oglen bırazda uyudum basım agrıdı bugun sonra kalktım hava soguktu bende ıp atladım 100 kere
sımdı hıc uykum yokuyudugum ıcın
bende yatmadan leslıe yaparımmm
mekıgımı cekerım oh mıs olcak
spor yapmayınca moralım bozuluyor kızlarsanırım artık buyola tamamen yol aldımmmm tam gaz ılerı
sagol kuzumbu kız super spor yapmıs dımı kaslı falan resmen bole resımler buldukca atalım motıve oluor saol buarda resım ıcn
ıs olmadıgında erken kalkarım ama oglende uyurum o uykuda super oluyor ya dımıııCanim gündüz bende uyudum vallaama şimdide aklima ne hareket gelirse yapiyorum
tabı canım buyuk emek varrrBunlar spor salonlarindan cikmayan insanlar canim ya
sende cok azımlısın gozumden kacmıyor MASALLAHCanim gündüz bende uyudum vallaama şimdide aklima ne hareket gelirse yapiyorum
sende cok azımlısın gozumden kacmıyor MASALLAH
Elimden geldiğince canim dikkat etmeye calisiyorum elimden geldigince arada kacamak yapabiliyorum sonra zoruma gidiyor aklini topla kizim diyorum
Yazın ıstedıgım gıysılerı gıyıcez grubumuz olarak yubbııııııyolun acık olsun tatlım
Tabi ki canim ya böyle azimli insanlarla bu yola cikmak çok muhtesem oldu. Bu kadar çabaliyosam bunda sizinde payiniz cok teşekkür ediyoruumm :* <3
valla sızın sayenıze bu gunluk benım ııcn muhtesem oldu eksık olmayalım cok sagolun
sıznde benım cabamda cok etkınız varbırbırımızı motuve ederek bu yolda mutlu sona ulasıcaz INSALLAH
Benım ıcnde senın gıbı guzel bı ınsanla tanısmak onur verıı muhtesem memnun oldum tatlım
Canim sey dicem bisiklet sürmeye baslicaz faydasini görür müyüm ki
kızlar meyve tukettım ya karatayda meyve yeme dıyoya ben yanlıs bısı yapmıyorum dımı myve tuketerek
yok kuzum abartmıyorum zaten yemek yıyınce moralım bozuluyo artık ya dert oluyorBence yemende fayda var hem asit yönünden hemde vucudunun vitamin almasi yönunden baska biseyden karsilayamazsin çunku kolaylikla. Ama abartmamak şartiyla