82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

sabah
  • peynırlı kepeklı tost
  • 3 adet zeytin
  • 2 adet badem
ara ogun
  • 2 adet form kraker

aksam

• tavuk haslaması
  • bıraz acılı tursu bıber
  • bır bardak ayran
spor
  • 1 saat yuruyus(6000 adım)
  • 200 kere ıp atlama
  • yarım saat mekık basen hareketlerı
su 2lıtre
maşallah ya sporun süpermiş. adım sayar mı kullanıyorsun. sabahları kahvaltına mutlaka domates ve salatalık ekle canım. 1 domates 15 bir salatalık 15 kalori sadece. bağırsaklarına faydasını görürsün.

sabah
2 dilim karpuz 1 dilim beyaz peynir
öğle
sade kahve 1 tabak haşlanmış brokoli limonlu. 1 tabak cacık. 1 paket form bisküvi
akşama marul salatalık domates yemyeşil bir salata ve bir tane haşlanmış yumurta düşünüyorum kızlar. biraz güneş gitsin yürüyüşe çıkıcam ben artık ne kadar yürürsem haber veririm fıstıklar :)
Karpuz mu?:KK57: Ah çok özledim peynir-karpuz çiftini :KK61:

maşallah ya sporun süpermiş. adım sayar mı kullanıyorsun. sabahları kahvaltına mutlaka domates ve salatalık ekle canım. 1 domates 15 bir salatalık 15 kalori sadece. bağırsaklarına faydasını görürsün.
AMIN KUZUM COK SAGOL aynen kuzum adım sayar kulanıyorum nrmalde yıyıorum da buarlaar aynen yemedım yıyımde faydasını gorym:KK66: leslıe yapıyorum arada kuzum ek olarak yarım saat oda bacaklara cok faydalı

Tatli diyetdaşım benim, paketli gida yedigimizde yapmamiz gereken yedigimiz seyin kalorisini hesaplamak. Ve ekmek hakkimizdan düşmek. Mesela bir paket hosbes kac kalori? Diyelim ki bir paketi 100 kalori, icinde 10 tane var ve sen 3 tane yedin yani bir tanesi 10 kalori, 3 tanesi 30 olmuş olur. Yarim dilim ekmek yemiş farz edersin.
Üzülme canim, diyet yapiyoruz diye hic tadina bakamayiz diye kural yok. Onemli olan kontrollu yemek kuzum.

Heheeeyytt bee benim ortim iştee :KK76:

AMIN KUZUM COK SAGOL aynen kuzum adım sayar kulanıyorum nrmalde yıyıorum da buarlaar aynen yemedım yıyımde faydasını gorym:KK66: leslıe yapıyorum arada kuzum ek olarak yarım saat oda bacaklara cok faydalı
bende bugün yürüyüşten sonra parklardaki spor aletlerine uğrarım. bakalım ne performans olacak yazarım. açık havada daha kolay oluyor sanki. domates salatalık her kahvaltıda mutlaka olmalıymış diyette canım. eski diyetisyenin tavsiyesiydi. hatta ben o dönem öğrenciydim yurtta kalıyordum. yurtta yoktu en yakın market 500 metre ilerdeydi. her sabah marketten çıkıp alırdım.

bende bugün yürüyüşten sonra parklardaki spor aletlerine uğrarım. bakalım ne performans olacak yazarım. açık havada daha kolay oluyor sanki. domates salatalık her kahvaltıda mutlaka olmalıymış diyette canım. eski diyetisyenin tavsiyesiydi. hatta ben o dönem öğrenciydim yurtta kalıyordum. yurtta yoktu en yakın market 500 metre ilerdeydi. her sabah marketten çıkıp alırdım.
hemde kalorısı dusuk emde doyurucu canım haklsnnn:KK66:

X