82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

maşallah ya sporun süpermiş. adım sayar mı kullanıyorsun. sabahları kahvaltına mutlaka domates ve salatalık ekle canım. 1 domates 15 bir salatalık 15 kalori sadece. bağırsaklarına faydasını görürsün.

Karpuz mu? Ah çok özledim peynir-karpuz çiftini

AMIN KUZUM COK SAGOL aynen kuzum adım sayar kulanıyorum nrmalde yıyıorum da buarlaar aynen yemedım yıyımde faydasını gorym leslıe yapıyorum arada kuzum ek olarak yarım saat oda bacaklara cok faydalı

Heheeeyytt bee benim ortim iştee

AMIN KUZUM COK SAGOL aynen kuzum adım sayar kulanıyorum nrmalde yıyıorum da buarlaar aynen yemedım yıyımde faydasını gorym leslıe yapıyorum arada kuzum ek olarak yarım saat oda bacaklara cok faydalı
bende bugün yürüyüşten sonra parklardaki spor aletlerine uğrarım. bakalım ne performans olacak yazarım. açık havada daha kolay oluyor sanki. domates salatalık her kahvaltıda mutlaka olmalıymış diyette canım. eski diyetisyenin tavsiyesiydi. hatta ben o dönem öğrenciydim yurtta kalıyordum. yurtta yoktu en yakın market 500 metre ilerdeydi. her sabah marketten çıkıp alırdım.

hemde kalorısı dusuk emde doyurucu canım haklsnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…