Eki Görüntüle 1572965 kahvaltı böyle :) bi tek kahvaltıyı çektim
ara : 1 minik petito
öğlen : yarım muz
akşam : 2 tane biber dolması 1 bardak ayran[/QUOTE
Menü gayet güZel
biliyorum canım zamanla tatlıyı bırakıp sabah kahvaltı akşam çorbaya dönecek diyetim bunda da ara öğün yok ama ben böyle yapıyorum ancak :OAma bu çok sağlıksızgenede sen bilirsi. Canım
Tamam canımbiliyorum canım zamanla tatlıyı bırakıp sabah kahvaltı akşam çorbaya dönecek diyetim bunda da ara öğün yok ama ben böyle yapıyorum ancak :O
araya belki meyveli yoğurt koyarım : ))Tamam canım
Çok güzel olur :))araya belki meyveli yoğurt koyarım : ))
En son ne zaman tv izledim hatırşamıyorumteşekkürler cnmm :) totoyu kaldırıp bide egzersz yapsamsurvivor finali var bugünnnn olmasa yürüyüşe giderdimmm
nyse gdiyimde spor yapem azcık :)
Harika cnm bir haftada 700çok idealGeçen cuma 77.700
Bu cuma 77.00
fark - 700
Cnm 7km yürüdüm vee yulaf yoğurt yedim içine de yarım şeftali doğradım süperrr olduuu özüme dönmeye başladım:))Hadi bakalım deryam harika gidiyorsun
İşte bu...insan az ve sağlıklı beslenince ne ladar öutlu oluyor değil mi?Cnm 7km yürüdüm vee yulaf yoğurt yedim içine de yarım şeftali doğradım süperrr olduuu özüme dönmeye başladım:))
Aynem cnm yaa valla çok huzurluyum yarın koşmayı denicmİşte bu...insan az ve sağlıklı beslenince ne ladar öutlu oluyor değil mi?
Ya işte kendimize değer vermeliyiz hep :))Aynem cnm yaa valla çok huzurluyum yarın koşmayı denicm
Sahilde bir bayanla tanıştım 22yaşında oğlu var 39 yaşında kadında bir vucud var harika hergün 10 km koşuyor bugun yürürken de karşılaştım hayran kaldım nasıl bir fit vucudu var bende öekik çekmeye de başladım
canım nasılsın nasıl gidiyor diyet ben seni takip ediyorum ama aktif olamıyorum fazla bu ara çok yogunum iftar davetleri falan ama gelicem yakın zamandaB Baharyagmuru35 naber canım nasılsın?
T tatlitambak tatlım nasıl gidiyor?
@simsims çok boşladın buraları
gurbet çok özledim senide
@tr_lelli naber kuzu?
@Bilgece nasıl gidiyor kilo verme?
Ya bu kadar arkadaşım,canım,ciğerim dediğim dostum var ama bu günlük niye bu kadar ıssız
Nasıl gitsin başlıktanda gördüğün gibi 80 lereıktımcanım nasılsın nasıl gidiyor diyet ben seni takip ediyorum ama aktif olamıyorum fazla bu ara çok yogunum iftar davetleri falan ama gelicem yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?