- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Evet canm öyle dii sonra bâyâ ipin ucunu kaçırdım 1 haftada 4 kilo aldımRabia kilonu verip korumaya gecmemis miydin sen.
Evet canm öyle dii sonra bâyâ ipin ucunu kaçırdım 1 haftada 4 kilo aldımşimdi tekrar başladım
İmkansızı başardımçok teşekkür ederim çoğu kişi alay etti ama sen motive ettin çoook çook teşekkür ederim canım
Artık ne kadar yorduysam,yıprattıysam,hırpaladıysam beynimi,zihnimi şu diyet,kilo verme,spor düşünceleriyle o kadar yorgun hissediyorum ki hayatında klasik müziği bırak fon müzik bile dinlemeyen ben şimdi klasik müzikle spor yapıyor,uyuyor,iş yapıyorum klasik müzik beni düşündürüyor düşünmek iyidir.bazen de huzur veriyor,çoğu zaman rahatlatıyor bbugün canım yiğenimle yazıştım ve o an aklıma geldi o kadar meşgul ettim ki kendimi şu diyet işi ile etrafındaki insanları aramaz sormaz oldum ama enteresan olan gün ve saatler bana yetmiyor bi bakıyorum gün bitmiş inanamıyorum ben bütün gün evde ev işinden,spor,ders,kitaptan başka meşgalesi olmayan biriyim hâlbuki velhasıl velâm artık kendime çeki düzen vermem gerek etrafındaki insanlarla zaman geçirmem gerek gerçekten şu 4 aylık diyet beni her ay bambaşka bi ruh haline soktu ve yordu hayır isterse öldürsün bırakmam aslaaa ama daha sakin,stressiz diyet yapmaya çalışıcam oyyy ne uzun oldu gerçekten okuduğun için tesekkur ederim
çok güzel yazmmışsın,aynı benArtık ne kadar yorduysam,yıprattıysam,hırpaladıysam beynimi,zihnimi şu diyet,kilo verme,spor düşünceleriyle o kadar yorgun hissediyorum ki hayatında klasik müziği bırak fon müzik bile dinlemeyen ben şimdi klasik müzikle spor yapıyor,uyuyor,iş yapıyorum klasik müzik beni düşündürüyor düşünmek iyidir.bazen de huzur veriyor,çoğu zaman rahatlatıyor bbugün canım yiğenimle yazıştım ve o an aklıma geldi o kadar meşgul ettim ki kendimi şu diyet işi ile etrafındaki insanları aramaz sormaz oldum ama enteresan olan gün ve saatler bana yetmiyor bi bakıyorum gün bitmiş inanamıyorum ben bütün gün evde ev işinden,spor,ders,kitaptan başka meşgalesi olmayan biriyim hâlbuki velhasıl velâm artık kendime çeki düzen vermem gerek etrafındaki insanlarla zaman geçirmem gerek gerçekten şu 4 aylık diyet beni her ay bambaşka bi ruh haline soktu ve yordu hayır isterse öldürsün bırakmam aslaaa ama daha sakin,stressiz diyet yapmaya çalışıcam oyyy ne uzun oldu gerçekten okuduğun için tesekkur ederim
Gerçekten mi? Çook teşekkürler canmçok güzel yazmmışsın,aynı ben
gerçekten göbek eritiyo mu yoğurt.. bi ben yiyemiyorum heraldeÖğle yemeğimpırasa yemeği,yoğurt(ne yoğurt yedim bee )
Ben göbek erittiği için yemiyorum çoooook sevdiğim için yiyorumgerçekten göbek eritiyo mu yoğurt.. bi ben yiyemiyorum heralde
cnm benim biliyorum zor ama kilo vermeyi istiyorsan nevsine hakim olmalısın yada bir doktarami gitsen acaba insülin direncin olabilir onun için kendine hakim olamıyorsundur(Bitter azdırdı beni) 1 tabak helva yedim,2 bardak limonata,bi avuç leblebi,bi avuç kuru üzüm yedim offff
İmkanım yok doktor cook uzak kendimle kendim savaşmak zorundayımcnm benim biliyorum zor ama kilo vermeyi istiyorsan nevsine hakim olmalısın yada bir doktarami gitsen acaba insülin direncin olabilir onun için kendine hakim olamıyorsundur
Simdi kac kilosun canim. Bende aylarca takıldım. Simdi adapte oldumda verebiliyorum Çok şükür. Bide akşam yemegini hafif ve erken yiyorum oda yersem. Sutlu kahve cok tok tutuyorİmkanım yok doktor cook uzak kendimle kendim savaşmak zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?