80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Kalk rabia kalk
6 saatlik uykuyla ayaktasın biliyorum gülüm
Ama kalk bir sürü iş var, ya yapıcaksın,ya yapıcaksın oyyy oyy kalk zombi kız!!!

[QUOTE="rabia1558, post: 40448039, member: 65hanümüzdeki haftasonu il dışına çıkıcaz bebiş görmeye gidicez ayyyy benim acil kilo vermem lazım[/QUOTE]
Var misin yarişa? Haftaya kadar spor ve kilo yarişi yapalimm

AA UOTE="rabia1558, post: 40449204, member: 651208"]Tamamdır yarın tartılıyorum oyi zaman sabah kilo bildirimimizi yapar ve başlarız [/QUOTE]
Aaaa yarın tartılamam pardon evde tartım yok tartılmaya gidiyorum sağlık ocağına olsun bisey olmaz

AA UOTE="rabia1558, post: 40449204, member: 651208"]Tamamdır yarın tartılıyorum oyi zaman sabah kilo bildirimimizi yapar ve başlarız
Aaaa yarın tartılamam pardon evde tartım yok tartılmaya gidiyorum sağlık ocağına olsun bisey olmaz[/QUOTE]
Tamam sen pazartesi tartil madem :)
Sporda seni dişli gordum o yuzden seni seçtim pikaçuuuu
Ben çalişiyorum haftaiçi cok yapamam ama sen her yaptiğin spora benide etiketle ki gaza geleyim

Sen çok spor yapiyosun bilirsin.. Bacak ve kalcadan vermek istiyorum ben makas hareketi disinda ne onerirsin? Feraceli

mandaliina .!.:
Sen çok spor yapiyosun bilirsin.. Bacak ve kalcadan vermek istiyorum ben makas hareketi disinda ne onerirsin? Feraceli
Bisiklet önerebilirim basen,bacak için harika olur,hem keyiflide başka önere bileceğim bol bol yürüyüş ben gerçekten çoook faydasını gördüm

Bisiklet önerebilirim basen,bacak için harika olur,hem keyiflide başka önere bileceğim bol bol yürüyüş ben gerçekten çoook faydasını gördüm
Bisikletim yok malesef.. Spor salonuna da useniyorum hemde vakit bulamam.. Evde yapabilecegm seyler istiyorum :)

Aaaa yarın tartılamam pardon evde tartım yok tartılmaya gidiyorum sağlık ocağına olsun bisey olmaz
Tamam sen pazartesi tartil madem :)
Sporda seni dişli gordum o yuzden seni seçtim pikaçuuuu
Ben çalişiyorum haftaiçi cok yapamam ama sen her yaptiğin spora benide etiketle ki gaza geleyim [/QUOTE]
Tamamdır

Bugün ki sporum
100 mekik
22 dakikacık açık havada yürüyüş
(Bugün az oldu ama yarın bomba olacak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…