- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
Aynen bende hep öyle yaparım. Eğer kendimi tutamayacak gibiysem hemen yer kalkarım. Başka türlü duramamTam sofraya oturunca bi baktım kendimi tuttum hemen yedim kalktım otursam sıkıntı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende hep öyle yaparım. Eğer kendimi tutamayacak gibiysem hemen yer kalkarım. Başka türlü duramamTam sofraya oturunca bi baktım kendimi tuttum hemen yedim kalktım otursam sıkıntı
Olabilir canım, ama ben zaten normalde tatlı yemem, bana hergün şekersiz çok canım isterse bir kare %80 üstü bitter çikolata yerim. İçinde kuruyemiş ve peynir olan tatlılardan hoşlanmam. Baklava, künefe cheesecake sevmem mesela, sütlü tatlıları da aynen, puding, sütlaç gibi şeyler midemi bulandırıyor. Çayımı kahvemi şekersiz içerim zaten. Çocuklara sık sık yaparım tatlı ama ben yemem.Hos buldum kuzum aynen valla yavas yavas aldim uzerime oturdu hamilelik kilolari gitmek bilmiyor aynen canim bebis oldugu icin insallah yavas yavas gidecek ben pazartesi gunude 21 gun sekersiz diyetine baslayacagim birlikte yapailirz
Bende geçen yıl 5 ayda 16 kilo vermiştim ama maalesef koruyamadım. Birçok kez detoks yaptım. Diyet tarifleri uyguladım. Sonra bırakıp yemeye başlayınca hoop en başa döndüm.Canim bende ayni 77.6 geldim ama dun biraz fazla yedim kabul ediyorum ben 1 yil once hamile kalmadan once 4 ayda 13 kilo vermistim sonra uzun sure korudum hamilekaldim vesana onerim maydanoz suyu icmen bir sise veya bu a101 de filan satiliyor detoks siseleri onlardan al icine 1 kasik elma sirkesi 2 dilim limon 4 5 dal maydanoz ve sıcak suyla demle ılık da olur her gun su bittikce uzerine soguk suda olsa doldur doldur 3 4 kere ic ve aksamlari yemek yeme kisa surede zayiflarsin oglen istedigini ye aksam sadece havuc yogurt elma gibi seyler ye canim benim bebegim oldugu icin ben yapamiyorum
Bu arada kilom ayni gunceller misin canim
Çok iyi canım, tebrik ederim seni.ekim 2019 da diyete başladım 80 kilo ile su an tam 60 kiloyum. ben aralıklı oruc diyetiyle bu kiloyu verdim. umarım hepiniz basarili olursunuz zorlu ama sonu müthiş güzel
Lamaziaa benim güncel kilo 78 olacak canım, 80 yazmışsın yanlışlıkla, düzeltebilir misinTabiki pes etmicez bende 78 geldim bugün yaa adet dönemindeyim ondan diye düşünüyorum. Dün spor da yapamadım, ama bugün devam tabiii
Bende pek tatli sevmem ama cikolata cok seviyorum hem vucudu soka sokmak lazim canim valla bende onlari cok cok seviyorum ama yapmıyorum hen hic evde yiyen yok zaten yulaf unundan yap canim kendine ama oyle cokta yeme yulaf al robattan gecir az az onlarla yap canimOlabilir canım, ama ben zaten normalde tatlı yemem, bana hergün şekersiz çok canım isterse bir kare %80 üstü bitter çikolata yerim. İçinde kuruyemiş ve peynir olan tatlılardan hoşlanmam. Baklava, künefe cheesecake sevmem mesela, sütlü tatlıları da aynen, puding, sütlaç gibi şeyler midemi bulandırıyor. Çayımı kahvemi şekersiz içerim zaten. Çocuklara sık sık yaparım tatlı ama ben yemem.
Benim derdim tuzluyla, poğaça, simit, börek vs vs birde ailecek hamur işi sevdiğimiz için, sürekli yaparım ve yerim. Hep bu yüzden bendeki kilolar
Korumak onenli canim midem alismisti benim hic birseyyiyesim gelmiyordu gercekten unsuz nasil borek yaptin canim diyet olanlarida cok yersen yine kilo alirsin canimBende geçen yıl 5 ayda 16 kilo vermiştim ama maalesef koruyamadım. Birçok kez detoks yaptım. Diyet tarifleri uyguladım. Sonra bırakıp yemeye başlayınca hoop en başa döndüm.
Ama şu an dikkat ediyorum artık. Mutfak dolabımı kendime göre düzenledim. Tam buğday unu, diyet makarna gibi şeyler aldım, en azından hiç yememezlik yapmam, çoxuklara birşeyler yaptıkça kendime de az az bunlardan yemek yapıyorum.
Bu akşam fırında unsuz ıspanak böreği yapıcam mesela
Bende pek tatli sevmem ama cikolata cok seviyorum hem vucudu soka sokmak lazim canim valla bende onlari cok cok seviyorum ama yapmıyorum hen hic evde yiyen yok zaten yulaf unundan yap canim kendine ama oyle cokta yeme yulaf al robattan gecir az az onlarla yap canim
Yulaf yiyemiyorum yaa, daha önce dukan diyeti yaptım, dukandan kalma bi sıkıntı olmuştu bende. Artık yemem galibaKorumak onenli canim midem alismisti benim hic birseyyiyesim gelmiyordu gercekten unsuz nasil borek yaptin canim diyet olanlarida cok yersen yine kilo alirsin canim
Diyet olanları çok yemiyorum zaten ama diyetteyken çeşit bulmak çok zor oluyor, arada bir değişiklik olsun diye araya sıkıştırıyorum mecburenKorumak onenli canim midem alismisti benim hic birseyyiyesim gelmiyordu gercekten unsuz nasil borek yaptin canim diyet olanlarida cok yersen yine kilo alirsin canim
cok teşekkür ederim :) ben 16/8 yapıyorum. bu şekilde bana daha uygun geldi. çalışıyorum ve 16. saatin bitimi tam öğle yemegi saatime denk geliyor. 20/4 olan biraz zorlar sanki ama yapan cok varÇok iyi canım, tebrik ederim seni.
Bende aynı teknikle başladım. 16/8 yapıyorum şu an. Sen kaç yapmıştın?
20/4 en iyisi diyorlar, ilerde denemeyi düşünüyorum bende..
Bende 16/8 devam ediyorum bakalım.cok teşekkür ederim :) ben 16/8 yapıyorum. bu şekilde bana daha uygun geldi. çalışıyorum ve 16. saatin bitimi tam öğle yemegi saatime denk geliyor. 20/4 olan biraz zorlar sanki ama yapan cok var
Ben spor yapmayınca kilo veremiyorum yaaBugün pazar olunca sessiz buralar
Öğle yemegi yumurtalı ıspanak 1 dilim tam bugday ve ayran
Akşam salçalı köfte yedim 5 6 tane köftesinden yedim yoğurt ve 1 dilim ekmek
Hiç spor yapmıyorum b7 ara bakalım birazdan leslie yapmayı düşünüyorum artık moda göre bakicaz