80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

(Bitter azdırdı beni) 1 tabak helva yedim,2 bardak limonata,bi avuç leblebi,bi avuç kuru üzüm yedim offff
Isin icine kacamaklar girdiği zaman emeği ziyan ediyorlar. Ben az az yiyordum fakat kacamaklarim yüzünden ilerleyemiyordum. Hepsini biraktim.helva bitter oh ohhh

İmkanım yok doktor cook uzak kendimle kendim savaşmak zorundayım
cnm netten araştırma yap bende birşeyler bulursam sana yazarım bide şöyle düşün kilo verdikten sonra bu yiyeceklerden ölçülü olarak gönül rahatlığıyla yiyeceksin
istediğini giyebileceksin ben şu an otuz yaşındayım iki yıl önce 83 kiloydumşu an 66 kiloyum
keşke daha önce kilo verseydim en güzel yıllarım heba oldu her zaman yanındayım sana yardımcı olmak isterim ne olur pes etme

Simdi kac kilosun canim. Bende aylarca takıldım. Simdi adapte oldumda verebiliyorum Çok şükür. Bide akşam yemegini hafif ve erken yiyorum oda yersem. Sutlu kahve cok tok tutuyor
Canım en son tartıldığım 74 tüm ama tahminimce hâlâ 74 kiloyum dur

Canım en son tartıldığım 74 tüm ama tahminimce hâlâ 74 kiloyum dur
Ben emzirdigim halde çok sıktım bogazimi. Sadece sabah biraz enerji olsun diye fazla yiyorum o kadar. Bu ara yumurta filan yemedim o hatam var. Sende azalt çeşitli ye ama vitamin amacli olsun. Lokma lokma ilac şifa niyetine. Doymayi unut ve hergün tartilmani öneririm

Canım benim ben ne kadar şanslıyım senin gibi bir insanla tanıştım çook teşekkür ederim pes etmicem kaçamak yaptım evet ama telafi etmeye çalışıcam daha bir şey yemicem zaten sporumuda yapıyorum
Çok kasınca daha çok kilo alıyorum kasmıyorum vericem bu kiloları eninde sonunda

Hergün tartılamam evde tartım yok

birbirimize destek olarak vericez

Bugün 4 litre su içtim(aç olunca bol bol su içiliyor malum)
Spor
500 ip atladım
200 mekik çektim
10 dk basen+10 dk karın=20 dk egzersiz yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…