82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Canim bende yok diye seviniyordum ama bendede basladi kabizlik nasil olacak bilmiyorum bide cok siskinlik yapiyor kilo aldim saniyorum moralim bozuluyor
dımı kuzu dıyet suresı artınca sanırım kabızık goruluyor acı cehre vadıya kuzu yaradımı almstn dımı sen

dımı kuzu dıyet suresı artınca sanırım kabızık goruluyor acı cehre vadıya kuzu yaradımı almstn dımı sen
sebzeye ağırlık verin kızlar lifli gıdalara fresh yiyeceklere. haşlama veya çiğ uzun vadede kabızlık diye bir derdimiz olmaz. acil çözüm olarak ta keten tohumu ve acı çehre tohumu iyi gelir.

sebzeye ağırlık verin kızlar lifli gıdalara fresh yiyeceklere. haşlama veya çiğ uzun vadede kabızlık diye bir derdimiz olmaz. acil çözüm olarak ta keten tohumu ve acı çehre tohumu iyi gelir.
keten tohumunu kuzum yogurda kac kasık koyyuummm sence blgn varmı

Canim onun tadi cok kötü geldi bana acayip mide bulantisi yapti kullanamadim ki
evet tadı çok kötü bıcakla ez ve diline değmeden hap gibi yutmaya çalış. o zaman tadını almazsın. ben hemen arkasından dişimi fırçalıyorum tadı bastırmak için. tok karnına al bulantı yapmaması için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…