82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Hatunlar bide saracoglunun altinotu cayi var biliyor musunuz onunda karisimini aldim ama daha hic yapmadim anneme verdim sen dene bakalim birara bende yaparim diye (halbuki hic alakasi yok ) annem cok faydasini gördü haftada 1gün icmesine ragmen 5kilo farketti 1 ayda bide yemeden falanda kismadan. Yağ yakma özelligi varmis cayin

hiç duymadım canım nasıl bişiy o

Domates
Salatalik
Peynir
Cay
İki dilim ekmek

Aksam

Balık
Salata

Sabah
Cay
Su iki litre
Spor
Bir buçuk saat yuruyuss
25mekik
20squat

[QUOTEsüper sinkaf35, post: 40286367, member: 670148"]sabah
2 dilim karpuz 1 dilim beyaz peynir
öğle
sade kahve 1 tabak haşlanmış brokoli limonlu. 1 tabak cacık. 1 paket form bisküvi
akşama marul salatalık domates yemyeşil bir salata ve bir tane haşlanmış yumurta düşünüyorum kızlar. biraz güneş gitsin yürüyüşe çıkıcam ben artık ne kadar yürürsem haber veririm fıstıklar :)[/QUOTE]
Menun super bu havada karpuz cikti mi

Canım yaaaa biz bekliyoruz hava güneşli olsun dışarı çıkalım sende güneş gitsin diye bekliyorsun ızmir sıcak heralde

="zayiflicammm, post: 40286440, member: 661921"]sabah
  • peynırlı kepeklı tost
  • 3 adet zeytin
  • 2 adet badem
ara ogun
  • 2 adet form kraker

aksam

• tavuk haslaması
  • 1 dılım tahıl ekmek
  • bıraz acılı tursu bıber
  • bır bardak ayran
spor
  • 1 saat yuruyus(6000 adım)
  • 200 kere ıp atlama
  • yarım saat mekık basen hareketlerı
su 2lıtre[/QUOTE]
Tatlim menun yine güzel
kabızlık için sabahları bol yeşillik maydanoz ye faydası olur insallah

Bide sen demos yapiyor dun bugün uygulama din mi canikommm

Verirsin CNm uzulme hirslan
teşekkür ederim canım hayatımda tartıda en çok 68 görmüştüm. sanırım ilk 4-5 kiloyu hızlı veririm yerleşmiş bir kilo değil çünkü ama 75 nedir ya nasıl kızgınım kendime bu kadar olurmu. zaten ideal kiloma ulaştıktan sonra koruma programı uyguluycam hergün tartılıcam 100 gr bile oynatmıycam. eve tartı aldıkta kilomu gördüm. 3 ayda bir tartılırsam böyle olur işte.

Menun super bu havada karpuz cikti mi

Canım yaaaa biz bekliyoruz hava güneşli olsun dışarı çıkalım sende güneş gitsin diye bekliyorsun ızmir sıcak heralde[/QUOTE]
canım benim izmirin güneşi çok fena yakıyor. hem hızlı yürürken terliyorum bir yandan güneş çekilmiyor. çıktım 1 saat yürüdüm hiç keyfim yok. bu akşam biraz mekik çekicem bakalım. karpuz burda çoktan çıktı canım biraz fiyatı düşsün diye bekledik dün ilk defa aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…