Canım günlüğün hayırlı olsun bugünden itibaren bende kilomu koruma evresine girdimMerhaba arkadaşlar yeni günlüğüme hoşgeldiniz bildiğiniz üzere 83 kilodan 3 ay gibi bir zaman içinde 70 e düşmeyi başardım şimdi kilomu koruma sürecine geçme kararı aldım boyum 1.67 ideal kiloma kavuşmadan önce bu kilomu korumayı bi başarmak istiyorum desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum 2 hafta bir tartılıp kilomu bildiricem
Yeni günlüğüm hayırlı,uğurlu olsun
Çoook çoook mutlu olurum hosgeldin canımmCanım günlüğün hayırlı olsun bugünden itibaren bende kilomu koruma evresine girdim
Katılabilir miyim bende?
çok güzel bir karar almışsın canım.. kutlarımmMerhaba arkadaşlar yeni günlüğüme hoşgeldiniz bildiğiniz üzere 83 kilodan 3 ay gibi bir zaman içinde 70 e düşmeyi başardım şimdi kilomu koruma sürecine geçme kararı aldım boyum 1.67 ideal kiloma kavuşmadan önce bu kilomu korumayı bi başarmak istiyorum desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum 2 hafta bir tartılıp kilomu bildiricem
Yeni günlüğüm hayırlı,uğurlu olsun
Canımmm... Biricik destekçim olduğun için çoook teşekkürlerçok güzel bir karar almışsın canım.. kutlarımm
Teşekkürler canımYeni günlüğün hayırlı olsun canım.
Ohh kiloları verdin korumaya geçtin
Rabbim bize de o günleri göstersin inşallah. ...
Dün yapmadım,gribim geçmedi ama haftada bir ödülüm olsun dimi amatatlitembellist: 39946616 .!.:spor nasıl gdıyor tatlım
İnşallah canımcanım hayırlı olsun günlüğünkalan 5 kiloyu da verirsin inşallah canım
Teşekkürler canımrabiacım yeni günlüğün hayırlı olsun hedefine ulaşman dileğiyle