Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var misin yarişa? Haftaya kadar spor ve kilo yarişi yapalimm[/QUOTE][QUOTE="rabia1558, post: 40448039, member: 65hanümüzdeki haftasonu il dışına çıkıcaz bebiş görmeye gidicez ayyyy benim acil kilo vermem lazım
Tamamdır yarın tartılıyorum o zaman sabah kilo bildirimimizi yapar ve başlarızBende cok saldim kstart i.. Dişli bi rakibe ihtiyacim var
Aaaa yarın tartılamam pardon evde tartım yok tartılmaya gidiyorum sağlık ocağına olsun bisey olmaz[/QUOTE]AA UOTE="rabia1558, post: 40449204, member: 651208"]Tamamdır yarın tartılıyorum oyi zaman sabah kilo bildirimimizi yapar ve başlarız
Bisiklet önerebilirim basen,bacak için harika olur,hem keyiflide başka önere bileceğim bol bol yürüyüş ben gerçekten çoook faydasını gördümmandaliina .!.:Sen çok spor yapiyosun bilirsin.. Bacak ve kalcadan vermek istiyorum ben makas hareketi disinda ne onerirsin? Feraceli
Bisikletim yok malesef.. Spor salonuna da useniyorum hemde vakit bulamam.. Evde yapabilecegm seyler istiyorum :)Bisiklet önerebilirim basen,bacak için harika olur,hem keyiflide başka önere bileceğim bol bol yürüyüş ben gerçekten çoook faydasını gördüm
Tamam sen pazartesi tartil madem :)Aaaa yarın tartılamam pardon evde tartım yok tartılmaya gidiyorum sağlık ocağına olsun bisey olmaz
Evde yürü tatlım bi salondan öbür salona,yada squatta olabilir harika sonuçlar alınıyor squattanBisikletim yok malesef.. Spor salonuna da useniyorum hemde vakit bulamam.. Evde yapabilecegm seyler istiyorum :)
Canim o daha cok buyutuyo diye biliyorum :)rabia1558buyutu40449744 .!.:Evde yürü tatlım bi salondan öbür salona,yada squatta olabilir harika sonuçlar alınıyor squattan
Ben 2 litre anca içmişimdir..Bugün 3 litre su içtim
O kilosu çok fazla olanlar için cnm senin kilon normal kiCanim o daha cok buyutuyo diye biliyorum :)
Öhöhöhö kadınlara yaşı sorulmazBen 2 litre anca içmişimdir..
Yaş kaç bu arada :)
Peki madem :)rabia1558post: 40449805 .!.:Öhöhöhö kadınlara yaşı sorulmaz