Hahaha elbet vazgeçicek inşallahVerirsin verirsin hiç bozma moralini hem nereye kadar tutucak vücut elbette sonunda atmaya baslicak
Tabiki pes etmicezÇok sağol canım gerçekten. Pes etmek yok. Elbet sonuç alıcaz hepimiz. Devam edicem tabiki daha 3-4 gündür diyet yapıyorum. Motivasyon için çok sağol
Tabiki adet dönemi çok etkiliyor. Ben adet döneminde 2 kilo bile fazla çıkıyorum. Adetin bitsin öyle tekrar tartılırsınTabiki pes etmicezbende 78 geldim bugün yaa adet dönemindeyim ondan diye düşünüyorum. Dün spor da yapamadım, ama bugün devam tabiii
Afiyet olsun canımKızlar kahvaltı da 1 kase sütlü musli yyorum bugun
Ayy hadi inşaallah, kıyafetler dolapta kaldı giyemiyorum, tekrar büyük beden kıyafet almakta istemiyorum, inşaallah biran evvel gider şu kilolar da gardrobuma geri dönerimTabiki adet dönemi çok etkiliyor. Ben adet döneminde 2 kilo bile fazla çıkıyorum. Adetin bitsin öyle tekrar tartılırsın
Benimde öyle. Pantolonların düğmeleri sıkıyor hep. Gün içinde düğmemi açıyorum. Bıktım artık ciddenAyy hadi inşaallah, kıyafetler dolapta kaldı giyemiyorum, tekrar büyük beden kıyafet almakta istemiyorum, inşaallah biran evvel gider şu kilolar da gardrobuma geri dönerim
Yani pazar gününden bu yana yediklerimi azalttım. Spor hareketlerini ise on gündür yapıyorumGüncelliyorum canım kilonu. Kaç gündür diyet yapıyosun ?
amin Allah yardımcıları olsun dualarımızı eksik etmeyelim
Hos buldum kuzum aynen valla yavas yavas aldim uzerime oturdu hamilelik kilolari gitmek bilmiyor aynen canim bebis oldugu icin insallah yavas yavas gidecek ben pazartesi gunude 21 gun sekersiz diyetine baslayacagim birlikte yapailirzMerhaba canım, hoşgeldin.
Ah bu kilolar ☺
Bende aynen 77 lerdeyim. Burada hep birlikte birbirimize destek olarak vereceğiz o kiloları. Zaten alırken de birden almıyoruz o yüzden yavaş yavaş gidecek, senin bebişte varmış sağlıkla büyüsün inşaallah, daha dikkatli olmalısın. Evde hafif hareketlerle ve yediklerine dikkat ederek zorlanmadan verebilirsin canım.
Canim bende ayni 77.6 geldim ama dun biraz fazla yedim kabul ediyorum ben 1 yil once hamile kalmadan once 4 ayda 13 kilo vermistim sonra uzun sure korudum hamilekaldim vesana onerim maydanoz suyu icmen bir sise veya bu a101 de filan satiliyor detoks siseleri onlardan al icine 1 kasik elma sirkesi 2 dilim limon 4 5 dal maydanoz ve sıcak suyla demle ılık da olur her gun su bittikce uzerine soguk suda olsa doldur doldur 3 4 kere ic ve aksamlari yemek yeme kisa surede zayiflarsin oglen istedigini ye aksam sadece havuc yogurt elma gibi seyler ye canim benim bebegim oldugu icin ben yapamiyorumYeni başlamıştın değil mi, vücut aniden diyete başladığında yediklerini kıstığın için sıkıntı olacakmış gibi algılayıp kilo vermeni engelliyor canım. Rutine geçtiğinde gidecek üzülme, ilk haftalarda oluyor böyle, bazen ödemle birlikte 2 kilo verdiğim oldu, bazen spor yapmama rağmen tartıda daha fazla çıktığım da oldu. Böyle şeylere takılırsak stres olumsuz etkiler ve o da kilo vermeni engeller.
Ben daha tartılmadım, birazdan yazarım.
Tebrik ederim seni maşallahekim 2019 da diyete başladım 80 kilo ile su an tam 60 kiloyum. ben aralıklı oruc diyetiyle bu kiloyu verdim. umarım hepiniz basarili olursunuz zorlu ama sonu müthiş güzel
insallah en önemlisi kalıcı olmasi gerisi boş zaten.Tebrik ederim seni maşallah
İnşallah bizde yavaş ama kalıcı şekilfe kilo verebiliriz
Bu sabah annemlerdeyim öyle güzel bir maşa kuruldu ki neredeyse herşeyi yicektim ta ki senin şu mesajını görene kadarKızlar herkesim kilosunu güncelledim. En az 1 kilo verebileceğimiz 1 hafta var önümüzde. Hadi cumaya kadar devam. Tartı da göreceğiniz eksileri düşünün. Yemek istediğiniz tatlıları,çikolataları,hamur işlerini yavaşça yere bırakın
Ah o anne kahvaltıları ne güzel olur. Koca bi iç çektimBu sabah annemlerdeyim öyle güzel bir maşa kuruldu ki neredeyse herşeyi yicektim ta ki senin şu mesajını görene kadar
Tam sofraya oturunca bi baktım kendimi tuttum hemen yedim kalktım otursam sıkıntıAh o anne kahvaltıları ne güzel olur. Koca bi iç çektim
Mesajı tam zamanında atmışım demek ki. Sakın sofrada kendimi kaybetme