Benim bebeğim de beş aylık kilomuz da aynıBende 5 ay once doğum yaptim sabah 77.6 yi gordum bende başlayacağım size katilabilir miyim tabi benim bebekten yürüme gibi bir şansım olmuyor tabi ben emziriyorum ama yinede dikkat ediyorum insallah yaza kadar 68 görürüm
Hoşgeldin canım. Tabiki katılabilirsin. Sen daha yavaş verirsin. Önemli olan bebek sonuçta. Allah bağışlasın. Seni de gruba ekliyorum eğer kalıcıycanBende 5 ay once doğum yaptim sabah 77.6 yi gordum bende başlayacağım size katilabilir miyim tabi benim bebekten yürüme gibi bir şansım olmuyor tabi ben emziriyorum ama yinede dikkat ediyorum insallah yaza kadar 68 görürüm
Benim gibi olan biri daha olduğuna cok sevindim gercektenBenim bebeğim de beş aylık kilomuz da aynı☺ ben bu gunlerde yediklerimi biraz azaltmaya çalışıyorum. P90x diye bir şey var hareketler yapıyorsun onları yapmaya çalışıyorum , bir de pilates seti almıştım bugün onlar geldiartik bı şekilde İnsaAllah hedeflerimize ulaşırız. Ben hamileliklerimde kilo almayıp sonradan alıyorum ne hikmetse. Doğuma giderken 78kiloydum şimdi hiç dogurmamis gibi yine öyleyim
Saol canim hos buldum dogru valla daha yavas oluyor bebekten dolayi ekleyebilirsin canim kaliciyimHoşgeldin canım. Tabiki katılabilirsin. Sen daha yavaş verirsin. Önemli olan bebek sonuçta. Allah bağışlasın. Seni de gruba ekliyorum eğer kalıcıycan
Ekledim canım. Hayırlı olsun şimdiden kolay gelsinSaol canim hos buldum dogru valla daha yavas oluyor bebekten dolayi ekleyebilirsin canim kaliciyim
Tamam canim yarin buraya yazarim takibe aliyorum konuyuEkledim canım. Hayırlı olsun şimdiden kolay gelsin
cuma günleri tartılıyoruz haberin olsun. Yarın kiloların güncellenme günü
Tamamdır canım. Hayırlı geceler herkeseTamam canim yarin buraya yazarim takibe aliyorum konuyu
Merhaba canım, hoşgeldin.Bende 5 ay once doğum yaptim sabah 77.6 yi gordum bende başlayacağım size katilabilir miyim tabi benim bebekten yürüme gibi bir şansım olmuyor tabi ben emziriyorum ama yinede dikkat ediyorum insallah yaza kadar 68 görürüm
Yeni başlamıştın değil mi, vücut aniden diyete başladığında yediklerini kıstığın için sıkıntı olacakmış gibi algılayıp kilo vermeni engelliyor canım. Rutine geçtiğinde gidecek üzülme, ilk haftalarda oluyor böyle, bazen ödemle birlikte 2 kilo verdiğim oldu, bazen spor yapmama rağmen tartıda daha fazla çıktığım da oldu. Böyle şeylere takılırsak stres olumsuz etkiler ve o da kilo vermeni engeller.Günaydın kızlar. Tartıldım bugün hala 80.0
Nerede hata yapıyorum anlamadım ki üzüldüm açıkçası. Böyle olunca motivasyonum düşüyor. Neyse umarım sizde durumlar olumludur
Evde 5 lt.lik damacana var mı, onunla denesen, bozuk mu değil mi anlarsın,Kızlar tartım sürekli farklı tartıyor. Çıplak çıkıyorum 80.0. Çorapla çıkıyorum 79..6 hangisi doğru?
Çok sağol canım gerçekten. Pes etmek yok. Elbet sonuç alıcaz hepimiz. Devam edicem tabiki daha 3-4 gündür diyet yapıyorum. Motivasyon için çok sağolYeni başlamıştın değil mi, vücut aniden diyete başladığında yediklerini kıstığın için sıkıntı olacakmış gibi algılayıp kilo vermeni engelliyor canım. Rutine geçtiğinde gidecek üzülme, ilk haftalarda oluyor böyle, bazen ödemle birlikte 2 kilo verdiğim oldu, bazen spor yapmama rağmen tartıda daha fazla çıktığım da oldu. Böyle şeylere takılırsak stres olumsuz etkiler ve o da kilo vermeni engeller.
Ben daha tartılmadım, birazdan yazarım.
Güncelliyorum canım kilonu. Kaç gündür diyet yapıyosun ?Ben de 76.4 çıktım kızlar. Cok mutsuz bir gün Allah askerlerimize rahmet eylesin diğerlerini de korusun İnsaAllah
Yeni basladigin için olabilir canım henüz vücut alışmamış olabilir kendini kapatabiliyor bazen bence hiç bozma moralini haftaya ekinim farkedeKızlar tartım sürekli farklı tartıyor. Çıplak çıkıyorum 80.0. Çorapla çıkıyorum 79..6 hangisi doğru?
Tebrikler canım. Umarım bende vücudum alışınca veririm. Bir kaç gün sonra tekrar tartılıcam kafama koydumGünaydın hanımlar
Bende 77.6 çıktım kızlar ac karinla
Verirsin verirsin hiç bozma moralini hem nereye kadar tutucak vücut elbette sonunda atmaya baslicakTebrikler canım. Umarım bende vücudum alışınca veririm. Bir kaç gün sonra tekrar tartılıcam kafama koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?