80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Öğle yemeği
1 tabak kuru fasulye 2 3 kaşık yoğurt turşu ve 1.5 dilim ekmek

Hos buldum kuzum aynen valla yavas yavas aldim uzerime oturdu hamilelik kilolari gitmek bilmiyor aynen canim bebis oldugu icin insallah yavas yavas gidecek ben pazartesi gunude 21 gun sekersiz diyetine baslayacagim birlikte yapailirz
Olabilir canım, ama ben zaten normalde tatlı yemem, bana hergün şekersiz çok canım isterse bir kare %80 üstü bitter çikolata yerim. İçinde kuruyemiş ve peynir olan tatlılardan hoşlanmam. Baklava, künefe cheesecake sevmem mesela, sütlü tatlıları da aynen, puding, sütlaç gibi şeyler midemi bulandırıyor. Çayımı kahvemi şekersiz içerim zaten. Çocuklara sık sık yaparım tatlı ama ben yemem.
Benim derdim tuzluyla, poğaça, simit, börek vs vs birde ailecek hamur işi sevdiğimiz için, sürekli yaparım ve yerim. Hep bu yüzden bendeki kilolar

Bende geçen yıl 5 ayda 16 kilo vermiştim ama maalesef koruyamadım. Birçok kez detoks yaptım. Diyet tarifleri uyguladım. Sonra bırakıp yemeye başlayınca hoop en başa döndüm.
Ama şu an dikkat ediyorum artık. Mutfak dolabımı kendime göre düzenledim. Tam buğday unu, diyet makarna gibi şeyler aldım, en azından hiç yememezlik yapmam, çoxuklara birşeyler yaptıkça kendime de az az bunlardan yemek yapıyorum.
Bu akşam fırında unsuz ıspanak böreği yapıcam mesela

ekim 2019 da diyete başladım 80 kilo ile su an tam 60 kiloyum. ben aralıklı oruc diyetiyle bu kiloyu verdim. umarım hepiniz basarili olursunuz zorlu ama sonu müthiş güzel
Çok iyi canım, tebrik ederim seni.
Bende aynı teknikle başladım. 16/8 yapıyorum şu an. Sen kaç yapmıştın?
20/4 en iyisi diyorlar, ilerde denemeyi düşünüyorum bende..

Kahvaltı; 12:30
Marul, maydonoz, domates, beyaz peynir, zeytinden olan bir salata
1 haşlanmış yumurta
3 kuru kayısı, ceviz ve fındık
Çay

Akşam;
Fırında unsuz ıspanaklı börek, salata, ayran
Bitki çayı( yeşil cay ya da mistik içebilirim)

Ayy benimde 80 kilom bugun basladim tekrar yeniden bir türlü lu veremiyorum kilolari
Beslebme aliskanliginizi degistirin diye bir video izledim bu sefer onu denicem , maydonoz kurumu demedim 2 hafta tek gide denedim 1 hafta, aksamlari yogurt kuru denedim ne yaptiysam olmadi, simdi evde ne varsa yeme ama sekerle tuz ekmek yok diyeti yani bakalim bugun sabah 80. 2 ciktim sabah 2 haslanmis yumurtayala 1bardak sut, oglen portakal bir tane,aksamda bir tane brokoli hasladim onu yicem yarina allah kerim

Burdan sunu soylemek isterimgecen ramazan 75den 69 a dusnustum 2 ay sonra 72 lerde sabitlenmişti kilom ama 5 ay once 80e ciktim bu denediklerim 80 e cikincaydi ve veremedim ramazanda kilo verirken gecen sene iftari ve sahuru yapmadan once ilik sute tarcin koyarak az yiyerek vermistim simdide aynisini yapicam ramazana kadar sadece oglen gecistircem ramazanda tekrar ayni sekilde 2 ogun olucak bakalim

Akşam yemeği bir porsiyon ızgara et, salata yoğurt ve 1 dilim ekmek

Bende pek tatli sevmem ama cikolata cok seviyorum hem vucudu soka sokmak lazim canim valla bende onlari cok cok seviyorum ama yapmıyorum hen hic evde yiyen yok zaten yulaf unundan yap canim kendine ama oyle cokta yeme yulaf al robattan gecir az az onlarla yap canim

Korumak onenli canim midem alismisti benim hic birseyyiyesim gelmiyordu gercekten unsuz nasil borek yaptin canim diyet olanlarida cok yersen yine kilo alirsin canim

Korumak onenli canim midem alismisti benim hic birseyyiyesim gelmiyordu gercekten unsuz nasil borek yaptin canim diyet olanlarida cok yersen yine kilo alirsin canim
Yulaf yiyemiyorum yaa, daha önce dukan diyeti yaptım, dukandan kalma bi sıkıntı olmuştu bende. Artık yemem galiba
Ispanak böreği; önce 1 kaşık zeytinyağında kuru soğanı kavurdum, sonra doğradığım ıspanağı ekleyerek 3 4 dakika daha kavurup ocağı kapattım. 1 yumurtayla 1 çorba kaşığı yoğurdu çırpıp kavrulmuş ıspanağa ekledim. İçine biraz da lor peynir koyup fırında 15 dakika pişirdim, üstüne de az kaşar rendeleyip 5 dakika kadar daha fırında beklettim canım. Ama lezzetliydi ben beğendim tadını
Yağ yok, un yok, yufka yok, ama gerçekten börek tadında, tavsiye ederim :)

Diyet olanları çok yemiyorum zaten ama diyetteyken çeşit bulmak çok zor oluyor, arada bir değişiklik olsun diye araya sıkıştırıyorum mecburen
İkizlerim ve bir kızım var, eşim de dahil hep birlikte yemeyi seven bir aile olunca böyle oluyor. Allahtan çocuklar zayıf eşimde kilolu değil aslında, hep bana yarıyor yaptığım şeyler. Hamur işini yine onlara yapıyorum ama ben yemiyorum artık.

Çok iyi canım, tebrik ederim seni.
Bende aynı teknikle başladım. 16/8 yapıyorum şu an. Sen kaç yapmıştın?
20/4 en iyisi diyorlar, ilerde denemeyi düşünüyorum bende..
cok teşekkür ederim :) ben 16/8 yapıyorum. bu şekilde bana daha uygun geldi. çalışıyorum ve 16. saatin bitimi tam öğle yemegi saatime denk geliyor. 20/4 olan biraz zorlar sanki ama yapan cok var

Günaydın kızlar
Kahvaltı peynirli omlet zeytinyagli yaptım
Domates salatalık ve az sekerli 1 bardak cay

İyi akşamlar herkese,
Bu günkü menümü yazayım;

Sabah;
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Marul
Domates
Çeyrek simit, fındık, ceviz
Çay

Akşam;
Kıymalı şehriye çorbası
Salata yoğurt

Birazdan kahve içerim
Su; 3 lt
Spor; leslie 50 dk.

cok teşekkür ederim :) ben 16/8 yapıyorum. bu şekilde bana daha uygun geldi. çalışıyorum ve 16. saatin bitimi tam öğle yemegi saatime denk geliyor. 20/4 olan biraz zorlar sanki ama yapan cok var
Bende 16/8 devam ediyorum bakalım.
Umarım bir an evvel gider de bende kurtulurum senin gibi şu kilolardan

Bugün pazar olunca sessiz buralar
Öğle yemegi yumurtalı ıspanak 1 dilim tam bugday ve ayran
Akşam salçalı köfte yedim 5 6 tane köftesinden yedim yoğurt ve 1 dilim ekmek
Hiç spor yapmıyorum b7 ara bakalım birazdan leslie yapmayı düşünüyorum artık moda göre bakicaz

Ben spor yapmayınca kilo veremiyorum yaa
Spor + diyet birlikte düzenli yaparsam gidiyor kilolar, yoksa tartıda bi değişiklik olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…