80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Buralarda oluşun beni çok motive ediyor haklısın silkelenmem gerek

Gerek canim hem de acilen. Haftay 80lerden cik artik.
senin menulerde genellikle ben ara ogunlerini fzla buluyordum.bu hafta menuler takibim de ona gore tut kendini
Tamam canım zaten yarından itibaren resimli menülere başlıyorum ahh ahh hiç aklıma bile gelmezdi böyle berbat bir yaz geçireceğim

Hayırlı sahurlar canlar
Bugün yeni bir başlangıç günü benim için rabbim yardımcım olsun...artık güzel günler gelsin...

Reçel yiyerek 12 kiloyu vereceğini sanmıyorum ama.
Sonra yine üzüleceksin. Bi müddet şeker içeren gıdalardan uzak dur canım

Istersen yine birbirimize söz verelim ne dersin?
Bunu söyliceğini anlamıştım
Tamam olur sana söz verince tutmassam çok üzülüyorum...

Bunu söyliceğini anlamıştım
Tamam olur sana söz verince tutmassam çok üzülüyorum...
Benim de disipline olmaya ihtiyacım var.
Tutamadıgin zaman söylersin şu sebepten tutamadim diye. Neticede İnsanız günümüz günümüze uymuyo.

Ama aslında kişinin önce kendine bi soz vermesi gerek. Ben de bu sözü tam anlamıyla veremedim. O yüzden bi gün yiyip bi gün diyet modundayim. Kesin kararlılık yok şu an bende. Sende de aynı benimki gibi. Bana kalırsa sebebi de nasıl olsa kilomu göstermiyorum bu halimle de gayet iyiyim modundayiz ve yediklerimizi. Kısıtlamak zor geliyo.
Ama bence kilolarimizla ve kendimizle yüzlesmeliyiz.

Kızlar cuma günü tartılmayı unuymuştum bu sabah aç karnına tuvalete çıköadan tartıldım 65.7yim ne alıyorum ne veriyorum yulaf yoğurt beni hafifletti sanırım böylee devam edecrm haftaya da devam edersem eminiim ine 64.7ye düşecem

Yediğimiz kaçamaklar yüzümdem bir böyleyiz bir öyle istikrar yok bende ama motivem iyi şuan en azındam pişi mişi yemiyorum çokk şükür neydi öylee yaaa

Reçel yiyerek 12 kiloyu vereceğini sanmıyorum ama.
Sonra yine üzüleceksin. Bi müddet şeker içeren gıdalardan uzak dur canım

Istersen yine birbirimize söz verelim ne dersin?

Sana katiliyorum canim seker iceren gidalar ve ekmek azaltilmali. Yoksa hala 80 lerde olacak

Sana katiliyorum canim seker iceren gidalar ve ekmek azaltilmali. Yoksa hala 80 lerde olacak
Kendi vucudum için ekmek ve hamur işi beni şişmanlatıyor direk popodan ve basenlerden alıyorum

Rabianın bencr çilek reçelinden kilo alacağını düşünmüyorum diyetisyenler haftada 2 tatlı kaşığı öneriyor ye biliyorum ama sürekli hale gelincr alırız tabii

İnsan kendi vucudunu tanımalı ben tanıyorum ama pişide yiyordum deli gibi kendine çooook kızıyorum

Eminim hepimiz diyetisyen olsak oluruz o kadar da bilgiliyiz ama uygulama sıfır bizde:)) o da motivasyonla ilgili bence burdan birbirimize destek olalım çünkü diyetisyene gidenler psikolojik destek alıyor gibi oluyorlar biZler tek başımıza başarmaya çalılıuoruz ı yüzden zor oluyor bence :)))

Canim rabianin neredeyse her menusunde tatli birseyler oluyor o yuzden dedim ben haftada 2 olsa takir takir gider kilolari. Insallah kurtulur kilolardan 69 a inipte birden 80 lerde olmak cok kotu olsa gerek

Canim rabianin neredeyse her menusunde tatli birseyler oluyor o yuzden dedim ben haftada 2 olsa takir takir gider kilolari. Insallah kurtulur kilolardan 69 a inipte birden 80 lerde olmak cok kotu olsa gerek
İşte kendi vucudu tatlıdan dolayı kilo veremiyorsa tatlıyı kesecek biraz evt ben de ekmeği ) işte bi yerlerde hata yapıyoruz bende takıldım kaldım

Ben de bugun vucudumu inceledim yürüyüş sayesinde popomdaki selülitler kaybolmuş kilo vermesemde çoook mutlu oldum bennn

Sporu yaşam tarzı hale getirmemi şart ama ev iş güç derken hep geriye atıyoruZ
Aslında önce kendimiz olsak değer versek kendiniE mutlu oluruz

Evdeyken önce temizlik yemek derken bir bakmısım akşam olmuş ve enerjim bitmiş oluyordu çalışırken de eve geç gelmemden dolayı yapamıyordum ama bahane bunlar vucudumuZu sevmeliyiz bundan sonra öncelik spor benim için de daha önceden yamıştım

Plajda bir bayanla tanıştım39yaşında 22yaşında oğlu var kadın o kadar fit ki her akşam 10 kö koşuyor dün de yürürken karşılaştım harika bir fiziği var evde otutmakla veya diyet yapmakla olmuyor. Çooook kızdım kendime kadın kendini seviyor ki bu kadar spor yapıyor plajda ohh miss gibi bikinisini giyip çıkıyor ben de ayy popom büyük ayyy göbeğim varrr kızdım kendime hemde nasıllll işte öylee

Seninde dediğin gibi şeker ae şeker ekmekse ekmek tatlıysa tatlı bişeleri kesmeden kilo milo veremiyoruz bu açık ve nettt biyerlerde hata yapıyoruz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…