Öneriye yardıma hiiiç gerek yok oku,araştır sağlıklı bulduğunu,kafana yatanı yap ben böyle kilo verdimkızlaaar zayıflamak istiyorum var mı öneerisi olan??
83 tüm 69 düştüm(müştüm) bi 3 hafta saldım maul 4 aydır diyet biraz sıkıldım 74 oldum ama tekrar başladım bugün itibariyle bugün güzel geçti karar canm çok önemliNasil zayifladin peki canim sen ben yorumlari okumadim ruhi bunalim geciriyorum sevgilimden ayrildim ve degismek istiyorumkac kiloydun kaca dustun?
Özelden yaziim mi uzun uzun tabi uygulicaksanNeler uyguladin peki?
Sıkı bir diyet+iyi bir spor+bol su+yoğurt kürü yap canm aslında aramiza katilabilirsin adaşımda dilersekızlaaar zayıflamak istiyorum var mı öneerisi olan??
Cok isterim canim soyle koklu bir degisime ihtiyacim varSıkı bir diyet+iyi bir spor+bol su+yoğurt kürü yap canm aslında aramiza katilabilirsin adaşımda dilerse
Ama kararında net ol canm kilo veremediğinde vazgeçme , herşeyi öğrenelim birlikteCok isterim canim soyle koklu bir degisime ihtiyacim var
Nasil zayifladin peki canim sen ben yorumlari okumadim ruhi bunalim geciriyorum sevgilimden ayrildim ve degismek istiyorumkac kiloydun kaca dustun?
Bu sefer kararliyim allahin izniyle olucakAma kararında net ol canm kilo veremediğinde vazgeçme , herşeyi öğrenelim birlikte
Niye özellikle sekizi?[/QUOTE][QUOTözellikleicammm, post: 40353363, member: 661921"]Haziranin 8ne 62 gun kaldiii
Niye özellikle sekizi?
Sıkı bir diyet+iyi bir spor+bol su+yoğurt kürü yap canm aslında aramiza katilabilirsin adaşımda dilerse
İnşallah kuzum o zaman anlat boy kilo yaş kaçBu sefer kararliyim allahin izniyle olucak