Aaa dostum 5 dk leslie oldumu şimdi yarın 1 mil bitmeli bence aç sevdiğinn bir şarkı ohhh şıkır yap leslienimandaliina .!.:400 makas
15 dk yuruyuş
5 dk leslie..
Pfffg sikiliyorum yoruluyorumAaa dostum 5 dk leslie oldegerlendirorn 1 mil bitmeli bence aç sevdiğinn bir şarkı ohhh şıkır yap leslieni
O bendede bi bakarsın klasik müzik dinlerin bi bakarsın yabancı bi bakarsın arabesk öğretmenim bana hep karışık kız derdi ne zaman hangi ruh halinde olucağını kestiremiyorum derdi[/QUOTE][Qbenzese andaliina, post: 40450904, member: 644513"]Muzik cok severim ama sonunu getirmeden degistirme istegi duyuyorum :) ben herseyden cabuk sikiliyorum sanirim
:))O bendede bi bakarsın klasik müzik dinlerin bi bakarsın yabancı bi bakarsın arabesk öğretmenim bana hep karışık kız derdi ne zaman hangi ruh halinde olucağını kestiremiyorum derdi
Ben yatıyorum rakibem yarın görüşürüzmandaltakiben yaost: 40451325 .!.:Kulaklik iyi fikir..
Telefona da bi kaç guzel sarki atmak lazim ohh :)
İyi geceler canim tatli ruyalarBen yatıyorum rakibem yarın görüşürüz
74 kiloyum(dum) 1 haftadır tartılmadım salı günü tartılıcam çok haklısın ekmek beni gerçekten çok tok tutuyor bugün çokabilirsem markete alırım marul yedim 2-3 yaprak ama yazmadım nedenseKahvaltın iyi , yanında biraz da yeşillik ve bi dilim Cavdar kepekli yeseydin keşke. Daha tok tutardı. Nacizade fikrim. Kaç kilosun şuan, benimde bi ara hedefim 65falandı
74 kiloyum(dum) 1 haftadır tartılmadım salı günü tartılıcam çok haklısın ekmek beni gerçekten çok tok tutuyor bugün çokabilirsem markete alırım marul yedim 2-3 yaprak ama yazmadım nedense
Değişmek çok zor bende 83 kiloyla 2 aralıkta başladım 69 olmuştum sonra bi gevşeme geldi 3 haftada zor ttoparlandım ama 4 kiloyu aldmBende 72lerdeyim. Aynadako gki görüntüm beni o kilo da hissettirmiyor. Taa 2013 den bu yana diyet yaptığım için vücudum sıkıldı sanırım. Artık ne yapsam gitmiyor. Napıcagımı şaşırdım
Değişmek çok zor bende 83 kiloyla 2 aralıkta başladım 69 olmuştum sonra bi gevşeme geldi 3 haftada zor ttoparlandım ama 4 kiloyu aldm
Aynı benSen yine iyiymişsn ben 93 düm agustos 2013 de. Ah ah 69 deme bana bende görmüştm tartıda. Geri hooop 72 ye cıktım. O gevşeme gelnce toparlanmak cok zor oluyor. Ben şekerli şeyleri cok seviorm. Yemeynce hiç yemem. Yiyince başından kalkmam.
Diyeti min ilk sıraları bende hiç bişe yemezdm. Kararlılık önemli işte. Şuan o bende yok işte. Ay ne zamandır salata yemiorm. Tartılim de salata yiyim. 1 ymrta az peynrleAynı benBende su diyette makarna,beyaz ekmek,pilav hiiç yemedim aramadımda ama hep diyetii bozmama neden olan tatlı krizleri oldu oyy ne tatlı manyağıymışım diyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?