Tünaydın kızçelerHosgeldin buraya gelenler 1 kac geliyor sonra gidiyor umarim kalici olursunTekrardan hosgeldin ozmn cumaya listedesin suan kac kilosun ve hedefin ne tatlim pazartedi menu bldrmey baslarsn ozmn tatlim
Icimi okudun canim bende gune bu niyetle basladim bugun daha iyiyim sporada kaldığım yerden devam birazdan başlıcaGunaydin canlar ne yemis olursaniz olun.
Bugun yeni bir gun.
Hergun yeni bir firsat.
Ben iki hafta önce 75.5 idim bu arada şekerZayiflicam(76.700////74.900////60)
mkble (73.300/////73.300////60)
ksrays (76.100////76.200////60)
demlicaykeyfi (80.800////81/////60)
ay__60 (93////93/////69)
happy (69////67.36////53)
nisa1234 (100 gram////60)
Aaaaaaa bakin burda kimler varrrrTünaydin bende bari bir yaşam belirtisi veriyim
Burdayim canim burda diyete devam ediyorum cok şükür birakmadim size söz verdim ben bir kereeeeZahmet olcak amanerelerdesinnn ozledik seniii
Iyi kilo vermissin tebrik ederim tatlimBen iki hafta önce 75.5 idim bu arada şeker
Beennn variimmAaaaaaa bakin burda kimler varrrr
Cok sevindim aman haaa bizi buralarda yalniz birakmayinBeennn variimmdepresif ruh halimi yendim ve yine yeniden döndüümmm
Hayir tabikide bende artik buranin temel taşi sayilirim :) hepimizde oyle amaca ulaşana kadar hicbir yere gitmek yookkCok sevindim aman haaa bizi buralarda yalniz birakmayin
Tünaydın kızçeler
Kilom 72.5 boy 1.68 hedef 58 şeker inşallah maşallah subhanallah
Yani cuma mı tartılcaz şeker
Icimi okudun canim bende gune bu niyetle basladim bugun daha iyiyim sporada kaldığım yerden devam birazdan başlıca
bir aksilik cikmazsa
eee o zaman kolay gelsin hepimize
demlicaykeyfi bu arada geçen hafta yaptığın itiraftan sonra bu hafta günlük spor listesi bekliyorum sendennn
Bazi kayip arkadaslarida unutmadim ne yapiyorlar acep
Ben iki hafta önce 75.5 idim bu arada şeker
Cok sevindim aman haaa bizi buralarda yalniz birakmayin
Mayisa ertlendi ablamAyrıca arada kaynadı kayinvalidenler ne zaman gelicekti