- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
Sanada kolaylıklar diliyorum tatlım.kizlar simdiki kilom73.6.bugun basladim hadi bismillah hanimlar ne yiyip ictigimizide paylasalim ne dersiniz hatta fotolar atalim tarti fotolari ogun fotolari
Yok yok topladım tekrardan gidicek bu kilolarİpin ucu kaçtı diye bırakma sakın, hepimiz ara ara kaçamaklar yapıyoruz, olan olmuş kaldığın yerden devam et
Kızlar o zaman herkes güncel kilosunu ve hedefini yazsın. Ben yarın ilk sayfaya ekliyim liste şeklinde. Her cuma tartılınca da yanlarına yeni güncel kilomuzu yenilerim
Ama herkesin ayrı ayrı yazması gerek. Mesajların arasında karışıyor malum
Günaydın canım, afiyet olsun, bende kahvemi yapıyorum şimdi..Günaydın kızlar
Bugün çok güzel bir gün diliyorum hepinize
Erkenden uyanıldı. Limonlu su içildi
Yazdım canım seni de
Canım içine limon damlat eğer su içesin yoksa. Yada bi kabuk tarçın koyÖğle yemeği
Dundenkalan dolmam vardı birorta boy biber dolması yoğurt salata ve bir kepçe tarhana çorbası bugun pek su içemiyorum nedense
Tarcinida ne severim yalimonu deniyim bakalim
Canım içine limon damlat eğer su içesin yoksa. Yada bi kabuk tarçın koy
Of bende. Hatta gün içinde çok az yedim. Akşam makarna yedim. Sırf o makarnadan dolayı sanki kilo aldım diye hissediyorum. Psikolojim bozulduYarına kilo vermiş olayım diye kendimi tutuyorum bence faydalı oldu bu grup şimdiden
Bende normalde ekmek yemem biraz ekmek yedim o moralimi bozdu birazOf bende. Hatta gün içinde çok az yedim. Akşam makarna yedim. Sırf o makarnadan dolayı sanki kilo aldım diye hissediyorum. Psikolojim bozuldu