Allah allah gerçi ben daha dışarıya çıkmadım ben de trakya dayım hava güneşli ve guzel görünüyo. Dışarıda nasıl bilemem şimdi biz de çocuklarla cikicazKocaeli canım buz buralar ya bıktım artık aylardır adam akıllı yürüyüş yapamadım
Yakınız hava çok güzel güneşli ama buzzzAllah allah gerçi ben daha dışarıya çıkmadım ben de trakya dayım hava güneşli ve guzel görünüyo. Dışarıda nasıl bilemem şimdi biz de çocuklarla cikicaz
(Bitter azdırdı beni) 1 tabak helva yedim,2 bardak limonata,bi avuç leblebi,bi avuç kuru üzüm yedim offff
Kahvaltım:süt,haşlanmış yumurta,peynir,domates,kuru üzümEki Görüntüle 1489433
2 aralıkta başladım 83 ten 69 düştüm[QUOTE="NAZ__24, post: 40443901, member: 9033haftanım mrhb kolay gelsin diyetin sorması ayıptır kaç kilo verdinBende biraz vermek istiyorum da
Anladım canım epeyce vermişsin,benim bi 5 kilo vermem lazım ama 2 senedir aynı kilodayım 60 kiloyum 170 boyum var yanlız basenim var galiba bu kilo oturdu bana 55 kiloda daha iyi oluyorum nasıl olcak bilmiyorum[/QUOTE]2 aralıkta başladım 83 ten 69 düştüm
Fakat 3 hafta toparlanamadım en son tartıldığımda 74 tüm şimdi o 4 kiloyu vermem gerek
İşte olay budur tebrikler...................Donan burnuma rağmen,kızaran ellerime rağmen,titreyen vücudama rağmen,güzel vücut için,rahat ruh için,ilerde zayıf,mutlu olmak için yürüyüş yapıldıEki Görüntüle 1489612
Tamam tuzsuz iyi ama biraz zeytinyağı gayet iyi olur.Ara öğün:sütlü kahve,kuru üzüm(kuru üzümü çok yedim)
Öğle:tavuk göğsü salatası(yağsz,tuzsuz)Eki Görüntüle 1489747
zaten yemeklerden alıyorum nohut,fasulye,pırasa vs bi de ayriyetten katmak içimden gelmiyor ama bazen katıyorumTamam tuzsuz iyi ama biraz zeytinyağı gayet iyi olur.
Sadece gıda anlamında düşünmemek lazım. Lezzet alarak yediğimiz yiyecekler ağızda daha yoğun tükürük salgılaması oluştuğu için daha iyi sindiriliyor.zaten yemeklerden alıyorum nohut,fasulye,pırasa vs bi de ayriyetten katmak içimden gelmiyor ama bazen katıyorum
Salatan nefis gorunuyo canim afiyet olsunAra öğün:sütlü kahve,kuru üzüm(kuru üzümü çok yedim)
Öğle:tavuk göğsü salatası(yağsz,tuzsuz)Eki Görüntüle 1489747
Teşekkür ederim cnmSalatan nefis gorunuyo canim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?