82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Artik HR cuma tartilacagiz ya canm dedgin gbi ilk 5 kilo hizla giderken bir diyet yda beslenme tarzi arastir ona baslarsin dvamida glr merak etme

kafsişekerim post: 40288554 .!.:
Menun super bu havada karpuz cikti mi

Canım yaaaa biz bekliyoruz hava güneşli olsun dışarı çıkalım sende güneş gitsin diye bekliyorsun ızmir sıcak heralde
canım benim izmirin güneşi çok fena yakıyor. hem hızlı yürürken terliyorum bir yandan güneş çekilmiyor. çıktım 1 saat yürüdüm hiç keyfim yok. bu akşam biraz mekik çekicem bakalım. karpuz burda çoktan çıktı canım biraz fiyatı düşsün diye bekledik dün ilk defa aldım[/QUOTE]
Afiyet olsun sekerim
Karpuzla hiç aram yok benimde sadece şifa olsun diye tadına bakiyorum

[QUOtatlım fsinkaf35, post: 40288566, member: 670148"]sporun çok iyiymiş canım ben bugün zayıf kaldım. trambolin için salonamı gidiyorsun[/QUOTE]

Yok tatlim eşim salona izin vermez versede 3 cocukla spora gidilmez ikizlerim var 4 yasinda kimseye birakamam
daha önce adım sayıyordum evde
bu hafta yeni aldım trambolini çocuklara diye ama ben onlardan daha çok kullanıyorum çok zevkli ve aşırı terletiyor 15 dakikasi 1 saat yuruyuse bedelmis bakalım ise yariyacakmi yememi biraz daha kisabilsem daha iyi sonuç alırım diye dusunuyorum

Vat
y Makbulemmm supermis nerden aldiniz

Tatlim menun yine güzel
kabızlık için sabahları bol yeşillik maydanoz ye faydası olur insallah

Bide sen demos yapiyor dun bugün uygulama din mi canikommm[/QUOTE]

Sagol ablam maydonoz suyudami faydali olur belkii

demos ne ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…