Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim cook sagolRabbim o gunleri sanada yasatsin canim umarim evlat sahibi olduktan sonra sende bu telasi yasarsin![]()
Albm nasl olstrluyodu kizlar
Profilinden albumleri bul canim oraya yukleyip ayarlarini yapiyorsunAlbm nasl olstrluyodu kizlar
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/Albm nasl olstrluyodu kizlar
Gecmis olsun canim Allah sifalar versinKizlar bugun hastaneye gittim bebegimin yuzunde egzama vardi. Bayagi ilerledi maalesef.
Bir de vajinal dudaklarda yapisiklik varmis. Yarin cocuk cerrahisine gitcez.
Moralim cok bozuk.
O yuzden katilamiyorum sohbete.
Ama senin fizigin cok iyi kuzumKoydum resim kizlar karsk hallermden:)
Ama senin fizigin cok iyi kuzum
Canim tesekkurler ama onlr karsk hallerim ve zatif gozukende korseli corap var:)Gordum sizi kizlar masallahhem oyle kiloluda durmuyosunuz
![]()
Yediklerim
2 bardak su
1 c.k corekotu yagi
Peynir
Zeytin
Yesillik
Az patats kizrmasi
2 d ekmek
Ara.
1 elma
Aksam
Tantuni
2 ince dürüm
Bol yesillik
1 bardk ayran
2.lt su
20 dak yuruyus
5 set 5 dak spor 25 dak toplam![]()
Gecmis olsun canim Allah sifalar versin
Canm once coklu alintiya tikla cevap vermek istedigin mesajin sag alt kismindaHerkese cok tesekkur ederim. cok sagolun. Biraz arastirip sorusturdum genital yapisiklik cok sık gorulen ve cozumu basit bir sorunmus.tabi sayet yapisiklik az ise.
Yapisikligin derecesini yarin doktora gittigimizde gorecegiz.
Ben bakiyorum once nasil farketmemisim aklim almiyor.suan bildiniz yapisik.dokunmak korkutuyor beni.
Doktordan once herhangi bir mudahele yapamicam sanirim.
Bu arada cok alakasiz olacak ama mesajinizi alinti yapip nasil cevap verecegiz? Ben bir turlu beceremedim
O yuzdrn sadece mesajlarinizi begenmekle kaliyorum, kusura bakmayin.
Bende koydum resim kizlar
Insallah tanidik yoktur![]()
Koydum resim kizlar karsk hallermden:)
Herkese cok tesekkur ederim. cok sagolun. Biraz arastirip sorusturdum genital yapisiklik cok sık gorulen ve cozumu basit bir sorunmus.tabi sayet yapisiklik az ise.
Yapisikligin derecesini yarin doktora gittigimizde gorecegiz.
Ben bakiyorum once nasil farketmemisim aklim almiyor.suan bildiniz yapisik.dokunmak korkutuyor beni.
Doktordan once herhangi bir mudahele yapamicam sanirim.
Bu arada cok alakasiz olacak ama mesajinizi alinti yapip nasil cevap verecegiz? Ben bir turlu beceremedim
O yuzdrn sadece mesajlarinizi begenmekle kaliyorum, kusura bakmayin.
boylemi :)))Canm once coklu alintiya tikla cevap vermek istedigin mesajin sag alt kisminda
Sonra mesaj yazmak icin normal kutuyu ac o sayfada sag altta alintilari ekle yaziyor ona tikla ve ona gore mesajin altina yazabilirsin![]()