- 21 Şubat 2015
- 604
- 954
Ne demek abla. Uğra tabi hic olmazsa aklinda şüphe kalmaz ablam ama dedigim gibi spora basladigimdan beri bendede var yani aklinida fazla bulandirma derimSalı gTE="mkble, post: 40335766, member: 662015"]Abla sporda yürüyüste falan ölü hücreler atağa kalkarmis kan dolasimi yavaslar beyine algi gider ve kasinma hissi oluşurmuş. Yani vücudumuzda buna alisik olmadigi icin böyle tepkiler veriyor. Ama hemen kansizlik teşhisini nasil koyarlar anlamiyorum bi kasintiyla o kadar belirtisi var ki halsizlik,yorgunluk,göz alti kararmasi baş dönmesi ellerde titreme sürekli uyuma istegi ama yinede icine şüphe düstüyse bi git doktora ablam. Ben anemi hastasiyim hic kasintim olmadi[/QUOTE
Geçmiş olsun canım benim yok öyle bir sorunum çok şükür
Ikiz lerin doğumundan sonra kollarımda ve bacaklarimda görünürde birşey yok ama kaşıntı olmuştu doktor krem yazmıştı hemen geçmişti
bu sefer her yerim kaşınıyor bende senin gibi duşundum sağol tatlım verdiğin bilgiler için ama salı günü el tim çağırdı sağlık ocağında yakın oturuyor onlara ćocuklari bırakıp bi koşu uğrarım belki