82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Hosgeldin buraya gelenler 1 kac geliyor sonra gidiyor umarim kalici olursun :KK66: Tekrardan hosgeldin ozmn cumaya listedesin suan kac kilosun ve hedefin ne tatlim :KK66: pazartedi menu bldrmey baslarsn ozmn tatlim :KK66:
Tünaydın kızçeler:KK76:
Kilom 72.5 boy 1.68 hedef 58 şeker inşallah maşallah subhanallah
Yani cuma mı tartılcaz şeker

Gunaydin canlar ne yemis olursaniz olun.
Bugun yeni bir gun.
Hergun yeni bir firsat.
Icimi okudun canim bende gune bu niyetle basladim bugun daha iyiyim sporada kaldığım yerden devam birazdan başlıca
bir aksilik cikmazsa
eee o zaman kolay gelsin hepimize :KK49::KK49::KK71::KK73:
demlicaykeyfi demlicaykeyfi bu arada geçen hafta yaptığın itiraftan sonra bu hafta günlük spor listesi bekliyorum sendennn :KK20:
:KK66:

Icimi okudun canim bende gune bu niyetle basladim bugun daha iyiyim sporada kaldığım yerden devam birazdan başlıca
bir aksilik cikmazsa
eee o zaman kolay gelsin hepimize :KK49::KK49::KK71::KK73:
demlicaykeyfi demlicaykeyfi bu arada geçen hafta yaptığın itiraftan sonra bu hafta günlük spor listesi bekliyorum sendennn :KK20:
:KK66:

Ablam iyi söyledin spor listemizide herkes paylassn nelar yaptgmizi goruruz kuzum bide bisi aklma gekdi mesala simdi olcu alsak 2 hafta sonra bidaha olcsek nekdr cm gtmis baksak guzel olur mu

E="zayiflicammm, post: 40086394, member: 661921"]Ablam iyi söyledin spor listemizide herkes paylassn nelar yaptgmizi goruruz kuzum bide bisi aklma gekdi mesala simdi olcu alsak 2 hafta sonra bidaha olcsek nekdr cm gtmis baksak guzel olur mu[/QUOTE]

Wuuuu çok yoruldum sporu mu yaptım biraz dinleneyim bende aksam ayrintili yazayim o zaman sporumu
ölçü almak insanı motive ediyor bence ben 1 ayda 4cm incelmistim ayda bir olcuyorum o zaman fark daha çok belli oluyor bana uyar :KK76:

senin azimle kilo vermene kendimden daha cok sevindim Rabbim kugular gibi gelinligini giyinmeyi hayirli bir yuva kurmani herseyin gonlune gore olmasini nasip etsin cok kisa bir suredir tanimama ragmen sicak kanli oldugun belli kendini sevdirdin:KK19:

ksrays ksrays

ALLAH RAZI OLSUN ABLAM COK SAGOL SU ETTGIN DUALAR OKADAR DEGERLI KI benim icin AMIN INŞALLAH ablam :KK36: bu guzel sozlerinle duygulandirdin beni cok sagol ablalarin en guzeli:KK19: INSALLAH hersey seninde gonlunce olsun:KK66:bende seniii cok sevdim ayni sekilde sicak kanli davrandgn icn cok tesekkur ederim:KK15:

X