyüste falan ölü hücreler atağa kalkarmis kan dolasimi yavaslar beyine algi gider ve kasinma hissi oluşurmuş. Yani vücudumuzda buna alisik olmadigi icin böyle tepkiler veriyor. Ama hemen kansizlik teşhisini nasil koyarlar anlamiyorum bi kasintiyla o kadar belirtisi var ki halsizlik,yorgunluk,göz alti kararmasi baş dönmesi ellerde titreme sürekli uyuma istegi ama yinede icine şüphe düstüyse bi git doktora ablam. Ben anemi hastasiyim hic kasintim olmadi[/QUOTE

Geçmiş olsun canım benim yok öyle bir sorunum çok şükür
Ikiz lerin doğumundan sonra kollarımda ve bacaklarimda görünürde birşey yok ama kaşıntı olmuştu doktor krem yazmıştı hemen geçmişti
bu sefer her yerim kaşınıyor bende senin gibi duşundum sağol tatlım verdiğin bilgiler için ama salı günü el tim çağırdı sağlık ocağında yakın oturuyor onlara ćocuklari bırakıp bi koşu uğrarım belki
Ne demek abla. Uğra tabi hic olmazsa aklinda şüphe kalmaz ablam ama dedigim gibi spora basladigimdan beri bendede var yani aklinida fazla bulandirma derim

:KK66:Kızlar bugün akşam yemeğinde ekmeği elime aldım eşim hadi bakalım görelim seni bu hafta kızaları da bizide şaşırt dedi ben birinci dilimi yemiştim çoktan ikinci dilime hazırlanıyordum ve brden bıraktım dedimki az önce bu lafı etmiş olsaydın onuda yemezdim birden gaza geldim sizinle de paylaşayım dedim.

Kim.tutar ablami yaaaa:KK76::KK15:

Insallah canim yaaa Hepimiz guzel sonuclar alalim insallah
Kızlar benim son bir haftadır vücudumun hher yerinde kaşintilar oluyor hic bir kizariklik felanda yok herkes kansizlik olabilir diyor sali gunu gidebilirsem kan tahlili yaptiricam sizde de varmi kizlar kaşinti felan alerji olsa kizariklik olur dimi

Yok ablamda ihmal.etme git belki bi besine alerjin vardir ALLAH korusun :KK43:

Salı gTE="mkble, post: 40335766, member: 662015"]Abla sporda yürüyüste falan ölü hücreler atağa kalkarmis kan dolasimi yavaslar beyine algi gider ve kasinma hissi oluşurmuş. Yani vücudumuzda buna alisik olmadigi icin böyle tepkiler veriyor. Ama hemen kansizlik teşhisini nasil koyarlar anlamiyorum bi kasintiyla o kadar belirtisi var ki halsizlik,yorgunluk,göz alti kararmasi baş dönmesi ellerde titreme sürekli uyuma istegi ama yinede icine şüphe düstüyse bi git doktora ablam. Ben anemi hastasiyim hic kasintim olmadi[/QUOTE

Geçmiş olsun canım benim yok öyle bir sorunum çok şükür
Ikiz lerin doğumundan sonra kollarımda ve bacaklarimda görünürde birşey yok ama kaşıntı olmuştu doktor krem yazmıştı hemen geçmişti
bu sefer her yerim kaşınıyor bende senin gibi duşundum sağol tatlım verdiğin bilgiler için ama salı günü el tim çağırdı sağlık ocağında yakın oturuyor onlara ćocuklari bırakıp bi koşu uğrarım belki

Doktora git ablam icin rahatlar bizide haberdar et aklim sende

Abla sporda yürüyüste falan ölü hücreler atağa kalkarmis kan dolasimi yavaslar beyine algi gider ve kasinma hissi oluşurmuş. Yani vücudumuzda buna alisik olmadigi icin böyle tepkiler veriyor. Ama hemen kansizlik teşhisini nasil koyarlar anlamiyorum bi kasintiyla o kadar belirtisi var ki halsizlik,yorgunluk,göz alti kararmasi baş dönmesi ellerde titreme sürekli uyuma istegi ama yinede icine şüphe düstüyse bi git doktora ablam. Ben anemi hastasiyim hic kasintim olmadi

Gecmis olsun bitanemm kendine cok dikkat et kuzummm

Günaydın prensesler grubu
herkese hayırlı haftalar diliyorum :KK15:

dün giremedim :KK43:
çünküsü gezmelerdeydik :eek: size resimler paylaşıcaktım ama telimin jarzı bozuldu :KK43:
atamıyorum bebişler yarın atarım nasipse:KK76:
mağazalara girdim ciciler denedim ay ne tatlı oldular
almadım hedefe ulaşınca alıcam hepsini :KK57::KK57:
sabah kahvaltım süperdi neredeyse tüm günümü kapladı diyebilirim
bol bol yürüdüğüm için yakmışımdır diye düşünüyorum :cool:
akşam da sadece çorba ve yoğurt yedim

nasılsınız bakalım, nasıl gidiyor diyetler
öpüyorum hepiciğinizi :KK68::KK37:

Kızlar benim son bir haftadır vücudumun hher yerinde kaşintilar oluyor hic bir kizariklik felanda yok herkes kansizlik olabilir diyor sali gunu gidebilirsem kan tahlili yaptiricam sizde de varmi kizlar kaşinti felan alerji olsa kizariklik olur dimi
Hiç bilmiyorum ablam öyle birşey basima gelmedi sonuçlarda iyi cikar umarim küçük bir alerjik durumdur

canım çok geçmiş olsun ben hamileliğimde böyle bir sorun yaşadım, ortada dediğin gibi kızarıklıkta yoktu, duşa giriyordum geçer belki diye dahada artıyordu, meğerse karaciğer değerlerim yükselmiş, ilaç kullandım doğuma kadar 5 hafta kaşındım. hamile olmayanlaradada yükselirmi, yükselirse kaşıntı yaparmı bilmiyorum. karaciğer görevini yapamıyor ve kana safra karıştırıp deri altında tuz birikiyormuş, adı kolestaz .
zayıflıyorsanda kaşıntı yapabilir, cildin kuruysa kaşıntı olabilir birde şeker dengesi kaynaklı olabilir diye biliyorum, umarım bir an önce geçer.

kızlar hepinize merhabaaaa :)
karbonhidrat diyeti gördüm , ye iç zayıfla :) tam benlik:) acaba yapabilirmiyim ki o_O
12 gün yapılıp sonra ara ara yapılıyormuş, ama kolesterolü yüksek olanlar yapamazmış o bağlantıyı çözemedim.
besin değerlerine bakınca ben zaten diyet namına bişey yapamamışım dedim :KK70:

kızlar hepinize merhabaaaa :)
karbonhidrat diyeti gördüm , ye iç zayıfla :) tam benlik:) acaba yapabilirmiyim ki o_O
12 gün yapılıp sonra ara ara yapılıyormuş, ama kolesterolü yüksek olanlar yapamazmış o bağlantıyı çözemedim.
besin değerlerine bakınca ben zaten diyet namına bişey yapamamışım dedim :KK70:
Abla hosgeldin bayadir yoktun :) sen deyince bende baktim bu diyete bol bol yiyorsun ohh ne alâ :)

Abla hosgeldin bayadir yoktun :) sen deyince bende baktim bu diyete bol bol yiyorsun ohh ne alâ :)
hoşbulduk tatlım :) evet aldığım düğün işine çalışıyorum:)

biliyosunuz yiyip içip kilo vermeyi araştırıyordum zaar:KK70: hayal belki ama pisboğazlılık işte:KK70:

bu sabah itibariyle bide bunu yapabilirsem yapıcam. 12 gün 2 gün ara , sonra 5 gün 5 gün yapılıyor hepsindede 2 şer gün ara . en güzel tarafıda bu ikişer gün aralarda herşey serbest :KK70:
anaaamm nası gaza geldim bilseniz:KK70:
yalnız kolesterolü yüksek olanlar neden yapamıyor ona takıldım:KK64:
yok hani kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım :KK53:

hoşbulduk tatlım :) evet aldığım düğün işine çalışıyorum:)

biliyosunuz yiyip içip kilo vermeyi araştırıyordum zaar:KK70: hayal belki ama pisboğazlılık işte:KK70:

bu sabah itibariyle bide bunu yapabilirsem yapıcam. 12 gün 2 gün ara , sonra 5 gün 5 gün yapılıyor hepsindede 2 şer gün ara . en güzel tarafıda bu ikişer gün aralarda herşey serbest :KK70:
anaaamm nası gaza geldim bilseniz:KK70:
yalnız kolesterolü yüksek olanlar neden yapamıyor ona takıldım:KK64:
yok hani kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım :KK53:
Abla alemsin ya :) sanki sirf senin icin bulunmus gibi :KK70: dügün işi derken neler yapiyorsun abla bende evde biseyler yapmak istiyorumdA

Abla alemsin ya :) sanki sirf senin icin bulunmus gibi :KK70: dügün işi derken neler yapiyorsun abla bende evde biseyler yapmak istiyorumdA
ben kadınlar arası olan kına, düğün, matine ..vs.... dj lik yapıyorum. oranın müzik akışı bana ait yani. tabi bu durumda gençmi yaşlımı, hangi yöreye ait vs gibi unsurlardan dolayı her ortam ayrı çalışma istiyor:)

Sabah 07:20 (50 kalori)
2 adet aksamdan suya koyulmus cevız (cevız yendı suyu ıcıldı)

Kahvaltı 08:00 (75 kalori)
1 dılım tam bugday ekmegı
1 adet lıght karper

Ara 09:00 (100 kalori)
2 adet cevız
2 adet kayısı

Ara 10:45 (30 kalori)
yarım cay bardagı light süt ıle yapılmıs nescafe gold

Öğlen 13:00 (350 kalori)
4 kaşık patlıcan turlu (sadece patlıcan ve patateslerı yendı) 200 kalori
250 gram light yogurt 150 kalori

bugun alınan toplam kalori 605 oldu!!