82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Sabah
  • Kepekli tost
  • yarim salatalik
Öğlen
  • Yarim portakal
  • yarim yesil elma
Akşam
  • Firinda orta boy balik
  • yumurtali marol salatasi
  • 2 dilim tahil ekmek
Spor
  • 3.500 adim attim
  • yarim saat bisiklet
  • 100 kere ip atlama
  • 70 kere mekik
Su 2.5 litre
Slm
Canım ya gerçekten az yiyorsun. Diyetten önceki zamanda nasıldın? inan sana imrendim.
Bu günkü yediklerimi düşünüyorumdao_O
Yani bide kendimi tutmaya çalışmış halimde. :KK12:
Neyse canım sana maşallah diyorum.
Bu irade ve azminle çok çabuk hedefine ulaşırsın inş. :KK36:

Slm zayıflıcammm...
Öncelikle tebrik ederim seni bende de bi heves uyandırdın maşallah ne güzel vermişsin azmine hayran kaldım darısı başıma.....
Belki katılırım sana benim kafadansın diet dediğin böyle olur bravo :KK9::KK9::KK9:

Slm
Canım ya gerçekten az yiyorsun. Diyetten önceki zamanda nasıldın? inan sana imrendim.
Bu günkü yediklerimi düşünüyorumdao_O
Yani bide kendimi tutmaya çalışmış INŞALLAH hepilimde. :KK12:
Neyse canım sana maşallah diyorum.
Bu irade ve azminle çok çabuk hedefine ulaşırsın inş. :KK36:

AMİN kuzum :KK66: kuzum hep fassfood yyiyodum önceden oyuzden kilo aldim :KK43: neyseki dogru yolu buldum :KK66: yoksa dahada kilo almaya devam ederdim kuzum sende gel listeye istersen cok tatlisin buarada tsk ederim :KK66: INSALLAH hepimiz kuzum :KK66:

Kahvalti
menemen
1 dilim ekmek
4 zeytin
2 çatal peynir

Öğle
yarım simit
2 domates
Zeytin

Ara küçük muz

Akşam
Balık
salata

Ihlamur
1 yemek kaşığı kadar çerez

Az önce 1 bardak ayran

Bugün hiç dikkat edemedim sürekli açlık oldu bende ekmek yerine ayranı tercih ettim ama ne kadar doğru bilemedim

Hala halsizlik var spor yapamadım

Menun ne guzel ablam ayran guzel olmus :KK66: hastasin sporu iyilesince yaparsin ablam

Slm zayıflıcammm...
Öncelikle tebrik ederim seni bende de bi heves uyandırdın maşallah ne güzel vermişsin azmine hayran kaldım darısı başıma.....
Belki katılırım sana benim kafadansın diet dediğin böyle olur bravo :KK9::KK9::KK9:

AMIN INŞALLAH canim.benim :KK66: cok mutlu oldum sozlerine cok sagol gel katil gelmene cok sevinirim:KK19:
INSALLAH azimle hedefimize hepimiz ulasiriz canimcim:KK68:

Uyuyim bende canlar yarin sabah carsiya gidicem naspse oglen hemen gelriim canlar opuyorum sizleri:KK15:

Ben bugunde biraz kacirdim, sabah meyve yedim, oglen yogurt az ekmek. aksamda kocaman dolu tabak sarma, 2 dilim kek. Dun aksam cok yedim diye sabahtan beri az yiyodum. Benim moralim bozulunca kendimi yemege veriyorum bide reglim canim tatli cekiyodu :KK43: :KK43: yediklerime dikkat etmeden once cok rahat yerdim bunlari midem kuculmus onu anladim, yedikten sonra cok rahatsiz oldum, catlayana kadar yedim.

Ben ay sonuna kadar hedef belirliyorum kendime. Cuma gunki tartida ciktigim kilodan 1.2 kilo eksigini gorucam. Ay sonuna kadar hedef bu, tartilmak yok mart 31 e kadar, pes etmek yok ozamana kadar, 9 gunum var.
her sabah yesil cayimi icip , 20 dakika disari cikip yuruyus yapicam.
aksamda 20 dakika yuruyuse gidicam, menumude sizlerle paylasacagim.....

AMİN kuzum :KK66: kuzum hep fassfood yyiyodum önceden oyuzden kilo aldim :KK43: neyseki dogru yolu buldum :KK66: yoksa dahada kilo almaya devam ederdim kuzum sende gel listeye istersen cok tatlisin buarada tsk ederim :KK66: INSALLAH hepimiz kuzum :KK66:
Canım o zaman seni birkez daha tebrik ediyorum. Önceki yeme tarzını bu şekilde hem az hem sagliklı şeylerle değiştirebilmen büyük başarı:KK9:
Canım ben 3 hafta sonra tartılacagım. Liste için her hafta tartılınıyor herAlde.
Ama sen takibimdesin. Sık sık uğrarım :KK15:

Canım o zaman seni birkez daha tebrik ediyorum. Önceki yeme tarzını bu şekilde hem az hem sagliklı şeylerle değiştirebilmen büyük başarı:KK9:
Canım ben 3 hafta sonra tartılacagım. Liste için her hafta tartılınıyor herAlde.
Ama sen takibimdesin. Sık sık uğrarım :KK15:

cok tesekur ederim tatlim bende seni tebrik ederim kolay gelsin :KK66: tamam kuzum ugrarsin cok mutlu olurum :KK66::KK15:

X