- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Canım şuan hissetiklerini çok iyi anlıyorum.... Banada çok kırıcı üzücü şeyler söylediler söylüyorlar...artık bende karar aldım ne olursa olsun bu yoldan dönmicem mesela sahurda reçel yedim nasıl üzgünüm anlatamam o yüzden bu moral bozukluğuylaviftarda birşey yiyebileceğimi hiç sanmıyorum
napsam bilmiyorum silkinip kalkamıyorum ayağı daha önce 47-50 kiloyken bu kiloda olmak çok sinir bozucu durmak istiyorum şişko olduğumu biliyorum ama yapmıyorum ya da yapamıyorum : /
dolabımda içine giremediğim 34-36-38-40-42 beden bi sürü kıyafetim var şu an 44-46 giyiyorum eski resimlerime bakıyorum vay ne hatunmuşum diyorum sonra aşkım bana tatlı alsana höt zöt resmen kafayı sıyırmışım ben beynimin geri gelmesi lazımNiye yapmıyorsun? Demek ki yeterince istemiyorsun, yeterince hırslanmamışsın, yeterince motive değilsin. O zaman motivasyonunu arttır... Her gün bunu başaranların youtube'da videolarını izle mesela, incelince giyeceklerini hayal et, git kendine 36-38 beden çok beğendiğin bir kıyafet al, as onu, bak her gün, bunun içine gireceğim de, öyle fotoğraf çektireceğini düşün, insanların bakıp ne kadar beğeneceklerini, eşinin ne kadar kıskanacağını, ne kadar daha genç, ve çıtır duracağını....Düşün bunları...Başla, zaten 1-2 hafta yaptıktan sonra alışmış olursun biraz çabayla gerisi gelir.
dolabımda içine giremediğim 34-36-38-40-42 beden bi sürü kıyafetim var şu an 44-46 giyiyorum eski resimlerime bakıyorum vay ne hatunmuşum diyorum sonra aşkım bana tatlı alsana höt zöt resmen kafayı sıyırmışım ben beynimin geri gelmesi lazım
Öylemi diyosun : ) yerim demi bi yemediğim aşkım kalmıştı zatenEvli olmanın rahatlığı çökmüş sana. : )) Adamı bağladık nasılsa oooh, gelsin baklavalar... Bak çok yersen, sonra evlilikteki aşkı da yersin, evlilik demek çaba demek özen demek, ve her konuda, bu vücudumuz da dahil.Sen kilo vermeye başla ona da spor yaptırtırsın o da kaslansın biraz, kol kası, karın kası yapsın.
Ya benim asıl moralimi bozan saki ben her gün böyle besleniyormuşum gib arkadaşların tepki göstermesi birden bırakamam tatlıyı bu mümkün değilcanım okudum reçeli az sürdüm yazmışsın ben sürekli olmamak kaydıyla bunda bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum.. Bende çok düşkünüm tatlıya şu anki kilolarımın sebebi tatlı ama birden tatlıyı bırakabileceğimi sanmıyorum azar azar.. Sende nefsini köreltmişsin 1 tatlı kaşığı sadece kendini bu kadar üzme..
ben 2 kilo tatlıyı tek başıma yemiş insanım düşün yani
onlarda seni düşündüklerinden söylemişlerdir canım birbirimize doğruyu göstermek için burdayız yarın ben yaptığımda sende bana söylemelisin meselaYa benim asıl moralimi bozan saki ben her gün böyle besleniyormuşum gib arkadaşların tepki göstermesi birden bırakamam tatlıyı bu mümkün değil
Ya benim asıl moralimi bozan saki ben her gün böyle besleniyormuşum gib arkadaşların tepki göstermesi birden bırakamam tatlıyı bu mümkün değil
Haklısın ama kırıcı olmamal gerek dimi ama... Neyse unuttum gitti onlarda beni sevdiklerinden söyşüyorlar anlıyorumonlarda seni düşündüklerinden söylemişlerdir canım birbirimize doğruyu göstermek için burdayız yarın ben yaptığımda sende bana söylemelisin mesela
çok güzelsin :))feraceli bak avatarımdaki ben 47 kiloyum orda
Teşekkür ederimmmİ
çok güzelsin :))
Evet canım benim evde her zaman bulunur yulafkızlar yulaf yiyin yulafı sütle karıstırın icine tarcın ve meyvede ekleyın hem kalorisi cok düşük hemde acayıp tok tutar
İkiside küçük cnm ya maşallah nazar değmesin olur yürürsün ramaZandan sonra cnmCanim kisin cikiyordum arada hafta da 3 gun u buluyordu. Esim bakiyor ve cik iyi gelir diye destekliyordu. Ama suan hem ramazan diye hemde yorgunluktan halim kalmiyor diye bayagidir cikamiyorum.
Benim buyuk 4 yasinda kucuk 11 aylik
Arada olsun canım vucüt şaşırsın birazBugünmü benim iyi olmadı ya 76 yı görünce şımardım galiba ..
bana çok kızcaksınız biliyorum ama yazmak mecburi
kahvaltı : 7 ince dilim minik sucuk 3-4 adet en minik boy sosis 1 dilim ekmek 1 bardak yedigün portakal .
ara : 1 adet muz 1 bardak yarım yağlı süt
öğlen yemeğini yemedim moralim baya bozuktu karnım acıkmadı
akşam : porsiyon iskender ve 1 bardak kola
ara : 1 tane minik petito ve 1 fincan türk kahvesi
sanırım bugün diyet yapmamışım yazınca daha iyi anlıyorum ..
sporumuda yapınca yaazacağım yine 5 km yürürüz eşimle herhalde ya da gitmesemde egzersz yappıp yazacağım mutlaka
akşam yemeğide eşim annesiyle beni yemeğe götürdü o yüzden böyle
Arada olsun canım vucüt şaşırsın birazBozma moralini kuzum...
Hayır canımçok mu abartmışım sence
Hayır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?