80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Harikasınnn cnm trbrik ederim darısı başımıza hepimizin :))

Amin cnm sağol 4 gün yürüyüşe gitmemiştim dün bi gittim nasıl olduysa inmiş bianda .
Bi de sevinebilsem keşke moralim aşırı bozuk resmen oturup ağlıycam .
Kuşadasına filan gitcektik haftasonu dün tartştığımız içn hiç bi yere götürmüyo eşim . Haftaya da adet zamanı yaklaşıyo yine gidemem .. Bıktım evde oturmaktan haftasonu tatil günlernde bile . Kendine de eziyet ediyo resmen nolurdu sanki denize gitsek biraz gezsek . Anca evde oturuyoruz ya bıktım cidden

Bildigimiz seyleri uygulasak zaten gidecek kilolar.spor cidden ben de yapmak istiyorum yürüyüş bile yeter bana spor olarak. Ama 2 çocukla cidden zor oluyor. Ev isleri cocuklar derken aksam olmus. Ama kilom 75 oldu mu o zaman ciddi anlamda spora baslarim diye dusunuyorum.

kendimiz ve sagligimiz icin fazlaliklari atmaliyiz kizlar

2 çocuğun mu var benim de bir oğlum 4.5 yaşında çocuklarla tabiki çok zor cnm ya günde 1 saat eşin bskacak spor yspcksın veya annen ne bilim yolunu bulmak gerek ama 2çoculla gerçekten zordur ev işi yemek off off ondan sonra kadınalr kendilerine zaman ayırabilsinler ki destek şart oluyor ben eşime burakıyordum spor yapağım zaman

Erkek çocuğu çok zor oğlum sahile gidip denize girelim diyorum belim ağrıyor karnım ağrıyor diyor sıpa:))

Ben de dün tartıştım tlf da hiç sorma (( çok canımm sıkkın ben de burdan evşme gitmek istemiyorım

Evimi çok özledim 1aydır burdayım kuşadası ucuDa oluyor çadır kampıma gidin limanım orda önder camping var tatlım işte zihniyet meselesi erkekleri anlamak zor dürüstlük yaramıyor cnm maalesef off off

Ref
cnm regl bitince gidersiniz siniri geçsin götürürr merak etme oluyor maalesef böyle şeylerrr deniz ii gelir tabiii değişik yerler tatil iyi gelir insana

Haklısın canım

Biliyorum canım uzun zamandır bu yoldayım herşey hakkında çok bilgiye edindim...ama 1 aydan fazladır reçel yememiştim resimde çok bol sürmüşüm gibi duruyor aslında 1 tatlı kaşığı kızarmış ekmeğin üzerine sürünce ekmek reçeli. Emiyor ve yoğun sürmüşsün gibi duruyor
Ben bu yolda bir kere başardım bu ikinci ve son olucak...

napsam bilmiyorum silkinip kalkamıyorum ayağı daha önce 47-50 kiloyken bu kiloda olmak çok sinir bozucu durmak istiyorum şişko olduğumu biliyorum ama yapmıyorum ya da yapamıyorum : /

napsam bilmiyorum silkinip kalkamıyorum ayağı daha önce 47-50 kiloyken bu kiloda olmak çok sinir bozucu durmak istiyorum şişko olduğumu biliyorum ama yapmıyorum ya da yapamıyorum : /
Canım şuan hissetiklerini çok iyi anlıyorum.... Banada çok kırıcı üzücü şeyler söylediler söylüyorlar...artık bende karar aldım ne olursa olsun bu yoldan dönmicem mesela sahurda reçel yedim nasıl üzgünüm anlatamam o yüzden bu moral bozukluğuylaviftarda birşey yiyebileceğimi hiç sanmıyorum

canım okudum reçeli az sürdüm yazmışsın ben sürekli olmamak kaydıyla bunda bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum.. Bende çok düşkünüm tatlıya şu anki kilolarımın sebebi tatlı ama birden tatlıyı bırakabileceğimi sanmıyorum azar azar.. Sende nefsini köreltmişsin 1 tatlı kaşığı sadece kendini bu kadar üzme..
ben 2 kilo tatlıyı tek başıma yemiş insanım düşün yani

Canim kisin cikiyordum arada hafta da 3 gun u buluyordu. Esim bakiyor ve cik iyi gelir diye destekliyordu. Ama suan hem ramazan diye hemde yorgunluktan halim kalmiyor diye bayagidir cikamiyorum.
Benim buyuk 4 yasinda kucuk 11 aylik

Kac kilosun suanda canim.benim esimde soylerdi ama ben takmam biliyorum ki beni kizdirmak onun hosuna gidiyor. Ben kizinca da guLer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…