- 21 Nisan 2014
- 101
- 46
Muğla çok güzeldir ama ya.
Bence yaşanılası bir yer. Ben de orada okumuştum ünv. yi.Çok özledimMuğla güzel kendi içinde uyumlu ve rahat, ayrıca ilçeleri de çok güzel ama merkezdeyim ben bir canım sıkıldığında sahile inip yürüyemiyorum bu yüzden izmiride arıyorum. Bide muğlada hayat şartları çok pahalı
2.ci resim benimle aynı
2.ci resim benimle aynı
güzel kilo vermiş ama hala zayıf değil
tabi bana göre
Ne demek denildiği gibi faydalı mı? Ben kendim atladım diyorum ya.Ben faydasını gördüm.Ama hergün düzenli yapmanız lazım. 200-300 kere atladım. Zaten daha fazlasına ne kalbiniz ne de kaslarınız dayanabilir
Yok öğrenciyim hala muğla Üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum. İzmire gidip geliyorum ama orda yaşamak başka. Sen nerde yaşıyorsun
günaydın adasım, bol eksili bir gün olsun
supersın kuzum boyl gıdersek yaza bomba gıbı gırıcez duzene sokmak cok ıyı kuzun bende menume meyve ekledım demsıtın ya45 dk yurudum, sonra markete ugrayip geldim. Ogle yemegimi pisirdim ve az once yedim.
Oglen: 1 tahil, tüm et hakkimi bitirdigim yagsiz tavada balik ve yagsiz bol limonlu salataaa
Ben bu ayca kaya'nin sistemine baslamadan once gunduz ac ac oturuyordum, bir kahvalti bir de aksam yemegi yiyordum arada en fazla abur cubur kek vs yerdim. Çok şükür ki bu sisteme başladim, öğünlerim düzene girdi. Ama öğün sayisi yok. Acıkmadan yemiyoruz ve acıkınca ertelemeden yiyoruz.
super kilo vermıs kactan kaca dusmus acaba
ben 2.resım gıbı degılım canım ben onun gıbı olmam ıcın ooo cok yolum var2.ci resim benimle aynı
güzel kilo vermiş ama hala zayıf değil
tabi bana göre
super kilo vermıs kactan kaca dusmus acaba
Valla kaç kilo verdigini bilmem ama sonuc mükemmel
mucıze tatlım yaaabende cok kıloluyum ole basarıcakmıyım
Bu azimle gidersen en az bunun kadar olacagina eminim canimama tabi vücudumuz bu kadar sıkı olur mu bilemem