80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Bende 5 ay once doğum yaptim sabah 77.6 yi gordum bende başlayacağım size katilabilir miyim tabi benim bebekten yürüme gibi bir şansım olmuyor tabi ben emziriyorum ama yinede dikkat ediyorum insallah yaza kadar 68 görürüm
Benim bebeğim de beş aylık kilomuz da aynı☺️ ben bu gunlerde yediklerimi biraz azaltmaya çalışıyorum. P90x diye bir şey var hareketler yapıyorsun onları yapmaya çalışıyorum , bir de pilates seti almıştım bugün onlar geldi😛 artik bı şekilde İnsaAllah hedeflerimize ulaşırız. Ben hamileliklerimde kilo almayıp sonradan alıyorum ne hikmetse. Doğuma giderken 78kiloydum şimdi hiç dogurmamis gibi yine öyleyim🙄

Bende 5 ay once doğum yaptim sabah 77.6 yi gordum bende başlayacağım size katilabilir miyim tabi benim bebekten yürüme gibi bir şansım olmuyor tabi ben emziriyorum ama yinede dikkat ediyorum insallah yaza kadar 68 görürüm
Hoşgeldin canım. Tabiki katılabilirsin. Sen daha yavaş verirsin. Önemli olan bebek sonuçta. Allah bağışlasın. Seni de gruba ekliyorum eğer kalıcıycan

Benim bebeğim de beş aylık kilomuz da aynı☺ ben bu gunlerde yediklerimi biraz azaltmaya çalışıyorum. P90x diye bir şey var hareketler yapıyorsun onları yapmaya çalışıyorum , bir de pilates seti almıştım bugün onlar geldi😛 artik bı şekilde İnsaAllah hedeflerimize ulaşırız. Ben hamileliklerimde kilo almayıp sonradan alıyorum ne hikmetse. Doğuma giderken 78kiloydum şimdi hiç dogurmamis gibi yine öyleyim🙄
Benim gibi olan biri daha olduğuna cok sevindim gercekten 🤗 o hareketlere bende bakayim bende baslicayagim ben kahvalti normal ogle yemegide normal yiyip aksam yogurt yulaf kuru dut chia koyup onu yiyorum canim hem sutte yapar diye bende hafif mekik cekip hareket yapmaya baslayacagom senin dedigin hareketlerife inceleyim ben 16 kilo aldim dogumda sonra normalndogum olunca 5 i geri gitti canim simdi kilo almadan onu korumaya çalışıyoruminsallah veririz ya valla cok istiyorum 💗🤗

Günaydın kızlar. Tartıldım bugün hala 80.0
Nerede hata yapıyorum anlamadım ki üzüldüm açıkçası. Böyle olunca motivasyonum düşüyor. Neyse umarım sizde durumlar olumludur 🙏🏼

Merhaba canım, hoşgeldin.
Ah bu kilolar ☺
Bende aynen 77 lerdeyim. Burada hep birlikte birbirimize destek olarak vereceğiz o kiloları. Zaten alırken de birden almıyoruz o yüzden yavaş yavaş gidecek, senin bebişte varmış sağlıkla büyüsün inşaallah, daha dikkatli olmalısın. Evde hafif hareketlerle ve yediklerine dikkat ederek zorlanmadan verebilirsin canım.

Günaydın kızlar. Tartıldım bugün hala 80.0
Nerede hata yapıyorum anlamadım ki üzüldüm açıkçası. Böyle olunca motivasyonum düşüyor. Neyse umarım sizde durumlar olumludur 🙏🏼
Yeni başlamıştın değil mi, vücut aniden diyete başladığında yediklerini kıstığın için sıkıntı olacakmış gibi algılayıp kilo vermeni engelliyor canım. Rutine geçtiğinde gidecek üzülme, ilk haftalarda oluyor böyle, bazen ödemle birlikte 2 kilo verdiğim oldu, bazen spor yapmama rağmen tartıda daha fazla çıktığım da oldu. Böyle şeylere takılırsak stres olumsuz etkiler ve o da kilo vermeni engeller.

Ben daha tartılmadım, birazdan yazarım.

Kızlar tartım sürekli farklı tartıyor. Çıplak çıkıyorum 80.0. Çorapla çıkıyorum 79..6 hangisi doğru?
Evde 5 lt.lik damacana var mı, onunla denesen, bozuk mu değil mi anlarsın,
birde farklı yerlerde tartılma, tartıyı koyduğun zemin de fark edip değişik gösteriyor.

Yeni başlamıştın değil mi, vücut aniden diyete başladığında yediklerini kıstığın için sıkıntı olacakmış gibi algılayıp kilo vermeni engelliyor canım. Rutine geçtiğinde gidecek üzülme, ilk haftalarda oluyor böyle, bazen ödemle birlikte 2 kilo verdiğim oldu, bazen spor yapmama rağmen tartıda daha fazla çıktığım da oldu. Böyle şeylere takılırsak stres olumsuz etkiler ve o da kilo vermeni engeller.

Ben daha tartılmadım, birazdan yazarım.
Çok sağol canım gerçekten. Pes etmek yok. Elbet sonuç alıcaz hepimiz. Devam edicem tabiki daha 3-4 gündür diyet yapıyorum. Motivasyon için çok sağol 😘

Kızlar tartım sürekli farklı tartıyor. Çıplak çıkıyorum 80.0. Çorapla çıkıyorum 79..6 hangisi doğru?
Yeni basladigin için olabilir canım henüz vücut alışmamış olabilir kendini kapatabiliyor bazen bence hiç bozma moralini haftaya ekinim farkede😉

X