82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

hayır canım duymadım bahsedermisin biraz
Youtube'a leslie sanson yazarsaniz videolari cikiyor. 30 dk 45 dk gibi surelerde evde durdugumuz yerde yuruyus ve bazi hareketler yapiyoruz. Hava uygun olmadiginda ve evde spor aleti yoksa iyi oluyor. Bir bakmanizi tavsiye ederim

AA BU ONERINI BEGENDIM BENDE AYAKLARIMA AGIRLIK TAKIYIM

Youtube'a leslie sanson yazarsaniz videolari cikiyor. 30 dk 45 dk gibi surelerde evde durdugumuz yerde yuruyus ve bazi hareketler yapiyoruz. Hava uygun olmadiginda ve evde spor aleti yoksa iyi oluyor. Bir bakmanizi tavsiye ederim
teşekkür ederim canım. bende yeni bir spor aleti altım 35 tl ye burda evin ordaki markete gelmiş. hani şu tv de çıkıyordu yeşil revoflex diye birşey. doğrumu yazdım bilmiyorum :) çok rahat mekik çekiliyor.kol kaslarını da güzel çalıştırıyor hissediyorsun. almıştım evde yatağın altında duruyordu. bugün çıkardım:) güzel terletiyor fiyatı da uygun tavsiye ederim canım

AA BU ONERINI BEGENDIM BENDE AYAKLARIMA AGIRLIK TAKIYIM
bu ağırlık takma yöntemini profesyonel koşucular antremanlarda uyguluyormuş canım. yarışta ise daha hızlı oluyorlarmış ağırlıklar çıkınca. normal hayatta daha hızlı yürümeyede başlarsın sevgiler. bu arada canım ben foto atmayı beceremedim siteden nasıl yapıyorsun yarın atıcam ama bilememedim.

bendede mekık aletı var bende kullanmıyorum ama aklıma getrdn saol fıstık

kuzum dosya yukle yazıyor ya ordan

kesınlıkle uyglucm onerın ıcn cok sagol ttalım

sabah
2 dilim karpuz 1 dilim beyaz peynir
öğle
sade kahve 1 tabak haşlanmış brokoli limonlu. 1 tabak cacık. 1 paket form bisküvi
akşama marul salatalık domates yemyeşil bir salata ve bir tane haşlanmış yumurta düşünüyorum kızlar. biraz güneş gitsin yürüyüşe çıkıcam ben artık ne kadar yürürsem haber veririm fıstıklar :)

cozdum sanmıstım kabızlık durumu uzun surelı dıyette olunca sanırım oluyor onu duydum aktara sorym ben onu kuzum
canım sabah aç karnına ılık suyun içine 1 kaşık zeytinyağı at ve iç. ayrıca kabızlık sorunum için ben bir dönem eczaneden keten tohumu kapsülü satın almıştım işe yaramıştı. sade toz keten tohumuda işe yarar.

sabah
  • peynırlı kepeklı tost
  • 3 adet zeytin
  • 2 adet badem
ara ogun
  • 2 adet form kraker

aksam

• tavuk haslaması
  • 1 dılım tahıl ekmek
  • bıraz acılı tursu bıber
  • bır bardak ayran
spor
  • 1 saat yuruyus(6000 adım)
  • 200 kere ıp atlama
  • yarım saat mekık basen hareketlerı
su 2lıtre

Son düzenleyen: Moderatör:
keten tohumu var evde kuzum yogurtla yeyım yarın ozmn

cok guzel menun gruptasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…