- 21 Şubat 2015
- 604
- 954
Direk yesek üstünede su icsek nolur ki yayarın denıcemmm canımmm faydasını gormk dıelgyle sagol kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk yesek üstünede su icsek nolur ki yayarın denıcemmm canımmm faydasını gormk dıelgyle sagol kuzum
bende aktar kapanmadan çıkıp alayım :)yarın denıcemmm canımmm faydasını gormk dıelgyle sagol kuzum
Benim evde aktar gibi ayni yok yok ama hepside aldigim gibi duruyor bide denesembende aktar kapanmadan çıkıp alayım :)
o da olur canım tadını yumuşatmak için yoğurt kullanırım. bir bardak suyun içine atıp içmişliğim de vardır.Direk yesek üstünede su icsek nolur ki ya
hiç duymadım canım nasıl bişiy oHatunlar bide saracoglunun altinotu cayi var biliyor musunuz onunda karisimini aldim ama daha hic yapmadim anneme verdim sen dene bakalim birara bende yaparim diye (halbuki hic alakasi yok ) annem cok faydasini gördü haftada 1gün icmesine ragmen 5kilo farketti 1 ayda bide yemeden falanda kismadan. Yağ yakma özelligi varmis cayin
Kusburnu ihlamur ve altinotunu karistirarak yapiyorsun canim yanlis hatirlamiyorsam gün icinde 750ml suda yapip tuketiyorsunhiç duymadım canım nasıl bişiy o
8 sanırsam :Okac kılo verılıyormus
kendimi 74. 5 sanıyordumBaslangic kilom kizlar bakalim yarin ne olacak
Verirsin CNm uzulme hirslankendimi 74. 5 sanıyordum
teşekkür ederim canım hayatımda tartıda en çok 68 görmüştüm. sanırım ilk 4-5 kiloyu hızlı veririm yerleşmiş bir kilo değil çünkü ama 75 nedir ya nasıl kızgınım kendime bu kadar olurmu. zaten ideal kiloma ulaştıktan sonra koruma programı uyguluycam hergün tartılıcam 100 gr bile oynatmıycam. eve tartı aldıkta kilomu gördüm. 3 ayda bir tartılırsam böyle olur işte.Verirsin CNm uzulme hirslan
Menun super bu havada karpuz cikti mi[QUOTEsüper sinkaf35, post: 40286367, member: 670148"]sabah
2 dilim karpuz 1 dilim beyaz peynir
öğle
sade kahve 1 tabak haşlanmış brokoli limonlu. 1 tabak cacık. 1 paket form bisküvi
akşama marul salatalık domates yemyeşil bir salata ve bir tane haşlanmış yumurta düşünüyorum kızlar. biraz güneş gitsin yürüyüşe çıkıcam ben artık ne kadar yürürsem haber veririm fıstıklar :)