80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

teşekkürler cnmm :) totoyu kaldırıp bide egzersz yapsam survivor finali var bugünnnn olmasa yürüyüşe giderdimmm
nyse gdiyimde spor yapem azcık :)

Kızlar bugun içim ve vucudum çook rahat şuan da akşamı yürk kahvesiyle kapatıyorum

Ekmek vucuda hammallıktan başka bir işe yaramıyor

İşte bu...insan az ve sağlıklı beslenince ne ladar öutlu oluyor değil mi?
Aynem cnm yaa valla çok huzurluyum yarın koşmayı denicm

Sahilde bir bayanla tanıştım 22yaşında oğlu var 39 yaşında kadında bir vucud var harika hergün 10 km koşuyor bugun yürürken de karşılaştım hayran kaldım nasıl bir fit vucudu var bende öekik çekmeye de başladım

Menümde unuttuklarım oldu sonra geldi aklıma onlarıda ekliyim sonradan yediklerimde oldu sporu da ekliyeyim

kahvaltı böyle :) bi tek kahvaltıyı çektim

ara : 1 minik petito

öğlen : 2 tane kanat , çeğrek kepek ekmeği , yarım muz

akşam : 2 tane biber dolması 1 bardak ayran , yarım dilim kepek ekmeği

ara : 1 bardak cafe latte , form yaban mersinli kreker , 1 muz

spor :

4250 km yürüyüş 10 dakikada 1 km olacak şekilde 40 dakka yürüdük tempolu :)

Ya işte kendimize değer vermeliyiz hep :))

Abime yalvarıyorum kaç haftadır (biZim burda deniz kenarında bir yer var) oraya gidelim diye az önce geldi belki 30-40 sonra gidebiliriz dedi ayyy hadi inşallah eğer gidersek foto vs. Çekerim sizin içinde...

canım nasılsın nasıl gidiyor diyet ben seni takip ediyorum ama aktif olamıyorum fazla bu ara çok yogunum iftar davetleri falan ama gelicem yakın zamanda

canım nasılsın nasıl gidiyor diyet ben seni takip ediyorum ama aktif olamıyorum fazla bu ara çok yogunum iftar davetleri falan ama gelicem yakın zamanda
Nasıl gitsin başlıktanda gördüğün gibi 80 lereıktım ve kaç aydır takıldım 80 de tamam canım özletme

Selam canlar abişle gittik gezdik ve homini gırtlak yedik,içtik çoook kötü oldu ama haftada bir ödülü kullanmış oldum zaten hep cuma günlerine denk geliyor bu ödül ödülün dozu çok aştı ama artık iş işten geçti önümüzdeki maçlara bakıcaz bu ay 2 kilo vermiş olmam şart her ay 2 kilo gidicek kendime bir söz vermiştim sözümü tutucamda kendime inanıyorum...(bu arada hava baya karanlık olduğundan fotoğraf çekemedim maalesef)

Ben de buradayim canim seni hep takip ediyorum. Ben de sonunda aldiklarimi verdim 82.5 a düşmüş ken oldum 86.5 ama simdi yine 82.6 yim ve cok mutluyum. Memlekete gidecem diye biraz hiz verdim 3 gündür.
Sen de artik silkelen canim cok guzel kilo verdin ve yine vereceksin inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…