Senin adina sevindim biraz daha kilo verirsin kendini daha iyi hissedersinMayisa ertlendi ablam
Sen nasil istersen 15 gunde olur
Senin adina sevindim biraz daha kilo verirsin kendini daha iyi hissedersin
Aynen ablamm yaa dua ettim.mayista gelsinler diye RABBİM kabul etti cok şükürozmna du zmndan daha iyi olurum INŞALLAH
Sen nasil istersen 15 gunde olur
Sizler yanımda oldugu surece ALLAHIN izniyle azmime azim.kata kata gdicez hep beraberO kesin bu azimle gidersen
Tatlım bana herşey uyar olur
canım ben bi dışa gireyim çok terledi m
Kizlar ben lahana çorbası diyeti yapicam ama bu jafta degil önümüzdeki hafta çünkü diyetisyene sordum 1 2 ayda bi yaparsanız lahana corbasi vucudunuzdaki yaglari kisa sureede yakmanizi sağlar dedi yani 1 hafta lahana corbasi diyeti yapmak.kilo vermeyi hizlandiriomus ben haftaya yapicam 2 il 4 kilo veriliyormus ama tabi toksinlerle birliktebenimle birlkte yapmak isteyen varsa beraber yapalım
Tmm katılırım canım ama çok aktif olamıyorum tartı günleri cuma günümü??AMIN INŞALLAH canim.benimcok mutlu oldum sozlerine cok sagol gel katil gelmene cok sevinirim
INSALLAH azimle hedefimize hepimiz ulasiriz canimcim
Tmm katılırım canım ama çok aktif olamıyorum tartı günleri cuma günümü??
Boy 1.70
Kilo 83
Hadef70
Cuma günü kilo bildirimi yaparım
Arada bir menü paylaşırım yani fırsat buldukça
Ben diğer sayfadada Paylaşım yapıyorum 4aylık yarış orayada çok aktif olamıyorum ama senin hikayen çok etkiledi beni canım umarım başarırım senin gibi
Eki Görüntüle 1464855 Hatunlar halima cay döktüm ama cikaramadim ne yapabilirim bir fikir verin
abah
İki haslanmis yumurta
Salatalik
Domates
Peynir
Cay
Öğlen
İspanak
Cay
Domates
Aksam
Havuç salatası