Haklısın canım ya. Bıktım bu kilolardan ne giysem ne yapcam olmuyor. Cuma günleri tartılma günlerimiz olsun. Her cuma sabahınkahvaltıdan önce tartılalmValla ben de yakın kilolardan dediğin kilolara inme niyetindeyim ☺ bari bı de bu yöntemi deneyelim ise yarar insaAllahdediğin gibi senin yaşında en önemlisi bol yürüyüş ben de üniversitedeyken 56 kiloydum. Şimdi iki çocukla biraz zor oluyor evdeyim bu sene. Ama spor yapıyorum en azından sıklasmak için. Bir gün belirle hep beraber sadece o günler tartilalim
Instagramda fitsiniz diye bir sayfa var çok güzel kalori hesapları yapıyor canim orayı da takip et istersen. Bugün 77.7 idimHer yediğimiz kalorisini hesaplayalım. Zaten bunun için uygulamalar var. Belki yediklerimizin fazla kalorisini orda görürüz de utanırız yemeğiz
Gün içinde hareketli olalım. Ama en önemlisi de sabırlı olalım. Sonuçta hemen olucak bişey değil
Haklısın çocuklarla mı ilgileniceksin kendinle mi insan şaşırırİnsaAllah canim olur tabi sen daha genç kızsin rahat verirsin benim iki çocuğum var kilo yapışıyor sanki bı yerden sonrayine de eski halime dönmek istiyorum hayırlısıyla
Tabiki canım katılabilirsin. Biz kendimizi sıkmadan kilo vermeyi seçtik. Şahsen ben diyetisyenin menüsünü uygulayan biri değilim. O yüzden yediklerime dikkat edip hareketli yaşamı seçtim. Bu süreçte bazı kürler deniycem. Sende denediğin şeyleri yazarsan çok iyi olur.Slm kızlar,
Bende diyetteyim, yeni başlamışsınız eğer devam ederseniz bende katılabilir miyim?
Kalori hesabı yapmıyorum ama, yediklerime dikkat edip spor yapıyorum, benimde ilk hedefim 65 olmak ☺
Tamam bana uyar.Tabiki canım katılabilirsin. Biz kendimizi sıkmadan kilo vermeyi seçtik. Şahsen ben diyetisyenin menüsünü uygulayan biri değilim. O yüzden yediklerime dikkat edip hareketli yaşamı seçtim. Bu süreçte bazı kürler deniycem. Sende denediğin şeyleri yazarsan çok iyi olur.
Birde Cuma günü tartılma günümüz olsun dedik
Merhaba canım,hanimlar mrb seneler once aktif bir uyeydim simdi yine aranizdayim hikayem su 2015 de anne oldum 95 kiloyla tamamladim dogumu sonra 81 e endim sonra kendi irademle 64 oldum ve bugun malesef cok uzgunum 75 im bana yardim edermisiniz motivasyon konusunda yasim 32
hosbulduk canim umarim yaza kadar biran once hayalimize ulasirizMerhaba canım,
Burada birbirimize yardım etmek için toplanıyoruz, kilo vermede motivasyon önemli, kilomuz da hedefimiz de çok yakınmış seninle. Umarım istediğimiz kilolara ulaşırız birlikte, hoşgeldinn