Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 estafurullah can kaptanim benm kilo bolgesel :)senn enerjin super gerckten ya nadir olrk tanimadgm insanlat hakknda icli iyi hislerim olusur eminde olurum bu hislerden genlde iste sende onlrdan biri oluverdin hayatimda:)
M musmutlu8787 dua et ve olmlu dusn bak yinede cok erken farkettin buyuk bi mudahale gerektreck bi durum olmaz ins zaten

Allah razı olsun canım cidden gece gece mutlu oldum :KK68::KK68::KK68::KK68:
Ahhh ahhh keşke şu enerjimin sayesinde yağlarda erise fıkır fıkır kaynıyorum ama yok yapıştı sülük gibi yağlar :KK43:
Bugün aynaya baktımda dışarı çıkarken valla fenalık geçirecektim o_O şu iğnelerde kilo yapıyor sanırım çünkü inanılmaz şiş hissediyorum kendimi ve 2 kg fazla bile çıktım tartıda o_O eşim ya boşver sen iğnelerini ol sakın vazgeçme emin ol sonra hepsi birden gidecek diye ama Allah biliyor ya sırf bugün o yüzden iğnemide olmadım ama söz verdim eşime yarın yaptıracağım sonuçta madem tedaviye niyetlendim o zaman 10 ilaçda dese içeceğim kıvırmak yok ;)
Bazen kendimi Adile Naşite benzetiyorum :KK70: hem tabiyat olarak hep kuzularım modundayım hemde tip olarak boydan fakir kilodan zengin :KK70::KK70::KK70::KK70:

Rabbim büyük inşallah çok daha aşağılarıda bir gün göreceğim ;) sizin gibi fıstıkları görünce valla daha çok istiyorum :KK68:

Neyse bende yatayım ;)

Herkese hayırlı geceler ve iyi uykular ;)
Allaha emanet olun

Öpüyorum kocaman

E elifdnzzz kız sen bildiğin zayifsin gözüm görmesin seni yikill :confused:

Şaka bir yana keşke benimde dümdüz Karnım olsa ah keşke :KK43:

Eminim seninde şikayet ettiğin bölgelerin vardır ama iyisin işte iyiiii:KK73::nazar:
Kizzz orda bi markanin korseli inceltici corabim var benm sorunum basenler gobek veee simit bolgemmm o elbiseyi corapsz guydgmde farkli bi gotuntu vardi malasef:(tabi yinede sukur:)ve sanada tesekkurler:)))

oynakbasi34 oynakbasi34 elbette klasik olack ama boypos kilo endam bunlar o kadar geciciki aslnda dusunsene hayattaki en yakin arkadasini dostunu...karakterini ornek aldklarni yaninda mutlu oldgn insanlari..soncta onlara fiziklerine gorunumlerine bakarakmi o degerleri yukluyoruz dimi...sicak bi gulus,icten bi canim cok sey demek bazen...sendede oldgu gibi...

beni arada etiketlerseniz sevinirim kızlar yogunluktan unutuyorum :(
kahvaltılık mısır gevregi ve süt bulantı yapıyor mu sizde de

Allah razı olsun canım cidden gece gece mutlu oldum :KK68::KK68::KK68::KK68:
Ahhh ahhh keşke şu enerjimin sayesinde yağlarda erise fıkır fıkır kaynıyorum ama yok yapıştı sülük gibi yağlar :KK43:
Bugün aynaya baktımda dışarı çıkarken valla fenalık geçirecektim o_O şu iğnelerde kilo yapıyor sanırım çünkü inanılmaz şiş hissediyorum kendimi ve 2 kg fazla bile çıktım tartıda o_O eşim ya boşver sen iğnelerini ol sakın vazgeçme emin ol sonra hepsi birden gidecek diye ama Allah biliyor ya sırf bugün o yüzden iğnemide olmadım ama söz verdim eşime yarın yaptıracağım sonuçta madem tedaviye niyetlendim o zaman 10 ilaçda dese içeceğim kıvırmak yok :KK66:
Bazen kendimi Adile Naşite benzetiyorum :KK70: hem tabiyat olarak hep kuzularım modundayım hemde tip olarak boydan fakir kilodan zengin :KK70::KK70::KK70::KK70:

Rabbim büyük inşallah çok daha aşağılarıda bir gün göreceğim :KK66: sizin gibi fıstıkları görünce valla daha çok istiyorum :KK68:

oynakbasi34 oynakbasi34 elbette klasik olack ama boypos kilo endam bunlar o kadar geciciki aslnda dusunsene hayattaki en yakin arkadasini dostunu...karakterini ornek aldklarni yaninda mutlu oldgn insanlari..soncta onlara fiziklerine gorunumlerine bakarakmi o degerleri yukluyoruz dimi...sicak bi gulus,icten bi canim cok sey demek bazen...sendede oldgu gibi...
E elifdnzzz çok haklı bence kaptan, çok zayıf olup insan olmayanlarda var, ve hiç güzel değiller, sen o kadar güzel bi insansın ki yazarken bile bize yansıtıyosun bunu:KK200:

:KK3::KK3:
günaydın kızlarrrr
bu hafta hiç dikkat etmedim spor yapmadım bakalım yarın sonuç ne olcak, psikololjik olarak böyle yapmaya ihtiyacım vardı, sıktıkça arttı kilolar :KK47:

dünkü menü
sabah: yarımdan az simit, 1 porsiyon helva
öğle: 1 kase çorba, yarım porsiyon pilav üstü kuru fasülye
ara: 1 türk kahvesi
akşam: 1 tabak kuru fasülye, 1 dilim kepek ekmeği
ara: ıhlamur, yanına 1/4 porsiyon marlenka
3 lt su, spor yok

Canım ayalardan sadece benim takip ettiklerim diye işaretlersen sen takibe almadığın sürece kimse girip bakamaz :KK66: bu arada gördüm seni Kaptan yardımcım :KK68: Maşallah senin de duru bir güzelliğin var :KK68:makyaj sıfır ama cildin çok canlı ve hiçte kilolu değilsin :KK60:

Kızzzzzzzzzzz fıstık gibi hatunsun daha ne olsun :KK60: Yeminle senin kadar olsam ( ki hayal benim için ) hayatta diyet yapayım demezdim kesin :KK70: zaten o yüzden de bu haldeyim ya :KK70:
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın ...Aminnnn
İnşallah hep daha aşağısını görürsün ve hiç kilo almazsın :KK66:

İnşallah yarın müjdeli haber verir doktorda sende derin bir oh çekersin :KK66:

Canım hani beğen tuşu var ya onun yanındaki alıntılı cevaplaya tıklıyorsun bütün cevaplamak istediğin mesajlara ( değişen bir şey olmuyor ekranda o an ) en sonunda cevaplamak istediğinde bu yazı butonuna geldiğince sol alt köşeye doğru ( cevapla butonunun sırasında solda ) altıntıları ekle butonu görünür ona bastığın an bütün alıntıların görünü hepsini ekleyebilirsin yada vazgeçtiğin varsada tek onu alıntılardan çıkarıp kalanını da cevaplayabilirsin :KK66:
Ayyy cok tesekkurler kaptancim
Genelde herkes kilomu gostermedigimi soyluyor ama kilomu duyunca sok oluyolar gercekten etim cok siki

Bu arada herkese gunaydin tarti oncesi durumlar nasil kizlar ben dun cekirdek yedim galiba su tuttu vucudum ama hemen sofan kuru yapicam bugun insallah
Hepinizi opuyorum

E elifdnzzz geçmiş olsun..

Günaydınlar arkadaşlar..
Dün iş çıkışı teyzeme gideyim dedim ne zamandır görüşemiyoruz. Minibüse müsait biryerde inebilir miyim dediğimi hatırlıyorum. Sonra bir baktım yerde yatıyorum... Minübüs kapısını erken açmış bende adımımı atınca savurdu beni. Çok şükür büyük birşey yok. Bacaklarım acıyor ama...
Tabi böyle olunca teyzem sen aç kaldın da böyle oldu diye zorla yemek yedirdi ama aç falan değildim. Tavuk günümdeydim çünkü. Ama dünkü yemek yememe rağmen sabah 66,6 çıktım. Bu beni mutlu etti...

E elifdnzzz geçmiş olsun..

Günaydınlar arkadaşlar..
Dün iş çıkışı teyzeme gideyim dedim ne zamandır görüşemiyoruz. Minibüse müsait biryerde inebilir miyim dediğimi hatırlıyorum. Sonra bir baktım yerde yatıyorum... Minübüs kapısını erken açmış bende adımımı atınca savurdu beni. Çok şükür büyük birşey yok. Bacaklarım acıyor ama...
Tabi böyle olunca teyzem sen aç kaldın da böyle oldu diye zorla yemek yedirdi ama aç falan değildim. Tavuk günümdeydim çünkü. Ama dünkü yemek yememe rağmen sabah 66,6 çıktım. Bu beni mutlu etti...
Ayyy canim cok gecmis olsun

Back
X