Ben de buradayim canim seni hep takip ediyorum. Ben de sonunda aldiklarimi verdim 82.5 a düşmüş ken oldum 86.5 ama simdi yine 82.6 yim ve cok mutluyum. Memlekete gidecem diye biraz hiz verdim 3 gündür.
Sen de artik silkelen canim cok guzel kilo verdin ve yine vereceksin inaniyorum.
Buralarda oluşun beni çok motive ediyor haklısın silkelenmem gerekBen de buradayim canim seni hep takip ediyorum. Ben de sonunda aldiklarimi verdim 82.5 a düşmüş ken oldum 86.5 ama simdi yine 82.6 yim ve cok mutluyum. Memlekete gidecem diye biraz hiz verdim 3 gündür.
Sen de artik silkelen canim cok guzel kilo verdin ve yine vereceksin inaniyorum.
Buralarda oluşun beni çok motive ediyor haklısın silkelenmem gerek
yarın ve öbürgün sınava giricem bana şans dileyin
Bol şans canım stres yapma sakın....yarın ve öbürgün sınava giricem bana şans dileyin
Tamam canım zaten yarından itibaren resimli menülere başlıyorum ahh ahh hiç aklıma bile gelmezdi böyle berbat bir yaz geçireceğimGerek canim hem de acilen. Haftay 80lerden cik artik.
senin menulerde genellikle ben ara ogunlerini fzla buluyordum.bu hafta menuler takibim de ona gore tut kendini
EvetÇilek reçeli mi canim o
Reçel yiyerek 12 kiloyu vereceğini sanmıyorum ama.
Bunu söyliceğini anlamıştımReçel yiyerek 12 kiloyu vereceğini sanmıyorum ama.
Sonra yine üzüleceksin. Bi müddet şeker içeren gıdalardan uzak dur canım
Istersen yine birbirimize söz verelim ne dersin?
Benim de disipline olmaya ihtiyacım var.Bunu söyliceğini anlamıştım
Tamam olur sana söz verince tutmassam çok üzülüyorum...
Bunu söyliceğini anlamıştım
Tamam olur sana söz verince tutmassam çok üzülüyorum...
Reçel yiyerek 12 kiloyu vereceğini sanmıyorum ama.
Sonra yine üzüleceksin. Bi müddet şeker içeren gıdalardan uzak dur canım
Istersen yine birbirimize söz verelim ne dersin?
Kendi vucudum için ekmek ve hamur işi beni şişmanlatıyor direk popodan ve basenlerden alıyorumSana katiliyorum canim seker iceren gidalar ve ekmek azaltilmali. Yoksa hala 80 lerde olacak
Kendi vucudum için ekmek ve hamur işi beni şişmanlatıyor direk popodan ve basenlerden alıyorum
Rabianın bencr çilek reçelinden kilo alacağını düşünmüyorum diyetisyenler haftada 2 tatlı kaşığı öneriyor ye biliyorum ama sürekli hale gelincr alırız tabii
İnsan kendi vucudunu tanımalı ben tanıyorum ama pişide yiyordum deli gibi kendine çooook kızıyorum
Eminim hepimiz diyetisyen olsak oluruz o kadar da bilgiliyiz ama uygulama sıfır bizde:)) o da motivasyonla ilgili bence burdan birbirimize destek olalım çünkü diyetisyene gidenler psikolojik destek alıyor gibi oluyorlar biZler tek başımıza başarmaya çalılıuoruz ı yüzden zor oluyor bence :)))
Harikasınnn cnm trbrik ederim darısı başımıza hepimizin :))Haftasonu evde oturdugum için çok mutsuz olsam da
kilo açısından mutluyum . Sonunda 77 barajını kırdım 76.200 olmuşum :)
İşte kendi vucudu tatlıdan dolayı kilo veremiyorsa tatlıyı kesecek biraz evt ben de ekmeğiCanim rabianin neredeyse her menusunde tatli birseyler oluyor o yuzden dedim ben haftada 2 olsa takir takir gider kilolari. Insallah kurtulur kilolardan 69 a inipte birden 80 lerde olmak cok kotu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?