80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

(Bitter azdırdı beni) 1 tabak helva yedim,2 bardak limonata,bi avuç leblebi,bi avuç kuru üzüm yedim offff

Senin sorunun ne biliyor musun? Kahvaltindan kisip oteki kacamaklara yer acman...

Kahvaltinda yumurta , zeytin , peynir yersen sonrasinda o kadar yemek istemeyeceksin. Bir sure bitter cikolata da yok sana.

Tatli istegini baska turlu gecistir.

Kahvaltım:süt,haşlanmış yumurta,peynir,domates,kuru üzümEki Görüntüle 1489433

Bugun yumurta yemissin iyi yapmissin ama kuru uzum dahil hic bir tatli meyveyi kahvaltida onermem en azindan suan.

[QUOTE="Lucky7, post: 40443339, member: 530peynirini yn sorunun ne biliyor musun? Kahvaltindan kisip oteki kacamaklara yer acman...

Kahvaltinda yumurta , zeytin , peynir yersen sonrasinda o kadar yemek istemeyeceksin. Bir sure bitter cikolata da yok sana.

Tatli istegini baska turlu gecistir.

Bugun yumurta yemissin iyi yapmissin ama kuru uzum dahil hic bir tatli meyveyi kahvaltida onermem en azindan suan.
[/QUOTE]
Ne ben kahvaltıdan kısmıyorum ki yumirtamı,peynirimi yiyorum tamam yok off evet o kuru üzüm hiç olmadı bi daha olmaz söz

Canım mrhb kolay gelsin diyetin sorması ayıptır kaç kilo verdin Bende biraz vermek istiyorum da

[QUOTE="NAZ__24, post: 40443901, member: 9033haftanım mrhb kolay gelsin diyetin sorması ayıptır kaç kilo verdin Bende biraz vermek istiyorum da[/QUOTE]
2 aralıkta başladım 83 ten 69 düştüm
Fakat 3 hafta toparlanamadım en son tartıldığımda 74 tüm şimdi o 4 kiloyu vermem gerek

[QUOTE="NAZ__24, post: 40443901, member: 9033haftanım mrhb kolay gelsin diyetin sorması ayıptır kaç kilo verdin Bende biraz vermek istiyorum da
Fakat 3 hafta toparlanamadım en son tartıldığımda 74 tüm şimdi o 4 kiloyu vermem gerek[/QUOTE]
Anladım canım epeyce vermişsin,benim bi 5 kilo vermem lazım ama 2 senedir aynı kilodayım 60 kiloyum 170 boyum var yanlız basenim var galiba bu kilo oturdu bana 55 kiloda daha iyi oluyorum nasıl olcak bilmiyorum

Fakat 3 hafta toparlanamadım en son tartıldığımda 74 tüm şimdi o 4 kiloyu vermem gerek
Anladım canım epeyce vermişsin,benim bi 5 kilo vermem lazım ama 2 senedir aynı kilodayım 60 kiloyum 170 boyum var yanlız basenim var galiba bu kilo oturdu bana 55 kiloda daha iyi oluyorum nasıl olcak bilmiyorum[/QUOTE]
Çok araştır oku vazgeçme allah yardım eder

zaten yemeklerden alıyorum nohut,fasulye,pırasa vs bi de ayriyetten katmak içimden gelmiyor ama bazen katıyorum
Sadece gıda anlamında düşünmemek lazım. Lezzet alarak yediğimiz yiyecekler ağızda daha yoğun tükürük salgılaması oluştuğu için daha iyi sindiriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…