SlmSabah
Öğlen
- Kepekli tost
- yarim salatalik
Akşam
- Yarim portakal
- yarim yesil elma
Spor
- Firinda orta boy balik
- yumurtali marol salatasi
- 2 dilim tahil ekmek
Su 2.5 litre
- 3.500 adim attim
- yarim saat bisiklet
- 100 kere ip atlama
- 70 kere mekik
Slm
Canım ya gerçekten az yiyorsun. Diyetten önceki zamanda nasıldın? inan sana imrendim.
Bu günkü yediklerimi düşünüyorumda
Yani bide kendimi tutmaya çalışmış INŞALLAH hepilimde.
Neyse canım sana maşallah diyorum.
Bu irade ve azminle çok çabuk hedefine ulaşırsın inş.
Evettt bende varım
Kahvalti
menemen
1 dilim ekmek
4 zeytin
2 çatal peynir
Öğle
yarım simit
2 domates
Zeytin
Ara küçük muz
Akşam
Balık
salata
Ihlamur
1 yemek kaşığı kadar çerez
Az önce 1 bardak ayran
Bugün hiç dikkat edemedim sürekli açlık oldu bende ekmek yerine ayranı tercih ettim ama ne kadar doğru bilemedim
Hala halsizlik var spor yapamadım
Slm zayıflıcammm...
Öncelikle tebrik ederim seni bende de bi heves uyandırdın maşallah ne güzel vermişsin azmine hayran kaldım darısı başıma.....
Belki katılırım sana benim kafadansın diet dediğin böyle olur bravo
Canım o zaman seni birkez daha tebrik ediyorum. Önceki yeme tarzını bu şekilde hem az hem sagliklı şeylerle değiştirebilmen büyük başarıAMİN kuzumkuzum hep fassfood yyiyodum önceden oyuzden kilo aldim neyseki dogru yolu buldum yoksa dahada kilo almaya devam ederdim kuzum sende gel listeye istersen cok tatlisin buarada tsk ederim INSALLAH hepimiz kuzum
Canım o zaman seni birkez daha tebrik ediyorum. Önceki yeme tarzını bu şekilde hem az hem sagliklı şeylerle değiştirebilmen büyük başarı
Canım ben 3 hafta sonra tartılacagım. Liste için her hafta tartılınıyor herAlde.
Ama sen takibimdesin. Sık sık uğrarım
Dün ve bugün fazlasıyla yoğunum size haber vereyim dedim:)
Gunaydin canlar
Dün ne yemis olursaniz olun.
Bugun yeni bir gun.
Hergun yeni bir firsat.
cok tesekur ederim tatlim bende seni tebrik ederim kolay gelsintamam kuzum ugrarsin cok mutlu olurum
Tünaydin bende bari bir yaşam belirtisi veriyim
Ediyorum tabi sanırım spora yazılıcam birdeBende happu nerde diyorum kuzum ama diyete devam ediosun deilmi