Tedavisi şöyle cocuk olmadan önce ya bol bol kan ilaci iceceksin obeziteyle ugrasacaksin yada kan yapici yiyecekler yiyeceksin ama ne yediysem tesir etmedi bana en iyisi keciboynuzu diyorlar ama oda erkeklik hormonunu yükseltiyor[/QUOTE]
[QUOTE="mkble, post
Öyle tabi canim bende yok yookk nasil oluyosa anlamiyorum
Tedavisi şöyle cocuk olmadan önce ya bol bol kan ilaci iceceksin obeziteyle ugrasacaksin yada kan yapici yiyecekler yiyeceksin ama ne yediysem tesir etmedi bana en iyisi keciboynuzu diyorlar ama oda erkeklik hormonunu yükseltiyor[/QUOTE]
iyi bari sevindim senin adınada,Ben o yonden sansliyim onceden calismisligim var ustunude esim tamamlicak sgk da calisiyor ona biraktim ben evde vakit geciriyorum cocuklara bakiyorum ohhhhh zamani gelince de emekli olucam insallah
ayyy inşallah canım, banada dua edin hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde veriyim kilolarıKuzum ozlemistim seniii kendine gore diyet bulmana sevndim
ayyy inşallah canım, banada dua edin hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde veriyim kiloları
kız neyi bildiricem ne kadar kilo aldığımımıINSALLAH bitanem gelll ama ozletme kendini cumalri kilo bldrimi de yapmiyorsun
bu arada kaç kiloya düştün bebişINSALLAH bitanem gelll ama ozletme kendini cumalri kilo bldrimi de yapmiyorsun
bu arada kaç kiloya düştün bebiş
kız neyi bildiricem ne kadar kilo aldığımımı
topiğin kapısından bakmaya yüzüm yok
ciddi ciddi bu karbonhidrat diyetinde iş var canlar
sabah başladım ki aç karnına değil tok karnına bile 500 gr vermişim, çok pis gaza geldim
inşallah irademe hakim olabilirim
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
1,5 dilim tam tahlili ekmek
Yeşillik
1 zeytin
1 çatal peynir
Öğle
1 kase domates çorba
4 tane kabaklı pirasali muc ver
1kasik yoğurt
1 ısırık bisküvi