80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Üzülme bu kadar elbet istediğin kiloya inersin . . Iftarda yemezsen daha kötü olur yemelisin . Reçel susatir bi de ekmeğe surmelik cikolatalardan alıp ondan iki çay kaşığı yesen bile olur bnce o kadari zarar etmez bence

napsam bilmiyorum silkinip kalkamıyorum ayağı daha önce 47-50 kiloyken bu kiloda olmak çok sinir bozucu durmak istiyorum şişko olduğumu biliyorum ama yapmıyorum ya da yapamıyorum : /

Niye yapmıyorsun? Demek ki yeterince istemiyorsun, yeterince hırslanmamışsın, yeterince motive değilsin. O zaman motivasyonunu arttır... Her gün bunu başaranların youtube'da videolarını izle mesela, incelince giyeceklerini hayal et, git kendine 36-38 beden çok beğendiğin bir kıyafet al, as onu, bak her gün, bunun içine gireceğim de, öyle fotoğraf çektireceğini düşün, insanların bakıp ne kadar beğeneceklerini, eşinin ne kadar kıskanacağını, ne kadar daha genç, ve çıtır duracağını....Düşün bunları...Başla, zaten 1-2 hafta yaptıktan sonra alışmış olursun biraz çabayla gerisi gelir.

dolabımda içine giremediğim 34-36-38-40-42 beden bi sürü kıyafetim var şu an 44-46 giyiyorum eski resimlerime bakıyorum vay ne hatunmuşum diyorum sonra aşkım bana tatlı alsana höt zöt resmen kafayı sıyırmışım ben beynimin geri gelmesi lazım

Evli olmanın rahatlığı çökmüş sana. : )) Adamı bağladık nasılsa oooh, gelsin baklavalar... Bak çok yersen, sonra evlilikteki aşkı da yersin, evlilik demek çaba demek özen demek, ve her konuda, bu vücudumuz da dahil. Sen kilo vermeye başla ona da spor yaptırtırsın o da kaslansın biraz, kol kası, karın kası yapsın.

Öylemi diyosun : ) yerim demi bi yemediğim aşkım kalmıştı zaten şey ben onu beğeniyom zati o yüzden şımarıyor uyuz

Ya benim asıl moralimi bozan saki ben her gün böyle besleniyormuşum gib arkadaşların tepki göstermesi birden bırakamam tatlıyı bu mümkün değil

Ya benim asıl moralimi bozan saki ben her gün böyle besleniyormuşum gib arkadaşların tepki göstermesi birden bırakamam tatlıyı bu mümkün değil
onlarda seni düşündüklerinden söylemişlerdir canım birbirimize doğruyu göstermek için burdayız yarın ben yaptığımda sende bana söylemelisin mesela

onlarda seni düşündüklerinden söylemişlerdir canım birbirimize doğruyu göstermek için burdayız yarın ben yaptığımda sende bana söylemelisin mesela
Haklısın ama kırıcı olmamal gerek dimi ama... Neyse unuttum gitti onlarda beni sevdiklerinden söyşüyorlar anlıyorum

kızlar yulaf yiyin yulafı sütle karıstırın icine tarcın ve meyvede ekleyın hem kalorisi cok düşük hemde acayıp tok tutar

Canim kisin cikiyordum arada hafta da 3 gun u buluyordu. Esim bakiyor ve cik iyi gelir diye destekliyordu. Ama suan hem ramazan diye hemde yorgunluktan halim kalmiyor diye bayagidir cikamiyorum.
Benim buyuk 4 yasinda kucuk 11 aylik
İkiside küçük cnm ya maşallah nazar değmesin olur yürürsün ramaZandan sonra cnm

Bugünmü benim iyi olmadı ya 76 yı görünce şımardım galiba ..
bana çok kızcaksınız biliyorum ama yazmak mecburi

kahvaltı : 7 ince dilim minik sucuk 3-4 adet en minik boy sosis 1 dilim ekmek 1 bardak yedigün portakal .
ara : 1 adet muz 1 bardak yarım yağlı süt
öğlen yemeğini yemedim moralim baya bozuktu karnım acıkmadı
akşam : porsiyon iskender ve 1 bardak kola
ara : 1 tane minik petito ve 1 fincan türk kahvesi

sanırım bugün diyet yapmamışım yazınca daha iyi anlıyorum ..
sporumuda yapınca yaazacağım yine 5 km yürürüz eşimle herhalde ya da gitmesemde egzersz yappıp yazacağım mutlaka
akşam yemeğide eşim annesiyle beni yemeğe götürdü o yüzden böyle

Arada olsun canım vucüt şaşırsın biraz Bozma moralini kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…