evet :) az yada cok gitsin yeterki. Spor yapmam lazim bu hafta. Tartida sasiriyor bazen her gun farkli cikiyor insan.
iyi gecelerIyi geceler canlar
Hoşbulduk kızlarHosgeldin canim burda bizimle devam edeblrz kolay gelsin
ilk hafta 2 verince sonradan verememk üzdü tabibence haftada 500 gram az degil. Sabahlari ac karna yapilan spor daha iyiymis. odem icin daha dogal seyler var onlardan denedin mi
... burdan inceleyebilirsinizCafeslim nedir
Evet tatlim. İlk zamanlar ben veremezsem uzuluyordum artik nerede hata yaptigima bakiyorum ve yola devam ediyorum. Dedigin gibi tarti hergun farkli olabiliyor. Ama ayda bir bel kalca vs olcumu yapip onlari da hesaba katmak lazim. Ben bugun ölçülerimi aldim, 1 aydaki farki gordum. Cok şükür 1 ayda cok kilo vermiş gözükmüyor olsam da incelme açısından memnun kaldım. O yuzden ölçülmeyi tavsiye ederim kizlar. Zaten elbiseler nasil ustumuze oluyor, nasil bedenimiz dusuyor? İncelme sayesinde...evet canim haklisin, bende kacamak yapmadigim halde sadece 100 gram degismis, dedigin gibi onemli olan diyeti birakmamak, belki haftaya cuma cok fazla fark olacak, birakmadan ilerleyelim biz, pes etmek yok. Spor sart ama ikimizde artirmamiz lazim yaptiklarimizi
Ablacim nasilsin? Biraz iyilestin mi canim...Cafeslim nedir
Sag ol ablacim ben de iyiyim cok sukur. İyi olmana sevindim.
Normal kahve sevmeyen yesil kahveyi hic icemez abla. O kadar kötü ki tadı.Tadi diger kahvelere benziyormu acaba
Ben kahve hiç tuketemiyorm kokusu bile rahatsız ediyor bi dene bakalım merak ettim faydası olacak mi acaba
Bende o yuzden ekstra şeyler kullanmak istemiyorum yemeği kontrollü yememiz yeterli olur diye düşünüyorum bu benim fikrimNormal kahve sevmeyen yesil kahveyi hic icemez abla. O kadar kötü ki tadı.
Ben bu tarz seylerin ayrica ticari kaygi tasidigina inaniyorum...
Sana katiliyorum abla. Cok yersek kilo aliriz, kontrollu yersek veririz. Bu işin matematigi budur bilimsel olarak. Ödem icin maydanoz, yesil cay gibi belli zararsiz seyler var, onlar kullanilabilir ama ticari kaygiyla piyasaya surulen urunleri asla tavsiye etmiyor hicbir doktor.Bende o yuzden ekstra şeyler kullanmak istemiyorum yemeği kontrollü yememiz yeterli olur diye düşünüyorum bu benim fikrim
Normal kahveye göre daha acıymış normal kahve içemiyosan onu biraz zorlar bencedeTadi diger kahvelere benziyormu acaba
Ben kahve hiç tuketemiyorm kokusu bile rahatsız ediyor bi dene bakalım merak ettim faydası olacak mi acaba
İçeriğinde kimyasal olmaması beni çektiNormal kahve sevmeyen yesil kahveyi hic icemez abla. O kadar kötü ki tadı.
Ben bu tarz seylerin ayrica ticari kaygi tasidigina inaniyorum...
Sag olasin canim. Ben hergun sebze meyve yogurt yiyorum. Yogurt bagirsaklarimiz icin cok faydali. Ama yine de aşamadim niyeyse. Diyete bagliyorum ben cunku 2 gun biraz fazla kacirdim, o iki gun de sorun yasamadimArkadaslar canlar cankuslar merhabaasizinle bir bilgi paylasmak istedim. Aramizda cogu arkadasimizin sindirim sistemi sorunu var galiba bunu gidermek icin vücudumuzun günlük lif kaynagini mutlaka almasi gerekiyormus. Bilginize canlarim