Ne demek abla. Uğra tabi hic olmazsa aklinda şüphe kalmaz ablam ama dedigim gibi spora basladigimdan beri bendede var yani aklinida fazla bulandirma derimSalı gTE="mkble, post: 40335766, member: 662015"]Abla sporda yürüyüste falan ölü hücreler atağa kalkarmis kan dolasimi yavaslar beyine algi gider ve kasinma hissi oluşurmuş. Yani vücudumuzda buna alisik olmadigi icin böyle tepkiler veriyor. Ama hemen kansizlik teşhisini nasil koyarlar anlamiyorum bi kasintiyla o kadar belirtisi var ki halsizlik,yorgunluk,göz alti kararmasi baş dönmesi ellerde titreme sürekli uyuma istegi ama yinede icine şüphe düstüyse bi git doktora ablam. Ben anemi hastasiyim hic kasintim olmadi[/QUOTE
Geçmiş olsun canım benim yok öyle bir sorunum çok şükür
Ikiz lerin doğumundan sonra kollarımda ve bacaklarimda görünürde birşey yok ama kaşıntı olmuştu doktor krem yazmıştı hemen geçmişti
bu sefer her yerim kaşınıyor bende senin gibi duşundum sağol tatlım verdiğin bilgiler için ama salı günü el tim çağırdı sağlık ocağında yakın oturuyor onlara ćocuklari bırakıp bi koşu uğrarım belki
Bi soguk su tut hicbirseyciğin kalmazBen yatayim fistiklar tabi kaşinmaktan uyuyabilirsem hepinize hayırlı geceler
Kızlar bugün akşam yemeğinde ekmeği elime aldım eşim hadi bakalım görelim seni bu hafta kızaları da bizide şaşırt dedi ben birinci dilimi yemiştim çoktan ikinci dilime hazırlanıyordum ve brden bıraktım dedimki az önce bu lafı etmiş olsaydın onuda yemezdim birden gaza geldim sizinle de paylaşayım dedim.
Insallah canim yaaa Hepimiz guzel sonuclar alalim insallah
Kızlar benim son bir haftadır vücudumun hher yerinde kaşintilar oluyor hic bir kizariklik felanda yok herkes kansizlik olabilir diyor sali gunu gidebilirsem kan tahlili yaptiricam sizde de varmi kizlar kaşinti felan alerji olsa kizariklik olur dimi
Hadi bakalım canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla tamamlar sonucundanda mutlu olusun inş
Canım lahana diyetini kendine göremi uyarladın?
Benim okuduğum daha farklıydı sanki
Tabi senin şeklinde daha saglıklı olur
Salı gTE="mkble, post: 40335766, member: 662015"]Abla sporda yürüyüste falan ölü hücreler atağa kalkarmis kan dolasimi yavaslar beyine algi gider ve kasinma hissi oluşurmuş. Yani vücudumuzda buna alisik olmadigi icin böyle tepkiler veriyor. Ama hemen kansizlik teşhisini nasil koyarlar anlamiyorum bi kasintiyla o kadar belirtisi var ki halsizlik,yorgunluk,göz alti kararmasi baş dönmesi ellerde titreme sürekli uyuma istegi ama yinede icine şüphe düstüyse bi git doktora ablam. Ben anemi hastasiyim hic kasintim olmadi[/QUOTE
Geçmiş olsun canım benim yok öyle bir sorunum çok şükür
Ikiz lerin doğumundan sonra kollarımda ve bacaklarimda görünürde birşey yok ama kaşıntı olmuştu doktor krem yazmıştı hemen geçmişti
bu sefer her yerim kaşınıyor bende senin gibi duşundum sağol tatlım verdiğin bilgiler için ama salı günü el tim çağırdı sağlık ocağında yakın oturuyor onlara ćocuklari bırakıp bi koşu uğrarım belki
Abla sporda yürüyüste falan ölü hücreler atağa kalkarmis kan dolasimi yavaslar beyine algi gider ve kasinma hissi oluşurmuş. Yani vücudumuzda buna alisik olmadigi icin böyle tepkiler veriyor. Ama hemen kansizlik teşhisini nasil koyarlar anlamiyorum bi kasintiyla o kadar belirtisi var ki halsizlik,yorgunluk,göz alti kararmasi baş dönmesi ellerde titreme sürekli uyuma istegi ama yinede icine şüphe düstüyse bi git doktora ablam. Ben anemi hastasiyim hic kasintim olmadi
Gecmis olsun bitanemm kendine cok dikkat et kuzummm
Gecmis olsun canim ya zor valla onca sene doktorlar kansizsin dedi nikah icin kan testi yaptirdigimda tam ögrendim şok olmustum cocuğunuzun talesemi olma riski var dedi banadageçmiş olsun tatlım
bende talesemi hastayım
kaşıntılar bende de oluyor ara ara
Hiç bilmiyorum ablam öyle birşey basima gelmedi sonuçlarda iyi cikar umarim küçük bir alerjik durumdurInsallah canim yaaa Hepimiz guzel sonuclar alalim insallah
Kızlar benim son bir haftadır vücudumun hher yerinde kaşintilar oluyor hic bir kizariklik felanda yok herkes kansizlik olabilir diyor sali gunu gidebilirsem kan tahlili yaptiricam sizde de varmi kizlar kaşinti felan alerji olsa kizariklik olur dimi
canım çok geçmiş olsun ben hamileliğimde böyle bir sorun yaşadım, ortada dediğin gibi kızarıklıkta yoktu, duşa giriyordum geçer belki diye dahada artıyordu, meğerse karaciğer değerlerim yükselmiş, ilaç kullandım doğuma kadar 5 hafta kaşındım. hamile olmayanlaradada yükselirmi, yükselirse kaşıntı yaparmı bilmiyorum. karaciğer görevini yapamıyor ve kana safra karıştırıp deri altında tuz birikiyormuş, adı kolestaz .Insallah canim yaaa Hepimiz guzel sonuclar alalim insallah
Abla hosgeldin bayadir yoktun :) sen deyince bende baktim bu diyete bol bol yiyorsun ohh ne alâ :)kızlar hepinize merhabaaaa :)
karbonhidrat diyeti gördüm , ye iç zayıfla :) tam benlik:) acaba yapabilirmiyim ki
12 gün yapılıp sonra ara ara yapılıyormuş, ama kolesterolü yüksek olanlar yapamazmış o bağlantıyı çözemedim.
besin değerlerine bakınca ben zaten diyet namına bişey yapamamışım dedim
hoşbulduk tatlım :) evet aldığım düğün işine çalışıyorum:)Abla hosgeldin bayadir yoktun :) sen deyince bende baktim bu diyete bol bol yiyorsun ohh ne alâ :)
Abla alemsin ya :) sanki sirf senin icin bulunmus gibihoşbulduk tatlım :) evet aldığım düğün işine çalışıyorum:)
biliyosunuz yiyip içip kilo vermeyi araştırıyordum zaarhayal belki ama pisboğazlılık işte
bu sabah itibariyle bide bunu yapabilirsem yapıcam. 12 gün 2 gün ara , sonra 5 gün 5 gün yapılıyor hepsindede 2 şer gün ara . en güzel tarafıda bu ikişer gün aralarda herşey serbest
anaaamm nası gaza geldim bilseniz
yalnız kolesterolü yüksek olanlar neden yapamıyor ona takıldım
yok hani kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım
ben kadınlar arası olan kına, düğün, matine ..vs.... dj lik yapıyorum. oranın müzik akışı bana ait yani. tabi bu durumda gençmi yaşlımı, hangi yöreye ait vs gibi unsurlardan dolayı her ortam ayrı çalışma istiyor:)Abla alemsin ya :) sanki sirf senin icin bulunmus gibidügün işi derken neler yapiyorsun abla bende evde biseyler yapmak istiyorumdA
Seninkide tamamen farkliymis :)ben kadınlar arası olan kına, düğün, matine ..vs.... dj lik yapıyorum. oranın müzik akışı bana ait yani. tabi bu durumda gençmi yaşlımı, hangi yöreye ait vs gibi unsurlardan dolayı her ortam ayrı çalışma istiyor:)