82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Kizlar ben lahana çorbası diyeti yapicam ama bu jafta degil önümüzdeki hafta çünkü diyetisyene sordum 1 2 ayda bi yaparsanız lahana corbasi vucudunuzdaki yaglari kisa sureede yakmanizi sağlar dedi yani 1 hafta lahana corbasi diyeti yapmak.kilo vermeyi hizlandiriomus ben haftaya yapicam 2 il 4 kilo veriliyormus ama tabi toksinlerle birlikte :KK66: benimle birlkte yapmak isteyen varsa beraber yapalım:KK66:

Canlar halamlara gidiyoruz ordan carisya uğrayıp hemen buraya gelirim :KK66: kendinize dikkat edin prensesler grubuuuu:KK15:

abah
İki haslanmis yumurta
Salatalik
Domates
Peynir
Cay

Öğlen
İspanak
Cay
Domates

Aksam
Havuç salatası
Su uç lt
Spor
Yarim sinav
Twister
Mekik
Plates

Kizlar ben lahana çorbası diyeti yapicam ama bu jafta degil önümüzdeki hafta çünkü diyetisyene sordum 1 2 ayda bi yaparsanız lahana corbasi vucudunuzdaki yaglari kisa sureede yakmanizi sağlar dedi yani 1 hafta lahana corbasi diyeti yapmak.kilo vermeyi hizlandiriomus ben haftaya yapicam 2 il 4 kilo veriliyormus ama tabi toksinlerle birlikte :KK66: benimle birlkte yapmak isteyen varsa beraber yapalım:KK66:

Ben yapmak isterim ama bana hatirlatman lazim unuturum bu aralar aklim pek git geller yasiyorda :) vede tarif lazim :)

AMIN INŞALLAH canim.benim :KK66: cok mutlu oldum sozlerine cok sagol gel katil gelmene cok sevinirim:KK19:
INSALLAH azimle hedefimize hepimiz ulasiriz canimcim:KK68:
Tmm katılırım canım ama çok aktif olamıyorum tartı günleri cuma günümü??
Boy 1.70
Kilo 83
Hadef70
Cuma günü kilo bildirimi yaparım
Arada bir menü paylaşırım yani fırsat buldukça
Ben diğer sayfadada Paylaşım yapıyorum 4aylık yarış orayada çok aktif olamıyorum ama senin hikayen çok etkiledi beni canım umarım başarırım senin gibi

image.jpg
Hatunlar halima cay döktüm ama cikaramadim ne yapabilirim bir fikir verin :KK43:

Tmm katılırım canım ama çok aktif olamıyorum tartı günleri cuma günümü??
Boy 1.70
Kilo 83
Hadef70
Cuma günü kilo bildirimi yaparım
Arada bir menü paylaşırım yani fırsat buldukça
Ben diğer sayfadada Paylaşım yapıyorum 4aylık yarış orayada çok aktif olamıyorum ama senin hikayen çok etkiledi beni canım umarım başarırım senin gibi

Anlastik tatlim :KK66: sagol canim :KK66:

X